Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Duomo 4-sterren

Lungolago Zanardelli 91, 25087 Salò, Italië

#13 van de 16 hotels in Salò

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 173 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,6
    Locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is top!! Personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Ontbijt is super! Hotel is ook erg schoon. Kan alleen maar zeggen Top hotel!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    5,4
    Veel geld voor weinig glimlach service en warmte. Saai saai saai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet netjes gekleed, raar allemaal. Heel veel geld voor zeer slechte ouderwetse kamer. Geld is puur voor uitzicht niet voor de vriendelijkheid, Baas was wat ongeduldig en absoluut niet gastvrij. Niet onvriendelijk maar t kwam niet echt over. Moeten eens een cursus gastvrijheid doen. En verse jus bij ontbijt kan... Vr 4 euro per glas!! Wij hebben 1 week door Italië vereist, ook drie sterren hotels die veeeel beter weten hoe een hotel te runnen.

    Uitzicht magnifiek.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 5 nachten

    niks

    Heerlijk hotel met mooi uitzicht! Zeker een aanrader

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit, wij vonden de kamer te duur voor de ruimte die we hadden

    Goed ontbijt, na 2 dagen uitzicht op het meer met dakterras

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    Mooi Salo, hotel goed voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene in badkamer, ontbijt, de vriendelijkheid had beter gekunnen

    Heerlijk aan de boulevard van salo

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    8,3
    2nd time I stayed here.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bathroom is a little small. WiFi could work easier A more firm matras would have my preferation.

    2nd time I stayed here. They offer parking space in a garage 5 min. by walking. Nice hotel with spacious room, good airco and pleasant service. Breakfast was nice.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: