Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Bristol Resort & Spa 4-sterren

Via Aurelia Orientale, 369, 16035 Rapallo, Italië

#15 van de 28 hotels in Rapallo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 508 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,5
    Prima hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi. Geen pas spiegels op de kamers. Je moet het doen met de spiegel boven de wastafel, erg vreemd voor zo'n hotel. Betaald parkeren. Je moet van de parkeergarage(klein) gebruik maken want er zijn geen andere parkeer mogelijkheden.. Terras meubilair is van gevlochten riet zonder kussens dus of lange broek aan of niet gaan zitten, zeer pijnlijk met blote benen , vreemd voor een hotel van deze klasse. Ook erg ongezellige lunch faciliteiten bij het zwembad, wederom gevlochten rieten stoelen zonder kussens en je drankjes inclusief wijn en bier krijg je in wegwerp plastic bekers, kan echt niet! Meteen naast de lunch faciliteit bij het zwembad staan 2 loopbanden en een crosstrainer in de open lucht, dus tijdens het eten zit je naar bezwete lijven te kijken, niet echt smakelijk!!

    Heerlijk zwembad en mooie ligging. Ruime kamers met dito badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,9
    lokactie van hotel is bergop dus tevoet terugweg iets minder
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer veel te klein en vooral de douch zelf veel te klein moet echt opgeknapt worden Bed matras was voor mijn vrouw een drama i.v.m reuma Kussens zijn ook te weinig Airco op zich goed moest alleen altijd melden of hij aan moest of uit aan de receptie via telefoon maar was ook zo opgelost En t.v zenders een drama veel te weinig

    Ontbijt goed ook lokactie mooi voor te ontbijten Zwembad goed Bar zwembad ook goed i.v.m bediening en lekker eten Mooi verzorgd hotel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,8
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche klein

    Mooi hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,3
    Rapallo is Geweldig👍Hotel liet te wensen over
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs die wij betaalde hadden we er meer van verwacht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,1
    Oude glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wi-fi in kamer( kost je 7€ per dag in eeb hotel waarvoor je 180€ per nacht betaald, geen stoelen op terras

    Mooi hotel en rustig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    5,8
    Na 6 jaar weer terug in Bristol hotel,duidelijk minder geworden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superslechte tot geen wifi waar wel voor betaald moest worden. Saai ontbijt. Slechte bedden.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    10
    het restaurant met terras op de bovenste verdieping met een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    het restaurant met terras op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht . klasse !!!!!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: