Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over EcoHotel Roma 3-sterren

Via Di Bravetta, 91, Gianicolense, 00164 Rome, Italië

#51 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1466 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    Zoals altijd, zeer prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijke kleinschaligheid. (Geen fabriek) De ligging net buiten het drukke gedeelte van Rome. De parkeergelegeheid. Het busje dat je naar het centrum kan brengen. Het uitgebreide ontbijt dat je kunt nuttigen in de tuin achter het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De rust na druk dagje Rome. Ook het terras met zicht op de tuin was zalig. De shuttle was een pluspunt! En het ontbijt, als er hier nog iemand over klaagt, die is een zuurpruim.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    Heel goed !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het lawaai van de grote weg waar ze niet veel aan kunnen doen.

    Het ontbijt was heel goed. 10 op 10 daarvoor. Ook de achterliggende tuin en het ontbijt buiten is zeer aangenaam. De shuttle is heel gemakkelijk vooral 's morgens. Je staat op 15 min. in de stad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Douchecel aan de krappe kant. Tussen 7 en 10 uur is de straat zeer druk en dat heeft invloed op het openbaar vervoer. Je moet soms dus veel geduld hebben om in het centrum te komen.

    Prima kamer met uitstekend bed. Flinke kast voor opbergen kleding, kluisje en gevulde minibar met redelijke prijzen. Groot raam die geheel open kan. Alles super schoon. Royaal ontbijtbuffet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    mooi hotel en alles is goed geregels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik kan geen minpunten opnoemen. alles was goed geregeld.

    personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. qua ligging niet ideaal, maar shuttle is super goed geregeld. mocht ik weer naar Rome gaan dan kies ik weer voor Eco hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Prima verblijf in een goed verzorgd hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Spabad
    • Verbleef 4 nachten

    Bed aan de korte kant en relatief hard. Geen mogelijkheid tot zetten van koffie en verwarmen water op de kamer. Ontbijt goed maar geen variatie.

    Het vriendelijke en servicegerichte personeel. De uitleg van het openbaar vervoer, de shuttle service in de ochtend en avond. Snelle actie op verzoeken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige nadeel vond ik dat de matrassen best aan de harde kant vond.

    Prima hotel. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ontbijt was prima te doen, Engels ontbijt inclusief allerlei gebakjes, lekkere broodjes, yoghurtjes enz. De kamers zijn niet ontzettend groot, maar prima te doen. Het wordt keurig schoon gemaakt. Alle personeel leden zijn aardig en geen vraag is teveel. Shuttle buisjes van hotel is goed geregeld. Openbaar vervoer stopt dichtbij maar is altijd druk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    10
    Helemaal super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Het ontbijt was ontzettend luxe en alles was vers, echt heerlijk. Het advies van het personeel hebben wij het meest op prijs gesteld, je kunt ze echt alles vragen over de stad en zij weten altijd extra dingetjes die leuk zijn om te bezichtigen. Ook de shuttlebus was super.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Perfect hotel voor wie weg van de stadsdrukte van Rome wil genieten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Brood bij het ontbijt kon beter (maar ja is Italië)

    Hele mooie én ruime kamer, prima airco, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Shuttledienst naar centrum is meerwaarde. Eenvoudig, maar goeie restaurantjes op wandelafstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    wij waren aangenaam verrast door dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    eigenlijk niets, alleen de douche was wat aan de kleine kant. Je zit natuurlijk niet in het centrum en de omgeving is niet mooi.

    prima ontbijt. Kamer met tuinzicht en terrasje zeer goed , badkamer oke ,iets te kleine douche. Vriendelijk personeel, shuttle werkt goed. Terminus bus H vlak bij... Parking top ! Prijs kwaliteit dik in orde Je zit natuurlijk niet in het centrum Shuttle ecohotel naar centrum 15 minuten (gaat door een woongebied met beperkt verkeer) Bus die op 100 meter stopt van het hotel doet er 30 minuten over

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Openbaar vervoer. Maar shuttlebus goed alternatief!

    Mooie kamer, goed verzorgd ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel, shuttlebus ideaal. Aan te bevelen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,8
    Midweek Rome
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het buitenuitzicht van het hotel kan beter, met bloemen... Onze kamer was nogal klein.

    Vriendelijk en professioneel personeel ! Ganse hotel heel netjes. Gratis wifi. Uitgebreid en lekker ontbijt ! Gratis shuttle service vanuit het hotel naar 4 plaatsen in Rome [niet naar luchthaven].

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,2
    Het ontbijt was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Het ontbijt was uitstekend. Personeel was super vriendelijk en heel behulpzaam. Kamer was comfortabel en schoon. Het vervoer van het hotel naar het centrum van de stad was met het taxibusje van het hotel uitstekend geregeld.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    8,8
    Prima accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De matrassen zijn erg hard. Wij hadden een familiekamer en deze was netjes, maar lag wel aan een doorgaande weg. Dat was jammer.

    Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,5
    Vriendelijk personeel en goede service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best een stuk vandaan van de bezienswaardigheden. Gratis shuttle op afspraak is een goede compensatie. Wel vooraf bespreken om te voorkomen dat deze niet meer beschikbaar is

    Vriendelijk personeel en goede service. Ze nemen de tijd voor je

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,2
    Mooie schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Junior Suite
    • Verbleef 6 nachten

    Locatie is best nog wel ver van de stad. als je de goede busverbindingen nog niet weet kan dat wat langer duren.

    Mooie schone kamer. Vriendelijk personeel. Pendeldienst service. Goede prijs/kwaliteitverhouding, lekker ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Ontbijt geweldig. Personeel prima. Bed slecht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg smal en ontzettend hard. Hierdoor heb ik echt ontzettend slecht geslapen. Door het slechte bed zal ik daardoor hier niet meer boeken. Helaas. De rest was top.

    Heerlijk ontbijt. Schone mooie kamer met balkon. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Spabad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was voor ons goed. We moesten de volgende dag vroeg op het vliegveld zijn. Maar je zit wel in een enigszins dubieuze wijk op afstand van de binnenstad. Gezien de locatie was de kamer net iets te duur. Overigens hadden wij persoonlijk geen problemen met de wijk en hebben we goed kunnen eten bij een restaurant 700 meter verderop.

    Erg vriendelijk personeel. Ook was de kamer netjes en relatief luxe.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    9,2
    Fijn hotel met goede kamers en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De airco maakte te veel lawaai zodat deze niet aan kon blijven tijdens de nachtrust. 's Nachts een paar keer voor een paar minuten de airco aangezet omdat het anders te warm was op de kamer. Zodra het koeler werd ging ie weer uit en probeerden wij onze slaap te hervatten.

    Fijn hotel met goede kamers en ontbijt. De shuttle-service (halen en brengen) naar een aantal vaste locaties Rome was zeer prettig. De auto bleef daarom tijdens ons verblijf mooi een aantal dagen in de beveiligde parking.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    9,2
    Hartelijke ontvangst en super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging van het hotel is minder ideaal om het stadscentrum te bezoeken.

    Heel uitgebreid en vers ontbijd. De gratis shuttle service was mega handig om naar het stadscentrum te gaan Kamer was modern en zeer netjes Zeer vriendelijke receptie en staan altijd open voor vragen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    Uitstekend rustig hotel voor bezoek aan Rome met goede shuttle- of busverbinding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bij ontbijt weinig vers brood. Laatste ochtend gebruik moeten maken van meeneem ontbijtbox. Inhoud : een verkruimeld yoghurt broodje, flesje drinken, banaan en koekje !!

    prima hotel aan de rand van de stad.zeer vriendelijke en adequate ontvangst. prima kamer met balkon aan de tuinzijde. Bed een beetje hard. goede airco. .Goed continentaal ontbijt 's Avonds desgevraagd koffie of thee met koekjes om mee te nemen naar je kamer. Goede shuttleservice van hotel naar 5 afzetpunten in het centrum. ( 10 a 15 minuten reistijd) Je kunt op een van deze punten 's avonds ook weer opgehaald worden. Verder ook diverse stadsbusdiensten op ca 300 meter.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2016

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    In de beschrijving wordt de aanwezigheid van een pendeldienst vermeld maar er staat niet bij dat je die moet reserveren en liefst een dag of twee op voorhand. Ook om terug te keren 's avonds. Daardoor moesten we vaak op het gewone openbaar vervoer vertrouwen en dat is in het zuiden niet ideaal.

    Het personeel was zeer behulpzaam, vriendelijk en altijd paraat. het hotel is mooi en rustig gelegen. Vers fruit bij het ontbijt. Zeker aan te raden als je niet in het stadscentrum wil verblijven. Verschillende restaurants op wandelafstand gelegen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,2
    een zeer goed hotel...ten zeerste aan te bevelen!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    geen negatieve zaken.

    ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgd,niets op aan te merken....wat ons heel erg beviel,was de gratis shuttlebus,die je s avonds kon boeken voor de volgende ochtend....zo lieten wij ons elke morgen afzetten aan het st pietersplein,vanwaar wij de hop on-hop off bus namen door rome...en s avonds haalden ze ons weer op...fantastisch!!!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    9,2
    Citytrip Rome met de auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt redelijk buiten het centrum, en de shuttlebus gaat tot 21:30. Na deze tijd kan er natuurlijk altijd een taxi genomen worden, maar door de afstand is dat wel een duur ritje.

    De kamers zijn erg schoon en de airco werkt fantastisch. Verder ook niets aan te merken op het ontbijt en andere zaken. 2 hele grote pluspunten zijn het beveiligd parkeren en de gratis shuttleservice die je van en naar het centrum brengt!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    9,2
    Goed verblijf voor bezoek Rome, en de uitstekende shuttle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Economy Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Goed verblijf voor bezoek Rome, en de uitstekende shuttle naar de vermelde punten in de stad. Nette kamer met ruime douche en voldoende keuze bij het ontbijt. Afgesloten parking.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    10
    Wanneer ik terug naar Rome ga moet ik niet meer nadenken over mijn hotel, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Economy Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een zeer vriendelijk ontvangst met alle nodige informatie. Gratis taxivervoer naar 5 plaatsen in Rome. Ik had een glutenvrij ontbijt gevraagd en alles was perfect aanwezig. Propere en praktische mooie kamer, Eco

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Een mooi hotel net buiten Rome .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Busverbindingen niet altijd duidelijk

    Een mooi hotel net buiten Rome . De shutteldienst naar het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Personeel was heel vriendelijk, ze waren 24 uur beschikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was heel vriendelijk, ze waren 24 uur beschikbaar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Gratis parkeren, voor Italiaanse begrippen een goed en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed

    Gratis parkeren, voor Italiaanse begrippen een goed en gevarieerd ontbijt, prettige sfeer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    8,3
    Uitstekende prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service en vriendelijkend medewerkers, de verkeersstille kamer en het uitstekende ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,6
    Heerlijke zorgeloze “ short brake “ !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt zeer goed, shuttel service was prima geregeld, personeel vriendelijk en behulpzaam .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid uitstekend ontbijtbuffet, vriendelijke behulpzame bediening, kamer prima en schoon. Mooie tuin. Klein minpuntje airco maakt wat lawaai.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    voltreffer van formaat, betaalbaar, uitstekende service en van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    uitstekende service voor bezoekers oude stad door gratis shuttledienst, uitstekend ontbijt,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima service Mooie kamers Lekker ontbijt Bussen vlakbij Shuttle perfect

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Prachtig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was voor mij ok

    Prachtig ontbijt. Leuke kamers met wifi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Vriendelijk aanspreekpunt, veilige parking en zeer goed...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk aanspreekpunt, veilige parking en zeer goed ontbijt naar Italiaanse normen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Prima. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens ons niets.

    Kamer en badkamer GOED.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,8
    Super verblijf!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere dag kon je wel iets anders voor je ontbijt nemen. Ook de gratis shuttle naar de stad werkt super! Zeer vriendelijk personeel!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,6
    Super ontbijt zeker naar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt zeker naar Italiaanse maatstaven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,2
    Prima locatie met goed prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Service, ontbijt en shuttle

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles, wij hadden een junior suite met zicht op de tuin.ook het ontbijt was super!!! :-)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    10
    Heerlijk hotel van waaruit we met onze kids Rome hebben bezocht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime en schone kamer, vriendelijk personeel, fijne shuttleservice, goed ontbijt en heerlijke cappuccino's.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    10
    De kamers zijn super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer beperkt.

    De kamers zijn super!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Shuttle naar centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shuttle naar centrum Vriendelijk/behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    9,6
    Supervriendelijk, heel proper, goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zwembad... (of minstens de tuin wat beter benutten).

    Vriendelijkheid receptie en properheid van het hotel. De gratis shuttle naar de stad.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,9
    Op zich prima hotel qua kamerinrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen restaurant, waardoor je verplicht bent het diner elders te halen. De locatie van je kamer is van groot belang. Kamers aan de voor- en zijkant van het hotel zijn vanwege het lawaai voorzien van dubbele deuren: dat is ook nodig omdat het verkeer, behoudens in de diepere nacht, intensief is. Een kamer aan de achterkant van het hotel geeft juist rust.

    Op zich prima hotel qua kamerinrichting. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Handige shuttlebus naar en van de stad. Kamers op zich van alle faciliteiten voorzien. Prima ontbijt met brede keuze.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    9,2
    De kamers waren netjes, het bubbelbad was heerlijk, ...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De koffie vond ik wat tegenvallen, dit lag niet aan het hotel, blijkbaar maken ze in Rome gewoon andere koffie dan richting het Gardameer.

    De kamers waren netjes, het bubbelbad was heerlijk, eindelijk ook een goeie douche. Het ontbijt was heerlijk iedere ochtend.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    9,6
    Kamer, personeel, ontbijt, service, shuttle, fietsen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ga leuk uiteten in het centrum.

    Kamer, personeel, ontbijt, service, shuttle, fietsen. Niet te ver uit centrum, fietsen is zeker de moeite waard. Shuttlebus service is uitstekend. Hardlopen in het nabijgelegen park. Rondje Sint Pieter is voor een beetje hardloper te doen. Uitdagend hoogteverschil!

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    10
    De klantvriendelijkheid en het hotel met zijn locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De klantvriendelijkheid en het hotel met zijn locatie. Een middenklasse 3 sterren hotel waar je echt waar voor je geld krijgt. Goed ontbijt en goede hotel shuttlebus, maar als je met de stadsbus wil, is dit ook zeer gemakkelijk.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,3
    Vriendelijk behulpzaam personeel, hotelshuttle zeer goed en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gelegen langs heel drukke baan, moeilijk slapen met raam open. ( airco werkte niet) Tapijt op de vloer.

    Vriendelijk behulpzaam personeel, hotelshuttle zeer goed en gemakkelijk naar centrum.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    9,2
    Heel vriendelijke en behulpzame receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen. Mogelijkheid tot aanleg zwembad ?

    Heel vriendelijke en behulpzame receptie. Super shuttle-service. Super ontbijt faciliteiten. Rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    10
    Ontbijt SUPER!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi iets minder, maar tegenover al het goede viel dat in het niets!!!!

    Ontbijt SUPER!!! Pendelbusje SUPER!!!Brengt je naar 5 verschillende op\uitstappunten in Rome.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Fijn hotel, erg gastvrij en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fijn hotel, erg gastvrij en vriendelijk. Geven goede service, je kan gebruik maken van hun suttle busje om je op vaste punten te droppen en op te halen. Wij waren erg tevreden en zouden we weerterug gaan naar Rome dan zouden we hier weer naar toe willen.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,2
    zeer vriendelijk , spreken goed Engels , alles heel zuiver ,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    wijzelf als onze vrienden hadden de opmerking dat het bed kei-hard was en dus geen goede nachtrust gaf. ( tuin niet zo goed onderhouden, en er cas geen zwembad - maar dat wisten we, dus geen probleem voro ons )

    zeer vriendelijk , spreken goed Engels , alles heel zuiver , goede ligging , alle informatie beschikbaar, :goede parking - zeer veilig ; eigenlijk zeer goed hotel.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,8
    Ideaal hotel wanneer je met eigen vervoer naar Rome reist.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideaal hotel wanneer je met eigen vervoer naar Rome reist. Hotel ligt +/- 10 minuten gelegen van het stadscentrum. Er wordt zowel smorgens als savonds een gratis busshuttle gearrangeerd waarmee je van en naar het centrum kunt reizen, goed geregeld!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg vriendelijk personeel. Spreken goed Engels en zijn zeer behulpzaam. Shuttle naar en van de stad is super. Wel even reserveren, of bellen /sms'en voor beschikbaarheid. Je staat vlot op vijf plaatsen in Rome. Onze kamer had een bubbelbad wat heel fijn is na een zeer warme dag jn druk Rome. Prima ontbijt. Naast de gebruikelijke Italiaanse zoetigheden ook enige broodjes, ei en fruit beschikbaar.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,5
    De goede voorlichting van het personeel over waar we heen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kunt niet voor half 8 ontbijten wij hadden de taxi om 7.30 uur naar het vliegveld. Mijn vrouw moet voor de vlucht altijd eten anders krijgt ze problemen tijdens de vlucht

    De goede voorlichting van het personeel over waar we heen moesten.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,2
    Super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben geen gebruik gemaakt van hun shuttle service omdat de bushalte om de hoek is. Het nadeel van de bussen is wel dat er geen tijdschema is. Dus anders gezegd: de bussen komen wanneer ze willen. 1e 2 dagen hebben we maar 5 minuten moeten wachten voor onze bus. De andere 3 dagen moesten we ongeveer 30 tot 60 minuten wachten. Over het hotel: wij kregen gratis een kamer upgrade, de kamer was super! Alleen de airco was niet super sterk waardoor het nog een klein beetje benauwd was tijdens het slapen. Maar het was ook buiten 30graden.

    Super vriendelijk personeel. Bij aankomst gelijk uitleg gekregen over Rome via een gratis plattegrond die je krijgt van hun. Ook uitleg waar de bussen komen. Ontbijt is redelijk. Goeie en verse producten. Personeel altijd aardig en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,2
    de goede service en uitleg over locaties in rome en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    jammer dat er geen zwembad aanwezig is, was namelijk heet toen wij er waren, een afkoeling in en zwembad zou daarna fijn zijn geweest

    de goede service en uitleg over locaties in rome en de gratis shuttle dienst naar diverse locaties in rome

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,8
    Geweldig hotel: uitermate behulpzaam met adviezen, gratis...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets. Beste hotel van onze Italie reis. We komen er graag terug.

    Geweldig hotel: uitermate behulpzaam met adviezen, gratis wifi erg goed, gratis pendel van/naar 5 locaties in Rome, goed ontbijt en 24 uur open. Mooie kamers.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,2
    De groene rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hoekdouche was wat klein bemeten . Broodvariatie kon beter

    De groene rustige omgeving.(luxe kamer, uitzicht op de tuin) . Vriendelijk personeel. Nette en gezellige kamer. Ruim bemeubeld balkon. Lekker ontbijt.Gratis shuttlebus. Openbaar vervoer (bus) op 50 m, ritten dag en nacht.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,9
    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    trage wifi,aantal plaatsen voor het ontbijt in de tuin was te beperkt.

    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Groot pluspunt is de shuttle dienst naar verschillende plaatsen in het centrum van Rome

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    8,8
    Supervriendelijk personeel, altijd klaar om te helpen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Supervriendelijk personeel, altijd klaar om te helpen. Locatie is nogal ver van centrum maar wordt ruimschoots gecompenseerd door handige shuttle die je naar verschillende locaties in de stad brengt.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    10
    Ligt buiten het drukke centrum van Rome, maar heeft een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt buiten het drukke centrum van Rome, maar heeft een fantastische gratis shuttledienst - Heel vriendelijk personeel dat heel goed Engels spreekt - Privéparking aanwezig - Schitterend uitgebreid ontbijt (3 buffetten) met verse producten

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    8,3
    Simpele aanrijdroute vanaf snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco wat luidruchtig, wel lekker koel. De buurt is niet top maar de rest maakt dat goed.

    Simpele aanrijdroute vanaf snelweg. Vriendelijkheid personeel, de shuttlebus, goede verbindingen openbaar vervoer vlakbij, het balkon, goed ontbijt dat je bij mooi weer in de tuin kunt eten, gebruik van de fietsen om het park te bekijken.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,9
    De shuttlebus naar 5 verschillende punten in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging. Vrij ver. Geen metroverbinding. Enkel bus. Van de gratis fietsen kun je moeilijk gebruik maken. Rome is geen fietsstad.

    De shuttlebus naar 5 verschillende punten in de stad.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    10
    Het was een verademing om na een drukke dag in de moordende...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eenmaal verliep de shuttle dienst niet helemaal zoals het moest maar dit werd dan toch verholpen met de nodige excuses. Voor d rest valt er werkelijk niets op aan te merken, prijs/kwaliteit een echte aanrader!

    Het was een verademing om na een drukke dag in de moordende hitte "thuis" te komen in dit super nette hotel. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel! Ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. Comfortabele kamers. Shuttle dienst is gratis, na afspraak en planning kan je op 1 van de 5 meeting points afgezet worden.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    De gratis shuttleservice zeer handig, maar de grootste...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een erg hard bed, maar ja smaken verschillen dus maar aanpassen

    De gratis shuttleservice zeer handig, maar de grootste pluspunt wat toch echt het personeel

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    8,8
    de gastvrijheid en de behulpzaamheid van het personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    buiten het centrum van Rome maar de shuttel en de rust heeft zijn voordelen.

    de gastvrijheid en de behulpzaamheid van het personeel, steeds bereid om tips te geven

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    9,6
    De tuin aan de achterzijde is werkelijk een oase van rust na...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De tuin aan de achterzijde is werkelijk een oase van rust na een dagje binnenstad of 's morgens lekker buiten ontbijten. Verder was het hotel zeer schoon en het personeel was uitermate vriendelijk. Free shuttle bus naar de binnenstad is ook makkelijk.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    9,6
    Kamer schoon en groot.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer schoon en groot. Personeel is erg behulpzaam en kan goed adviseren. Rustige ligging met enkele goede eetgelegenheden op loopafstand. Met OV of hotel shuttle bus ben je binnen een half uur in het centrum.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    9,6
    prettige gastvrije ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    iets minder ruime keuze in eetgelegenheden 's avonds, maar ZAZA was voor ons perfect (prijs-kwaliteit) (fris, modern én snel)

    prettige gastvrije ontvangst. aangename service. de hygiene is perfect. De gratis Shuttle tot 5 verschillende locaties in het centrum is top, net zoals het ruime ontbijtbuffet !

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,1
    Hotelkamer was netjes, ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt viel wel een beetje tegen.

    Hotelkamer was netjes, ruim en schoon. Spabad was een luxe! Bed lag prima en het balkon was mega groot. Kortom een prima hotel.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van EcoHotel Roma

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: