Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Giotto 3-sterren

Via Cardinal Passionei, 35, Trionfale, 00167 Rome, Italië

#865 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 616 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    6,4

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,4
    Goedkoop hotel, voor als je een nacht in Rome wilt verblijven zonder poespas.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lakens op de bedden waren versleten. de airco maakt redelijk wat lawaai.

    De lokatie van het hotel ten opzichte van het metrostation plm 15 min lopen. waardoor je zonder parkeerstress het centrum van Rome kunt bezoeken. De voordelige prijs van de kamer als je verder niet veel meer verwacht dan een plek om te overnachten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    4,6
    onaangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    ver van openbaar vervoer, eten slecht, ontbijt erg beperkt, ongezellige eetzaal en hotelkamer. Afgezien van een eettentje aan de overkant geen enkele voorzieningen in de omgeving, achterstandsbuurt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,5
    We hadden een erg mooie kamer die heel erg beviel, zeker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden aangegeven een tweepersoonsbed te willen, maar we kregen twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar aangeschoven waren. Dat was best teleurstellend.

    We hadden een erg mooie kamer die heel erg beviel, zeker voor de prijs die we er voor hadden betaald.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,1
    Bed, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen haak voor douchekop, geen wifi op kamer

    Bed, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    5,8
    De ruimte en inrichting van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De ruimte en inrichting van de kamer. Gedateerd en erg klein.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Lekker eten s'avonds.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt

    Lekker eten s'avonds.gezellig terras boven aan de bar met vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    3,8
    ligging, heel ver van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging, heel ver van het centrum ontbijt wij sliepen in kamer 510 een ramp er komen heel veel scholen in dit hotel heel lawaaierig

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: