Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fattorie Di Santo Pietro

Località Santo Pietro - Pancole, 53037 San Gimignano, Italië

#51 van de 90 vakantiewoningen in San Gimignano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 468 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Prachtig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Wij zaten in het deel met de infinity pool. (De 2 zwembaden zijn op 2 verschillende locaties, ongeveer op 300m van elkaar) Superbad met supermooi uitzicht. Vriendelijk personeel en goed ontbijt. Top-locatie. Op 15 minuten rijden van San Gimignano.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Romantisch, een 2e huwelijksreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima, het avondeten wat minder. Wanner je uit eten wilt ben je vooral aangewezen op San Gimignano .Dit is zo'n 15 minuten rijden op een gedeeltelijk slechte, onverharde weg. Wanneer je dan in het centrum bent moet je de auto op een grote parkeerplaats buiten het centrum parkeren en nog zo'n 15 minuten lopen. Ik raad mensen aan om daarom een appartement te boeken bij de Fattorie zodat je zelf af en toe kunt koken.

    De locatie beviel ons het best. Bijna aan het eind van de bewoonde wereld zodat je rust had en middenin de prachtige Toscaanse natuur. Omdat wij in het voorseizoen zaten hadden we het zwembad vaak voor onszelf.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Zeer geschikt voor families met kinderen, toplocatie midden in de Toscaanse heuvels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Airco was niet inbegrepen in de prijs. Dat kwam niet duidelijk genoeg naar voren bij het boeken. Horren voor de ramen zou een goed alternatief zijn om de hitte tegen te gaan. Nu hadden we toch best veel insecten in huis. De weg op het complex is erg ruw: half verharde zandweg met veel opspattende stenen en kiezels. Waarschijnlijk heeft het ermee te maken dat er een pelgrimsroute door het complex loopt.

    Het appartement is zeer ruim en is van (bijna) alle gemakken voorzien, heeft uitstekende bedden en een prima keuken. Het uitzicht vanaf ons balkonterras was fenomenaal. Heerlijk gemeenschappelijk zwembad. Het complex is zeer ruim opgezet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,0
    mooie, rustige ligging maar te weinig comfort voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    uitrusting appartement, airco (tegen betaling maar nauwelijks voldoende), geen wifi in kamers, matige uitrusting, belachelijk kleine TV, .. De foto's komen niet overeen met de te huren appartementen.

    ligging en uitzicht; rust

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    6,7
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren er maar voor 1 nacht, dan kun je deze locatie beter over slaan. Het restaurant/ontbijt is op een andere locatie dan de slaap accommodatie. Bij goed weer prima om te lopen maar bij slecht weer moet je de auto pakken. De weg naar de locatie/restaurant - vanaf de hoofdweg - is werkelijk heel erg slecht. Voor meerdere dagen wel prima locatie denk ik. Personeel was wel vriendelijk

    Mooie locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    6,3
    relatief groot complex waardoor anonieme sfeer en matig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    relatief groot complex waardoor anonieme sfeer en matig betrokken personeel ; klein zwembad. Geen Italianen....(als gasten)! Aan inventaris haperde nogal wat (werd wel snel aangevuld na ons commentaar, maar het was dus niet opgevallen)

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,5
    The view, the location.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Na een douche was de badkamer drijfnat. Ook een dag zonder warm water. Misschien niet voor iedereen belangrijk maar geen wifi op de kamer kan een nadeel zijn.

    The view, the location.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Mooi gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie omgeving, rust. Pelgrimsroute "Via Francigena" loopt langs het hotel. Fijn zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Heerlijk ontbijt, prachtig zwembad, prachtige omgeving en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, prachtig zwembad, prachtige omgeving en ontzettend vriendelijk personeel!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,6
    toegangsweg doen met een motorfiets met twee personen en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    toegangsweg doen met een motorfiets met twee personen en bagage is niet simpel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    5,8
    Standaard kamer heeft geen raam!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Standaard kamer heeft geen raam! (werd niet vermeld bij boeking) Weinig en oude ligstoelen aan het zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,9
    De kwaliteit van de weg ernaar toe was vreselijk slecht
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kwaliteit van de weg ernaar toe was vreselijk slecht

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,0
    Airco, bedden, geen rechtstreeks terras, sanitair: toiletten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Airco, bedden, geen rechtstreeks terras, sanitair: toiletten

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    10
    de ruimte , uitzicht en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    de ruimte , uitzicht en zwembad

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,8
    De rust en omgeving zijn heerlijk en prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi alleen bij de bijgebouwen beschikbaar.

    De rust en omgeving zijn heerlijk en prachtig.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: