Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Generator Rome

Via Principe Amedeo 257, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#168 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3079 beoordelingen over dit hostel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afbeelding van de kamer die wij geboekt hadden kwam niet overeen met de daadwerkelijke kamer, die was namelijk heel veel kleiner (de deur kon net fatsoenlijk open). Prijs/grootte verhouding vond ik dan ook niet kloppen.

    Het ontbijt was prima, maar jammer dat dit niet bij de prijs in zat. Kamer was schoon en had airco, dat is goed bevallen. Interieur is ook heel mooi. Matras dan weer wat minder.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Prettig maar ik denk dat we niet snel meer in een hostel zullen verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren hard, gordijnen hingen los waardoor er veel licht binnen kwam en we vonden(misschien mag je het wel verwachten in een “hostel”) dat er s’avonds veel te veel geluid gemaakt werd, aardig gehorig zijn de kamers.

    Mooi hotel en vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    Heel erg goed voor dit geld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor dit geld echt weinig aan toe te voegen. Ja, je zit niet helemaal bovenop de Trevi-fontein, maar met de metro om de hoek ben je overal zo.

    Wat een leuk hostel voor dit geld! Vriendelijk, laagdrempelig, schoon en netjes verzorgd. Lekker ontbijt en gezellige bar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    Schoon en modern hostel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hostel is helaas een stukje lopen van het centrum, met name van de wijk Trastevere. Daarnaast miste ik het contact met andere reizigers.

    Het hostel is ontzettend mooi ingericht, zowel de gemeenschappelijk ruimtes als slaapzalen, en heel erg schoon!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    9,6
    het is ons zeer goed bevallen en we zullen zeker weer boeken bij generator in andere steden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De pizza zijn van slechte kwaliteit. Het ontbijt mag wat worden uitgebreid met broodjes of volkoren brood en wat meer hartig beleg.

    Goede informatie van personeel. Flexibele opstelling. Stijlvolle en toch moderne kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,1
    Leuk hostel! Bevindt zich in een wat mindere buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs die je betaald verwacht je dat je in een wat betere buurt terecht komt. Ik (alleen reizende vrouw) vond het absoluut niet prettig 's Avonds op straat.

    De kamer was erg ruim. Badkamer en wc apart en in de kamer! Al met al een zeer mooi hostel. Er was een weekprogramma, elke avond was er wel iets te doen in het hostel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    Fijne sfeer,schoon, vriendelijk, goed gegeten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    toiletbril lag scheef. Er waren zwervers in de buurt.

    De ontvangst was vriendelijk. De grote badkamer met grote handdoeken was fijn. De airco was fijn. Na 2 nachten slapen kregen we nieuw beddengoed en handdoeken. We hebben een extra hoofdkussen gevraagd, was geen probleem. Ontbijt was leuk en lekker. Hotel heeft moderne inrichting. Op loopafstand van de metro en Termini. Er wordt een dagmenu aangeboden, hebben wij niet gebruikt. Ook veel reizigers die alleen reisden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,2
    Erg vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt is qua prijs kwaliteit verhouding goed maar niet uitgebreid. De kamer is wel gehorig.

    Erg vriendelijke personeel. Grote en schone kamer met een mooie badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    9,2
    Perfecte plek voor een korte trip naar rome
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De eerste nacht was er veel nachtlawaai de kamer naast ons. dus de isolatie is niet zo geweldig.

    Het personeel was enorm behulpzaam. gaven me tips voor te bezoeken en restaurants om te gaan eten. Kamers waren super proper , ruim , fijne kamer genoten. alles was goed verzorgd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Betaalbaar verblijf in leuke hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn zeer rumoerig, heel vroeg al lawaai op de gang en niet voldoende verduisterd zodat je vroeg wakker bent.

    • Vriendelijk personeel • Dicht bij metro • Gezellige bar • Normaal uitchecken om 10 uur maar bij betaling van €5 wordt dit 13 uur

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,8
    Top locaties vriendelijke personeel en comfortabel kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi is slicht

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,5
    Top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Nieuwe vertrekken. Schoon en goede kluisjes onder de stapelbedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,2
    nice clean place , comfortable and really enjoyed !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Voor het geld echt waarde , mooi locatie , schoon , net kamers en vriendelijk stuff ;) dus ga ik weer proberen :)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Top locatie, dichtbij metro en leuke restaurantjes op loop...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed en kussen.

    Top locatie, dichtbij metro en leuke restaurantjes op loop afstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Betaalbaar en gezellig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg rumoerig, slap kussen

    Dichtbij station en metro, hippe inrichting, gezellige bar, vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,2
    Maar met 4 op de kamer + alles wat nodig was op de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Maar met 4 op de kamer + alles wat nodig was op de kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,3
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet schoon.

    Sfeer is prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Het personeel was super attent

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,6
    degelijkheid en vriendelijkheid personeel
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was nergens een tv te bespeuren...

    degelijkheid en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    8,8
    Vriendelijke medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie is goed, maar weinig 'gezellige' tentjes in de buurt.

    Goede locatie, vriendelijk personeel, bar aanwezig, geen geluidsoverlast.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    8,8
    Meer dan een normale hostel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Personeel was vriendelijk en kamer was prima

    Verbleven in november 2016

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Generator Rome