Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Excelsior 4-sterren

Via Cesare Battisti, 1, 54100 Marina di Massa, Italië

#17 van de 44 hotels in Marina di Massa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 346 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,6
    Perfetto!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg tussen hotel en strand is druk en lawaaierig, maar hoort bij dit type badplaats. Op het strand hoor je daar echter niets van.

    Een fantastische plek voor een strandvakantie. Je komt er niet voor de rust maar voor het typische Italiaanse strandleven. Het zwembad van het hotel is heerlijk en het strand van Bagni Rosso en de lunches tussen zonnen en slapen in zijn perfetto.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    Wij zijn er slechts drie nachten geweest en dat was prima te doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was slecht. Het hotel heeft slechts enkele plaatsen voor de deur die ook gebruikt worden door strandgasten omdat er geen toezicht op is. Alternatief is om langs de weg te parkeren voor slechts €0,75 per uur ( tussen 8:00 en 23:00 uur). Maar dan kan je alleen met muntgeld betalen en bij het hotel is er te weinig wisselgeld zodat je in de buurt moet gaan leuren. Ondanks dat de kamer verder prima in orde was, waren de matrassen slecht (kuil in het midden) en de badkamer ok, behoudens een douchegordijn in het bad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Modern hotel (voor Italiaanse begrippen) met goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Parkeren is in Marina di Massa in principe (duur) betaald. Als hotelgast kun je je auto wel gratis op een openbare parkeerplaats parkeren. Maar daar staat je auto niet echt veilig (midden in het uitgaanscentrum). Wil je wel veilig parkeren dan kost je dat 30 Euro per dag. Dan staat je auto een blok verder ondergronds en moet je steeds de concierge aanspreken om hem op te gaan halen. Werkt wel goed (dankzij het vriendelijke personeel) Het hotel heeft geen eigen strand. Wil je het strand op, dan zijn er afspraken gemaakt met 2 strandtentexploitanten die je voor respectievelijk 25 en 35 Euro per dag, 2 stoelen, een bed en een parasol verhuren. Maar dan zit je wil helemaal achteraan op het strand, want de mooie plaatsen zijn allemaal al bezet door hun eigen klanten.

    Modern hotel (voor Italiaanse begrippen) met goede faciliteiten. ligt aan de boulevard, waar het 's avonds gezellig druk is. Op de goed geïsoleerde kamers geen last van de omgeving. Klein, goed onderhouden, zwembad met genoeg ruimte en bedden voor de gasten. Fantastisch uitzicht vanaf het dakrestaurant met goede keuken tegen redelijke prijzen. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    dichtbij strand. mooi zwembad. goed restaurant. mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    garage 30 euro!! bovendien moest de wagen om 7uur 's morgens weggehaald zijn omwille van de markt. dit was niet bij het boeken meegedeeld. aan deze prijs mocht er wel iets af op de marktdag.

    ontbijt en locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Het was - net als vorig jaar - weer een geweldig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen zijn wat aan de harde kant.

    Het was - net als vorig jaar - weer een geweldig verblijf. Fantastische plek, prima service, goed zwembad en Bagno Rosso op 50 meter.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,6
    Aardig personeel en top lokatie aan t strand prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat niet alle kamers een balkon hebben

    Aardig personeel en top lokatie aan t strand prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Veel oudere mensen in het hotel voornamelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel oudere mensen in het hotel voornamelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Proper hotel, goed gelegen maar heeft wat opsmuk nodig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het Hotel is aan een opsmuk toe

    Van alles voorzien en in het centrum van de activiteit

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    4,2
    Uitzicht op strand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is heel oud , valt tegen voor 4 ster

    Uitzicht op strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    9,6
    Geweldig ontbijt en super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    uitleg over de manier om een stoel te huren op het strand

    Geweldig ontbijt en super vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: