Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Eden 3-sterren

Via Zanardelli 6, 37010 Brenzone sul Garda, Italië

#22 van de 74 hotels in Brenzone sul Garda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 318 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    2,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Ontbijt en privé strand zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets verouderde kamers

    Ontbijt en privé strand zeer goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk eten en een super uitzicht op het Gardameer.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,9
    We kregen een kamer met groot balcon (niet geboekt) met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    We kregen een kamer met groot balcon (niet geboekt) met prachtig uitzicht over Gardameer. Kamers zijn modern en onlangs geheel vernieuwd, incl sanitair ef

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    10
    Het onthaal en de bediening waren perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het onthaal en de bediening waren perfect.De moderne en rustige kamer.De maaltijden waren van een zeer hoog niveau.Zeer diervriendelijk.Ruime parking.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,4
    Alles was zeer proper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers waren oud, helemaal niet zoals op de foto's, wel altijd zeer netjes gepoetst. Voor WiFi moest je bijbetalen, maar die werkte bijna niet of heel traag. Voor ontbijt op het terras moet je ook bijbetalen en ook voor het dinner s'avonds. Aan het zwembad kon je 4 parasols vinden, waardoor je bijna verplicht was om in de zon te zitten. De jacuuzi was ontzettend vuil!! Gelukkig kon je daar nog gewoon aan het meer liggen op het privé strand. Als je dorst had moest je 500m verder lopen voor wat water want in het hotel zijn er enkel glazen flessen die je niet mocht meenemen.

    Alles was zeer proper.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,8
    Het ontbijt en eten en het vriendelijke gastvrije personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt en eten en het vriendelijke gastvrije personeel

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: