Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Genna 'e Masoni 3-sterren

Loc. Genna 'e Masoni - Marina di Cardedu, 08040 Cardedu, Italië

#7 van de 15 hotels in Cardedu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 164 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Top! Heel relaxte mooie groene omgeving vlakbij verschillende mooie stranden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Super relaxt kleinschalig hotel, heel vriendelijk en professioneel personeel, prima restaurant in het hotel. De locatie is perfect in een groene tuinachtige omgeving, vlakbij diverse prachtige stranden. Wifi werkt niet op de kamers, maar op vakantie vonden wij het geen enkel probleem om daarvoor in de lounge / het restaurant te gaan zitten. Dit hotel is een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Mooie kamer, leuk uitzicht, goed restaurant en vriendelijk bediening. Een "terugkomplek".
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een bijzonder leuke kamer met balkon met uitzicht op de bergen en het landschap, alwaar we de schapen konden zien (en horen). We hebben 2 dagen in het restaurant (open lucht, overdekt met doeken, leuk uitzicht, lekker windje) van het hotel gegeten. Heerlijk, vers en mooi geprijsd. Zelfs de rode huiswijn was bijzonder smakelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,9
    Als je rust en strand wil combineren...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mogelijk verbeterpunt: wifi ontvangst in de kamers mogelijk maken. Is nu beperkt tot de "publieke" ruimtes

    Locatie: het hotel ligt op een heuvel, op een goede kilometer wandelen van de zee, die je van uit de ontbijtzaal kan zien. Het is een mooi lang zandstrand, gescheiden van de weg door een strook pijnbomen. Er is wel minder animo dan op de "klassieke" italiaanse spiaggias. Het personeel: ongeveer iedereen spreekt engels (sommigen zelfs opvallend goed) maar nog veel belangrijker ze zijn allemaal goed gezind, behulpzaam, vriendelijk en professioneel Keuken: ontbijt is zeer divers, een rijkelijk buffet. Avondeten à la carte = fijne keuken, vers, flinke porties

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    geweldige omgeving / zalige stranden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    het restaurant/ sommige gerechten lekker,maar we kregen onze 'gegrilde' scampi's en die waren gewoonweg niet meer goed,zo erg zelfs dat andere klanten een vieze neus trokken toen de dienster hun tafel passeerde. Toen we het gerecht terug stuurden kregen we niemand te spreken, geen voorstel om een ander gerecht in de plaats te nemen, de kok verstopte zich, geen excuses. De scampi's stonden op de rekening. Achteraf werden die er wel door de eigenaar afgehouden,maar ook hij kreeg geen excuses over de lippen.

    geweldige omgeving / zalige stranden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed lag niet prettig!

    Goed ontbijt Mooie ligging Mooie stranden in de omgeving Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    7,9
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed, te hard.

    De ligging, aardig personeel.

    Verbleven in september 2016

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: