Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Hotel Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia 3-sterren

Viale Alessandro Guidoni 87 - Località Novoli, Novoli - San Donato, 50127 Florence, Italië

#276 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1671 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,2
    Superlocatie voor wie met de auto een stop in Firenze maakt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele vriendelijke ontvangst, persoonlijke tips werden gegeven. Sprak heel goed Engels! Vlot bereikbaar met de auto, parking aanwezig. Centrum makkelijk bereikbaar met de bus. Halte bijna voor de deur en veel bussen per uur. Uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Prima hotel net naast de luchthaven en dichtbij het centrum (met bus makkelijk bereikbaar)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets wat ons niet beviel. Alles was in orde

    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, attendeerde ons meteen op de bustickets en legde uit waar op te stappen en waar af. Kamers waren schoon. Ontbijt was fantastisch. Prima hotel! Dichtbij de luchthaven. En net buiten het centrum, makkelijk en snel met bus 22 te bereiken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig te klagen. Het hotel ligt wat ver uit het centrum vandaan, maar dat is een feit dat iedereen vooraf kan weten.

    De ambiance in het hotel. Gastvrij, schoon en rustig. Kamer riant met goed bwd en prima douche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,7
    Mooi Florence.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer te rumoerig (zowel veel buitenlawaai als van de kamers ernaast). 1 matras was in het midden iets doorgezakt. Er is maar 1 stopcontact in de kamer (en 1 in de douche). De parkeergelegenheid van het hotel was bijna altijd vol waardoor je aan de overkant van de weg moest parkeren (bij het hotel is het alleen voor bewoners). De overkant van de weg is 's avonds een tippelzone (maar verder geen last van gehad).

    Kamer op zich redelijk. Goede douche. Behulpzaam personeel bij de balie welke ook nog eens goed Engels spreekt. Bushalte op 50m en in 20 min. in het centrum van Florence.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,8
    Punten van kritiek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zorg dat je niet een kamer tussen twee liften krijgt. Dan heb je geen rust. Het lawaai is enorm. Ik had ook een kamer aan de voorkant van het hotel waardoor er veel overlast was van lawaai van buitenaf. De airco maakt ook veel lawaai. Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen. Nadat ik had geklaagd kreeg ik wel een nieuwe kaner, maar ik ben hier niet blij mee. Ik heb veel geld betaald en vind dat dit niet in verhouding staat tot de gegeven service. Het ontbijt vond ik ook erg mager en minimalististisch. Er was te veel zoetigheid, witbrood, geen alternatieve etenswaren als je geen zoetigheid of wit brood wilt eten zoals wat salade of tomaten. Verder vond ik het hotel tamelijk ver van het centrum wat je behoorlijk beperkt. Ik zou het hotel aan niemand aanraden en zou er ook niet er ook niet nog een keer naartoe gaan ondanks de vriendelijke behandeling van sommige medewerkers. Al met al een onvoldoende.

    De douche was prima. Een goede hete straal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    5,8
    Te duur voor wat je hebt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de advertentie stond dat het centrum op wandelafstand lag, het was eigenlijk 25min. Met de bus. Er was wel een stop net aan het hotel.

    Het ontbijt is prijs -kwaliteit zeker oké!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwerking zoals kitranden en sanitair

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,8
    Locatie perfect .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie perfect .... buslijn 22 voor de deur en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,5
    oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijtbuffet was simpel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras erg dun.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eigen parkeerplaats. Bushalte praktisch voor de deur.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer, 20 minuten met de bus van het centrum af, schoon hotel met heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,8
    Mooi en netjes hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en netjes hotel. Ruime kamers en een directe bus verbinding voor de deur naar het centrum van Florence.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Het interieur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Het interieur

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging. Makkelijk auto parkeren en meey bus nasr centrum. Vriendelijk Personeel ontbijtbuffert wad uitgebreid en goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,5
    prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    douchedeur in de badkamer ontbrak

    prijs/kwaliteit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,1
    Goed hotel ; maar kleine parking .Weg rijden met je auto= plaats kwijt en waar dan plaats vinden ?
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te beperkte parking

    Goed ontbijt Ruime kamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    codeslot op de deur van de hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    - niet voldoende gratis parkeergelegenheid bij hotel! - veel mieren op de hotelkamer. - we miste een zijwand van de douche, waardoor badkamer een groot zwembad werd.

    codeslot op de deur van de hotelkamer.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    4,2
    Slecht asociaal personeel.
    • Stel

    Slecht asociaal personeel. Douche miste een deur en de andere deur was kapot. WC-bril kapot en water dat slecht weg liep... Veel te veel geld voor dit letterlijk "afgetrapte" hotel. Tweede nacht andere kamer, was iets beter maar mankeerde nog van alles aan... Gratis parkeren? Ze hebben maar 15 plekken gratis, die zijn zo vol en dan mag je auto in een betaalde garage.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    3,8
    Prima wifi in kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Haren in de douche Veel stofvlokken waar je zo opkijkt (bijv op de rand van het bed) Slechte bedden, helemaal doorgezakt dus je slaapt op de lattenbodem Gehorige kamers Duur ontbijt Slecht bereikbaar (ivm wegwerkzaamheden) Weinig gratis parkeerplekken, anders betaald voor 5 euro per dag.

    Prima wifi in kamer Busconnectie naar het centrum (voor de deur, elke 20min)

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,8
    Ligging gunstig tov centrum en snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed kraakte enorm. Zeer rumoerig (buren hoor je praten). Duur ontbijt (terwijl je tentjes verderop in de straat prima broodjes kunt kopen). Slechte schoonmaak badkamer (haren op muren en in douche, beestjes liepen over de grond).

    Ligging gunstig tov centrum en snelweg. Centrum goed te bereiken met de bus.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    5,8
    Schoonheid kamer en bus vertrek naar centrum voor de deur en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer gehorig, 's nachts veel lawaai op de gang door jeugd, waaraan door hotel niets werd gedaan.

    Schoonheid kamer en bus vertrek naar centrum voor de deur en parkeerplaats

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    6,7
    Personeel was aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco deed het niet goed: als deze aanstond klonk het alsof iemand met een staafmixer walnoten naast je oor staat te malen. Hierdoor kon deze niet aan tijdens het slapen en was de kamer bloedheet.

    Personeel was aardig. Konden laat inchecken

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,1
    vlotte verbinding met stadscentrum met openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    aanhoudend lawaai op s avonds - luidruchtige gasten of buren ?

    vlotte verbinding met stadscentrum met openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooi hotel. Bus stopt voor de deur, voor 1,50 ben je in het centrum. Gratis parkeren.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van B&B Hotel Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: