Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gardenhotel Premstaller 4-sterren

Sigmundskronerstrasse 27/B, 39100 Bolzano, Italië

#24 van de 27 hotels in Bolzano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 580 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Het uitzicht vanaf het balkon.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje oubollig hotel. Maar het lekkere diner, het vriendelijke personeel en het fantastische uitzicht vanaf het balkon en vanuit de tuin maakt dat helemaal weer goed!

    Het uitzicht vanaf het balkon. Ruime kamer. Hotel ligt prettig vlakbij snelweg i.v.m. doorreis. Ontbijtbuffet was ook prima met voldoende keus.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    3,8
    Voor de prijs die ik moest betalen, eigenlijk was er niets...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer achter. Met erg geregeld een trein. Airco werkte even wel. Later, toen we om 22.00 thuiskwamen niet meer. Niemand aanwezig. Niemand is oproepbaar. Gewoon jammer en morgen klagen. Liften werken na 21.30 niet meer. Ik moet 110euro betalen. Volgens Booking.com een bijzondere aanbieding. Zelf bieden ze op site kamers aan voor plm. 60Euro. Booking.com reageert niet afdoende op onze klachten. Zo mankeerde eigenlijk alles wat werd aangeboden

    Voor de prijs die ik moest betalen, eigenlijk was er niets goed. Alleen WiFi werkte goed. Wel na klagen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,8
    Mooie grote verzorgde kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel is geen 4 sterren waard. Vriendelijkheid van het personeel bij receptie en bar liet te wensen over. De dame van de receptie was niet erg spontaan om de garagedeur nog te openen om onze fietsen in te kunnen opbergen. Het was met tegen zin om dit nog om 21u 's avonds te doen. Om 22u wenste we nog iets te drinken op het terras van de bar, maar de barman zag dat niet zo zitten. We kregen ons consumptie maar hij doofde de lichten en sloot de deuren naar het terras. Bij ontbijtbuffet werd er na 9u niets meer aangevuld.

    Mooie grote verzorgde kamer met balkon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Mooi hotel in een rustige omgeving aan de rand van Bolzano.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 7 nachten

    We hebben één keer gedineerd in het restaurant, maar we vonden het niet geweldig. De aardappels en de groenten waren niet warm genoeg en het vlees was te droog.

    De kamer was goed. Mooi balkon en uitzicht. Het ontbijt was ook goed. Ook een voordeel is dat de bushalte en het treinstation op loop afstand is.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    10
    Wat een fijn hotel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    n.v.t.

    Het uitzicht in de tuin en vanaf het balkon is geweldig. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Heerlijk ruime kamer met mooi uitzicht vanaf balkon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De beschikbare parkeerruimte was soms onvoldoende.

    Heerlijk ruime kamer met mooi uitzicht vanaf balkon.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,1
    Handig, het hotel bood een kaart van Bolzano aan zodat je...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Eén klein minpunt, 's avonds laat was de parkeerplaats zo vol dat ik mn auto nog nét tussen een minibus en een touringcar kwijtkon, daarbij twee andere auto's blokkerend. 's Morgen dus even vroeg opstaan en de auto verplaatsen naar twee leeg geworden plaatsen. Er bleek zelfs iemand in de berm tegenover de oprit te hebben geparkeerd

    Handig, het hotel bood een kaart van Bolzano aan zodat je makkelijk de café s en restaurants kon vinden. Ook maakten ze reclame voor de "Dolomitenstrasse", een route langs enkele passen in de Dolomieten, wat me een idee voor de laatste dag heeft gegeven.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: