Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Eberle 4-sterren

Obermagdalena, 39100 Bolzano, Italië

#11 van de 29 hotels in Bolzano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 491 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Zeer uitgebreid en goed ontbijt buffet waarbij je zelf je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Noord
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden vond ik iets te hard.

    Zeer uitgebreid en goed ontbijt buffet waarbij je zelf je muesli samen kon stellen. Hotel zit op een prachtige locatie met prachtig uitzicht. Onze hotelkamer op de eerste verdieping had een terras erbij. Fijne badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    Het uitzicht vanaf het balkon is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer Zuid met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De weg naar het hotel is erg, heel erg krap. Verder kun je voor € 10,- per dag parkeren in de ondergrondse garage, maar kun je voor het hotel gewoon gratis parkeren. Trap daar dus niet in.

    Het uitzicht vanaf het balkon is fantastisch. Je ziet de hele stad Bolzano liggen. De kamer is groot en heeft goede bedden en een mooie ruime badkamer. Het ontbijt is erg goed en uitgebreid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Heerlijk hotel, doch moeilijk bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Noord
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is zeer moeilijk bereikbaar en de route is onvindbaar in navigatie systeem. Medewerker van hotel heeft ons beneden in centrum van Bolzano opgehaald en wij volgden hen in onze eigen auto.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Een zeer goed hotel met eigenaren en medewerkers waar je je direct zeer welkom voelt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer Zuid met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Het wifi is van een dramatisch slechte kwaliteit. De airco's werken vaker niet maar gelukkig was het, ondanks de warmte (30-33 graden) 's avonds koel door de ligging van het hotel. De prijs/kwaliteitverhouding is ons inziens wel iets uit verhouding. De prijs is net te hoog voor het geheel. Ook de menukaart is niet naar het niveau van het hotel al is het eten prima. Maar Bolzano biedt genoeg goede restaurants. Als je een kamer boekt met panorama uitzicht wees dan voorbereid op het lawaai van de treinen/rangeerterrein 200 meter lager bij het centrum van Bolzano. Wij hebben daarom gelukkig een kamer aan de rustige achterkant gekregen, dit zonder gedoe, mede omdat de airco het niet deed.

    Geweldig ontbijtbuffet, er is van alles en alles vers en wij zijn door alle reizen wel wat gewend! De supervriendelijke medewerkers en eigenaren. Altijd behulpzaam. Het centrum is slechts 20 minuten lopen. Ook het zwembad is heerlijk! Het hotel is een fantastische uitvalsbasis voor de prachtige regio. Wij komen er zeker weer en waarschijnlijk in de herfst want dan schijnt het daar ook prachtig te zijn met fijne temperaturen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,1
    Prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Zuid
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is gedateerd en 200,00 euro voor een nacht alleen voor het mooie uitzicht is dit niet waard.

    Prachtig uitzicht en goed restaurant

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    Rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Noord
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er komen valt niet mee. Je moet, met die smalle weggetjes, geen nerveuze automobilist zijn

    Locatie, rust, mogelijkheden in de omgeving

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,3
    prachtige ligging, zeer uitgebreid ontbijt met verse...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de afstand naar Bolzano was verder dan we dachten maar is wel te voet te doen.

    prachtige ligging, zeer uitgebreid ontbijt met verse producten, vriendelijk personeel, complete fitnessruimte, zwembad met ruim terras en ligweide, saunafaciliteiten.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    9,6
    fantastisch uitzicht op Dolomieten toppen en over Bolzano...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Brenner autoweg in de verte en spoor zijn hoorbaar.

    fantastisch uitzicht op Dolomieten toppen en over Bolzano dal vanuit kamers aan voorzijde en alle terrassen. Uitgebreid ontbijt. Gezellige en goed verzorgde dinners.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Fijn zwembad, lekker ontbijt, plezierig restaurant met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie enerzijds te ver van Bolzano om even heen en weer te lopen, anderzijds ook niet echt de rust van de bergen. Publiek en atmosfeer rustig maar ook tikkie saai

    Fijn zwembad, lekker ontbijt, plezierig restaurant met vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,2
    vriendelijkheid, totaalpakket, uitzicht vanaf de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    zeer smal weggetje van/naar hotel waar slechts één auto over kan en weinig zicht biedt op vervolg weg: bij tegenliggers moeilijk manoeuvreren om daarna weer verder te kunnen

    vriendelijkheid, totaalpakket, uitzicht vanaf de kamer/balkon

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    Mooi uitzicht op Bolzano vanuit terras, waar je bij goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige minpuntje is de steile wandeling naar Bolzano (ook met de auto, erg smal weggetje) en weer terug. Heeft echter ook weer als pluspunt dat je op rustige plek zit met prachtig uitzicht.

    Mooi uitzicht op Bolzano vanuit terras, waar je bij goed weer kunt ontbijten en eten. Vriendelijk personeel, prima kamers.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    6,3
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer, zeker geen 4 sterren waard. Te duur, zou niet meer dan 100 Euro mogen zijn.

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,8
    Groot terras (bar en restaurant) met mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bergop naar het hotel (te voet)

    Groot terras (bar en restaurant) met mooi uitzicht Uitgebreid ontbijtbuffet Badjassen op de kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: