Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Glamour Apartments

Different locations in Milan , Milaan Centrum, 20122 Milaan, Italië

#234 van de 1.109 vakantiewoningen in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1669 beoordelingen over dit appartement

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    10
    Perfect!
    • Groep
    • 7 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden 12 appartementen gehuurd, wat best hectisch was, maar de behulpzaamheid van de host was geweldig. Perfect gelegen midden vlak bij de Duomo, dus midden in de stad. Aanrader!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Studio - Via Passarella 4
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie, doordat de locatie top is en midden in het centrum( lees winkels) worden die vroeg bevoorraad. Elke dag om 6.00 uur waren we wakker 😖. Herrie ging tot 8.00 uur door . De kamer was prima , maar verwacht geen luxe of glamour...

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten

    Appartement kan iets beter worden gereinigd (er lag stof in de hoeken). De badkamer is iets verouderd en krapjes.

    Het appartement was goed ingericht en de locatie en het uitzicht waren geweldig, midden in het centrum van Milaan. Gelukkig heeft het appartement ook parkeergelegenheid. Ik heb genoten van mijn verblijf.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,6
    Nette accommodatie op een perfecte locatie met een fantastische host!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer - Via Passarella 4
    • Verbleef 1 nacht

    Duidelijk aangeven wat voor extra kosten nog bijkomen. Het waren geen grote bedragen, maar wel fijn om het van tevoren te weten. Het feit dat je in het centrum rijdt bijvoorbeeld, moet je extra voor betalen. Je zit dan in Area C.

    Het appartement was zeer schoon en onze host was meer dan behulpzaam. Ze was zeer vriendelijk en was altijd bereikbaar. Tegen een meerprijs van 25 euro kon je de auto op het dak parkeren. Heel handig als je precies achter de dom van Milaan moet zijn. Midden in het centrum. Kon niet beter!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    4,6
    Ligging .
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Appartement - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben niet het appartement gekregen wat we geboekt hadden , was verre van glamour . Toiletbril paste niet op toilet , moest oppassen of je zat ernaast , knop voor door te spoelen hing half los . Sproeier van het bad lekte en spoot naar alle kanten , we hadden ook appartement met een douche geboekt en het was dus een mankementig bad. 😥 kamer was lang en smal , konden met ons vier amper erop . Muren en vloeren zaten barsten in of vuil in de hoeken ,of slecht geverfd en zo zag het dan nog slechter of niet proper uit . We hadden dit appartement speciaal geboekt voor de mooie kamers , dit is dus echt tegengevallen . Veel te veel betaald voor wat het was .

    Ligging .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    6,7
    Dat de kamer tussentijds opgeruimd werd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer verouderd en versleten, bad zo oud dat het niet proper leek, douche spoot naar alle richtingen, drie messen voor 4 mensen, airco die veel lawaai maakte en niet goed werkte, te weinig keukengerei, geen kleerkasten, kortom alles behalve glamour

    Dat de kamer tussentijds opgeruimd werd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Dit moet je gewoon doen voor het uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Duomo - Passaggio Duomo 2
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toilet zat verstopt bij aankomst. Waardoor achteraf bij ons een kost werd gerekend omdat het probleem er nog steeds was. Na een telefoontje werd de kost geannuleerd. Waardoor wij wel tevreden waren over de service! Locatie is top maar zaterdagavond is er altijd feest op de rooftopbar van de galleria waardoor er lawaai was tot na middernacht..

    Dit moet je gewoon doen voor het uitzicht! De kamers hebben een royale stijl die wel ietwat verouderd is maar goed onderhouden. Top locatie voor de shoppers onder ons.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    De enige min punt is de feit dat geen enkele dubbel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Studio met Uitzicht op de Duomo (3 Volwassenen) - Passaggio Duomo 2
    • Verbleef 2 nachten

    De enige min punt is de feit dat geen enkele dubbel beglazing is. De locatie is top maar de lawaai die door gaat tot in de vroeg uurtjes is echt lastig! Heel veel lawaai door bars en discos in de buurt en de piazza del Duomo.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Studio - Via Passarella 4
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets dat tegen viel

    Het appartement was geweldig, tv, WiFi allemaal prima geregeld. Bij het appartement was een parkeerplaats op het dak met een speciale lift voor de auto. Het was perfect en modern, was er een beetje door overrompeld zeker voor deze prijs

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,5
    Locatie in centrum en de parkeergelegenheid op het dak van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Studio - Via Passarella 4
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is een beetje uitgeleefd

    Locatie in centrum en de parkeergelegenheid op het dak van gebouw

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Studio met Uitzicht op de Duomo (4 Volwassenen) - Passaggio Duomo 2
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud

    Lokatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Douche - Via Passarella 4
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Locatie, locatie, locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op de Duomo - Split-Level - Passaggio Duomo 2
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken Beetje gedateerd, maar geen last van.

    Locatie, locatie, locatie. Gezellig en netjes. Super vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    4,2
    Ziet er slecht uit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Douche - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ziet er slecht uit Anders dan de foto’s weergegeven worden. Geen vriendelijk personeel. Door de teleurstelling maar 1 nacht gebleven i.p.v. 2.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco, sfeer, oude faciliteiten

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Ligging
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inkomhal oud

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    De locatie was top en de kamer zag er erg mooi uit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden niet op de opgegeven tijd opgewacht.

    De locatie was top en de kamer zag er erg mooi uit.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Het zou wel schoner kunnen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Studio - Via Passarella 4
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou wel schoner kunnen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Prima lokatie, perfect ontvangen door hosts. Hartje Milaan met parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Studio met Uitzicht op de Duomo (3 Volwassenen) - Passaggio Duomo 2
    • Verbleef 1 nacht

    Afwerkingsnivo

    Uitzicht was fantastisch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    locatie, parking aan hotel, mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Studio - Via Passarella 4
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ouder gebouw

    locatie, parking aan hotel, mooie kamers

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    Locatie locatie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op de Duomo - Split-Level - Passaggio Duomo 2
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijke verwarming. Te warm in nacht.

    Prachtige locatie.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,8
    De locatie van dit appartement is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De uitrusting van de keuken. Er waren slechts 2 (verschillende) wijnglazen. Wij hebben verder geen gebruik gemaakt van de keuken, maar de inrichting was rommelig en beperkt. De koffiemachine was top! De inrichting van de kamer In de kamer staan 2 extra een-persoons bedden, wij waren met 2 personen en hadden deze bedden dus niet nodig. Dat doet afbreuk aan de sfeer in het huis. Verder waren de ramen erg vies. De airco kon niet geregeld worden. Er werd ons verteld dat dit centraal geregeld werd, maar door wie dan?

    De locatie van dit appartement is geweldig! Prachtig uitzicht en alles op loopafstand te bereiken. Mooier kan gewoon niet.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    7,5
    In hartje centrum van Milaan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks dat ik het in reviews las dat het lawaaiig kon zijn dacht ik dat het misschien alleen rond de avond en begin van ochtend lawaaiig was. Omdat het aan het begin van de avond nog rustig was dacht dat het mee ging vallen maar helaas. Omdat ik mn oordoppen vergeten was heb ik de hele nacht zowat wakker gelegen van geschreeuw, diverse (auto/winkel) alarmen, schoonmaakwagens etc etc. Kortom het viel echt niet mee ondanks dat ik echt wel tegen stadsgeluiden kan. Er zat ook geen dubbelglas in volgens mij.

    In hartje centrum van Milaan. Wij hadden het appartement aan de Via Passerella privata achter de duomo en bestaande uit twee kamers. Prachtig maar zonder oordoppen niet te doen.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,8
    Locatie is fantastisch, prijs kwaliteit verhouding ook prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De extra bedden waren van inferieure kwaliteit en er was geen kurkentrekker in de keuken, beetje vreemd in Italië.

    Locatie is fantastisch, prijs kwaliteit verhouding ook prima. Dagelijkse schoonmaak die prima werd uitgevoerd. Meest geschikt voor 2 personen.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    10
    Wat een prachtig appartement hadden wij!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat een prachtig appartement hadden wij! Het is een waar paleisje! met prachtig uitzicht! Beter kun je niet zitten! Een aanrader voor iedereen!

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,6
    Zeer goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel omgevingsgeluid

    Zeer goede locatie

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    9,4
    geweldige lokatie en eer mooi en ruim apartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    geweldige lokatie en eer mooi en ruim apartement

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: