Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eden Park Resort

Via Dell' Argine 6B - Colignola, 56017 Pisa, Italië

#64 van de 150 vakantiewoningen in Pisa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 761 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk Gehorig, en zoals altijd hadden we luidruchtige slapeloze buren.

    Redelijk groot verblijf. Niet heel modern/luxe maar genoeg voor ons. Rustige kleine "camping"

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    Top vakantie met veel te zien in de omgeving en super aardige mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Horren voor de deuren en ramen, nu veel last van muggen en helaas van alles tegen muggen en de jeuk erna gekocht maar niets helpt. Azaron werkt nog het best maar die kan je daar niet kopen dus meenemen. Keukengerei mag iets meer en beter, koekenpan was rond van onderen, beetje link gelukkig geen kleine kinderen bij ons. Misschien hadden we kunnen vragen maar we redden ons zo ook. Parkeren in de stadjes er omheen kost gemiddeld 4,- per dag maar bij sommige plaatsen een drama om plek te vinden. Zo hadden we 100 km gereden om een boottocht langs de kust te maken maar de auto konden we nergens kwijt, ja voor 2 uur. Dus goed informeren of er bussen rijden of iets wij hebben nu een toer gemaakt voor jan doedel. Jammer.

    Heerlijk ontbijt, je kan het zelf niet zo maken, veel keus, lekkere koffie, sterk met warme melk. Op verzoek ook Cappuccino te krijgen. Elke dag verse warme mini broodjes met veel soorten zoetigheid, jams ed. Wel elke dag ham kaas en soort salami. Ook heerlijke verschillende warme croissants, met creme, chocola, naturel en nog een maar die weet ik niet. Ik was verslaafd aan de warme croissant met creme. Vriendelijk personeel op het hele park. In 9 nachten 2x schoon beddegoed, handdoeken en er wordt schoongemaakt, gedweild enz. Grote koelkast met uitstekende vriezer. Kook gerei stelt niet veel voor maar ja je zit in appartement HOTEL dus lekker uit eten, keus zat in de omgeving. Pizzaria op nog geen 5 minuten lopen. Liddl op paar km is elke avond open tot 21.30 en iets verder een grote supermarkt waar je echt van alles kunt kopen van mobieltje tot plakje ham enz.. Wil je echt lekker buiten zitten dan zelf tuinstoelen meenemen want er staan alleen een paar stapelstoelen. En binnen een bank zonder armleuningen en houten stoelen met rieten zitting. Ook koffiezetapparaat kennen ze niet. Wij hadden zelf waterkoker en Senseo app. meegenomen. Bedden zijn prima, alleen douche.... tja wisselbaden onder de douche is ook een luxe haha. Airco op de kamer. Water uit de kraan zeker niet zo te drinken, je ruikt de chloor er bovenuit. Zwembad is tussen 10.00 uur en 19.00 uur ook open voor dorpsbewoners dus kan druk zijn maar ga je na 19.00 dan heb je het bad bijna alleen. Badmuts is verplicht maar krijg je bij de ingang en mag je houden. Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel overal. En houd je van fotograferen dan zijn er mooie plekjes met bijzondere vlinders, hommels enz allemaal te vinden op het terrein of net bij de ingang. Echt een aanrader om naar toe te gaan. Verwacht geen gigantisch luxe appartement, het zou hier en daar wel opgeknapt kunnen worden, horren zouden ook geen overbodige luxe zijn maar voor het geld is het zeker de moeite waard.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Goed resort voor een aantal dagen extra vakantie in Toscane.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Niets. Alles was oké.

    Mooi appartement met terras en uitzicht op de tuin met avondzon. Ruime slaapkamer met een goed bed. Fijn is het grote, ook voor publiek toegankelijke, zwembad. In de avonduren alleen voor hotelgasten beschikbaar. De ligging van het resort is ook prima. Op slechts 25 km afstand zijn de mooie stranden van Tirrenia en Calambrone te vinden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,5
    Super leuk huisje op een kleinschalig park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Super leuk huisje op een kleinschalig park. Zwembad overdag ook voor voor plaatselijke bewoners maar vanaf 19:00 voor de gasten van het park. Zwembad bijna voor jezelf. In het huisje ontbrak het ons aan niets. Heerlijk genoten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    6,7
    De kamers waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel is niet vriendelijk en niet meedenkend. Het is super gehorig. Wij konden meeluisteren met de gesprekken van de buren.

    De kamers waren schoon. Het is fijn dat je de mogelijkheid hebt om te koken en zo. We kwamen laat aan en via een kluisje was de sleutel achtergelaten. En om de hoek heb je een supermarkt met heerlijke broden en vers beleg & super vriendelijke eigenaar/medewerkers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    Het was voor 1 nacht oké
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel aan de balie was niet erg vriendelijk. Zit direct aan sportcomplex ( van 9 tot 21:00uur keiharde muziek )

    Het was voor 1 nacht prima. Rustig in omgeving vanaf 21:00uur in de avond.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,2
    Anders dan we hadden verwacht, schimmel in de badkamer,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Anders dan we hadden verwacht, schimmel in de badkamer, gaten in de muren en een heel hard bed. Zag er echt anders uit dan op de foto's. Er is vanuit deze accommodatie ook geen mogelijkheid om met de boot naar het natuurgebied te gaan, ook mountainbikes zijn in de omgeving niet te huren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    10
    fantastische
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen gebruik maakt van het ontbijt. En het zwembad dat je altijd bedden vrij waren,voor de mensen van Eden Parc Ontzettend vriendelijk personeel,en de huisjes perfect en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    fantastisch
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad werd ook gebruikt voor zwemlessen en groepen kinderen. Dus werd niet enkel gebruikt voor de mensen die daar verblijven.

    Ruime propere kamers. Op het zetelbed ook prima kunnen slapen. Zeer vriendelijk personeel! Openingsuren van het zwembad waren niet heel strikt, zodat je eigenlijk altijd gebruik kon maken van het zwembad. Rustige omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,8
    We hebben met ons gezin genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie om tripjes te maken in de omgeving. Een auto is dan wel wenselijk. Prima huisjes, boven verwachting! Airco was waardevol daar het erg warm was tijdens ons verblijf. Het zwembad was top!! Dit was 's avonds verlicht, wat zeer aangenaam was voor een verkoelende duik. (Badmuts verplicht, deze is te lenen).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,6
    Viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen achteraf een onterechte rekening voor een zogenaamd verdwenen deken. Het zwembad was ook voor publiek toegankelijk, daardoor vreselijk druk. Het park bestaat uit een saai rijtje gehorige appartementen aan een grindpad. Kraak noch smaak. Geen aanrader.

    Kamer was prima ingericht met airco, koelkast, vriezer. Goed bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    4,2
    Ik zou er nooit meer heen gaan en was blij dat we hier maar voor 2 nachten waren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisjes zijn vreselijk sfeerloos. Kille inrichting met fel wit licht. Was geen koffiezet apparaat, geen waterkoker, geen broodrooster. Dit zou wel aanwezig moeten zijn volgens de site. Badkamer verouderd, deuren vd douchecabine gaan bijna niet dicht ivm kalk. Gelukkig zijn we hele dagen op pad geweest en hoefden we alleen te slapen hier. Sfeerloos park.

    De buitenkant van de huisjes ziet er leuk uit. Hebben allemaal klein eigen tuintje. Locatie is dichtbij vliegveld en Pisa en Lucca.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    Mooi gehorig huisje in pravhtige
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Als men iets onder de stoelpoten maakt om het schuren over de tegelvloer te voorkomen is al 60% opgelost van de overlast. Veel last van muggen!

    Prachtige locatie. Perfect huisje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,8
    Voor wie niet veel eisen stelt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebrekkige warm water voorziening Zeer sobere inrichting Gehorig Achterstallig onderhoud aan appartement en toegangsweg

    De prijs De omgeving

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    zeer netjes, goed onderhouden, comfortabel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    keuken mag meer uitgerust worden, bijv met waterkoker en micro wave

    zeer netjes, goed onderhouden, comfortabel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    8,3
    Leuke uitvalbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nijs

    Leuk appartement met buitenplaats en zwembad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Redelijke uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aangegeven 2 ligstoelen per appartement zijn er niet.

    Prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echt terras bij huisje.

    Prima huisje, mooie omgeving, vlakbij Pisa. Voor weinig geld!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    Goed en goedkoop voor hetgeen je krijgt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goef

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf en zeer goeie ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De verplichte badmutsen in het zwembad

    De rust en de ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    openbare zwembad, veel te druk, maar gratis voor gasten van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    openbare zwembad, veel te druk, maar gratis voor gasten van het park eden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Mooie rustige locatie en met de auto is alles goed te rijden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie rustige locatie en met de auto is alles goed te rijden personeel is erg vriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    9,6
    Ligging, zwembad voor de kids.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ligging, zwembad voor de kids.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    Gratis parkeren bij het park (wel buiten het hek).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het park is rustig gelegen en meer geschikt voor gezinnen met kinderen. We werden wakker met muggenbeten en het aanrechtblad was niet schoon.

    Gratis parkeren bij het park (wel buiten het hek). Het huisje was erg schoon (muv de keuken) en voorzien van alle gemakken.Zwembad was schoon.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,8
    het vriendelijke onthaal en zeer gastvrij personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WIFI-signaal was niet sterk genoeg tot bij het verblijf, enkel bij de receptie. Jammer, zeker omdat hier moet voor betaald worden.

    het vriendelijke onthaal en zeer gastvrij personeel. Het feit dat het zwembad onbeperkt open is.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Rustig gelegen park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De Italliaanse TomTom had moeite om de juiste plaats te vinden. Het ligt niet echt heel erg dicht bij het centrum.

    Rustig gelegen park.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,6
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,8
    Goede bedden, super leuke huisjes, schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ze kunnen er zoveel meer van maken...

    Goede bedden, super leuke huisjes, schoon

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,6
    Verzorgde appartementen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Verzorgde appartementen. Verzorgd zwembad. Rustige ligging. Geen eigen restaurant, maar uitstekende eetgelegenheid op 50 m wandelen.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,3
    Leuk verblijf in Pisa, met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuk verblijf in Pisa, met vriendelijk personeel. Spreken goed engels en hebben veel leuke tips.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: