Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gardaland Hotel 4-sterren

Via Palù, 37014 Castelnuovo del Garda, Italië

#8 van de 10 hotels in Castelnuovo del Garda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2924 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor zakelijke doeleinden zou ik volgende keer een ander hotel kiezen vooral vanwege de focus op gezinnen met kinderen en animatie tijdens het eten daar zit ik niet op te wachten. Voor deze keer prima, volgende keer ander hotel.

    locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    We hebben het prima naar ons zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat het attractiepark niet op loopafstand van het hotel ligt. De shuttlebus was trouwens wel prima. Ieder half uur een shuttle. Jammer was dat als je in de middag naar het zwembad ging er geen bedje en parasol beschikbaar was.

    Mooie ruime kamer. Heel uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,2
    Ontspanned
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geen ontbijt genomen aangezien je dit zelf kan doen in omgeving.

    Je bent niet verplicht om te ontbijten zodoende kan je lekker uitslapen en zelf je dag indelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,2
    Super leuk en goed hotel, ideaal met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had meer variatie mogen zijn. Bij zwembad mis ik 2 verschillende glijbaantjes voor de kinderen. Wi-Fi was niet prettig, telkens weer opnieuw inloggen via Facebook/ of google

    Alles wat aanwezig was zeer goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    5,0
    Centraal gelegen met goede uitwijk mogelijkheden naar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten

    Beperkt ontbijt en de prijzen in het complex zijn absurd. Personeel is niet behulpzaam en ronduit onaardig. staat niet in verhouding tot de prijs.

    Centraal gelegen met goede uitwijk mogelijkheden naar bezienswaardigheden in de omgeving.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    5,8
    Ligt niet aan het Gardaland-park, daarom te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt niet aan het park. Ca 1 km er vandaan. Wij hadden wellicht beter moeten lezen....maar dat valt erg tegen. Er rijdt wel elk half uur een pendelbus tussen hotel en park. Door de ligging vinden we dat je veel te veel betaald voor het hotel. Met het hotel is overigens niets mis.

    Toegangskaarten voor Gardaland-park zijn rond 30% goedkoper.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Prima wel prijzig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel bij het zwembad was erg traag en kan bijna geen Engels. En het ontbijt vonden wij behoorlijk prijzig.

    De kamer was prachtig en ruim.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,7
    Leuke vakantie gehad niks speciaals verder helaas.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entertainment , zwembad en weinig bedjes bij het zwembad. €4,50 voor een biertje aan het zwembad vind ik erg veel geld!

    Kamers waren goed en verzorg !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    prijzen voor ontbijt €15,= per persoon is veel en €27,50 voor diner lopend buffet vind ik ook wat hoog

    de kant vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren niet top. Stoelen aan het zwembad niet top.

    Ziet er erg leuk uit. Superschoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Prima nette kamer, alles was schoon en werd elke dag goed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Constante herrie van lawaaierige muziek.

    Prima nette kamer, alles was schoon en werd elke dag goed schoongemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,6
    Eurodisney 😀😀😀
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eurodisney 😀😀😀

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    9,6
    alles
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    het eten is er aan de bar en in het restaurant zeer duur

    alles

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,8
    Kinderparadijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief duur. Vooral ontbijt en diner.

    Erg schoon en ruim. Plezierig verblijf. De kinderen vonden het fantastisch, met name ook het zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    Leuk hotel goede sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    -

    -

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,2
    Zwembad en dat echt rond de kinderen ging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer - 2 Volwassenen + 2 Kinderen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gehoor van de kamer naast u ..

    Zwembad en dat echt rond de kinderen ging

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,6
    Super mooi resort.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het weekend druk bij het ontbijt en in het weekend in de middag kinderanimatie bij het zwembad. Zwembad is niet verwarmd.

    Super mooi resort. Wij als kinderloos stel toch voor dit hotel gekozen ivm. het ruime resort, het zwembad en de locatie bij het Gardameer en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Zeer ruime kamer, zeer ruim opgezet resort en rustig.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,3
    het heel mooie hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de verjaardags feestjes van de kinderderen s avonds rond half nege ! was veel te luid en storend als je nog rustig in de bar zat te drinken

    het heel mooie hotel

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    5,8
    Ligging is prima bij het parl
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Service en het ontbijt. Eerst in de rij staan om binnen te komen en daarna in dezelfde rij aan het buffet. Te weinig capaciteit!

    Ligging is prima bij het parl

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    9,6
    Mooi hotel, gunstige ligging, netjes en proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zijn er paar keer eerder geweest: De "drukte" bij het ontbijt was minder prettig, er is toch op een aantal zaken bespaard tov eerder: handdoeken aan zwembad zijn nu betalend, geen afzonderlijke badprodukten meer maar grote bussen nu. Ligzetels aan het zwembad blijven op hun kant staan ipv uitnodigend recht. Kleine dingen maar anders dan voorheen.

    Mooi hotel, gunstige ligging, netjes en proper

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Het was een leuk en zeer goed hotel, We hebben lekker...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt vond ik voor de prijs die je betaalde € 15,00 p.p. erg karig. Vond ik best jammer. Wij betaalde per dag 52,00 voor ontbijt met 4 personen. (3 volw en 1 kind)

    Het was een leuk en zeer goed hotel, We hebben lekker geslapen en zalig gezwommen.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,2
    Ideaal gelegen voor een bezoekje aan Gardaland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    bereik van de WiFi in de kamer

    Ideaal gelegen voor een bezoekje aan Gardaland. We zouden dit hotel niet aanraden voor een relax vakantie maar als je met een familie naar Gardaland gaat, kun je niet beter vertoeven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,8
    Uitzicht van het hotel, leek een beetje Disney
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst werden we niet geholpen met de bagage of hoe we onze kamer konden vinden. Hele lange rijen aan het buffet (1 buffet voor heel die massa) om te eten. 75 euro pp voor het diner was dan ook echt veel teveel. Systeem van de deuren met de toegangskaarten werkten niet goed, zodat je altijd moest wachten tot dat er iemand anders de deur van binnen kon opendoen. Badmuts verplicht in buitenzwembad en dit op vakantie!?! Voor de prijs van 550 euro voor 2 nachtjes hadden wij wel iets anders verwacht.

    Uitzicht van het hotel, leek een beetje Disney

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    Vooral het zwembad werd goed bevonden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het hotel promoot wel enkel de activiteiten van de Gardaland groep. Voor andere mogelijkheden ben je genoodzaakt verdere info "buitenshuis" te zoeken.

    Vooral het zwembad werd goed bevonden. Nooit overvol en steeds voldoende ligbedjes

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,2
    goed internet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kaart werkte soms niet ( om binnen te gaan )

    goed internet goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,5
    schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    voor alles moet je betalen en niet zo weinig.

    schoon

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,9
    het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    dat we 15 € moeten betalen als garantie voor de handdoeken en elke dag1€ per handdoek voor de was

    het zwembad

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,8
    Animatie,locatie,eten,hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij zijn 2 dagen eerder naar huis moeten gaan want kinderen en 1 ouder buitenoorontsteking door zwembadwater.

    Animatie,locatie,eten,hotel

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,0
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel te duur alles

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    10
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minder goede Wifi

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    9,6
    de animatie savonds voor de kinderen
    • Gezin met jonge kinderen

    dat het zwembad maar open gaat de 22 st mei en het er al 23 graden

    de animatie savonds voor de kinderen

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: