Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Golfo E Palme 3-sterren

Viale Torino 21, 18013 Diano Marina, Italië

#37 van de 54 hotels in Diano Marina

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 159 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Mooi hotel, unieke ligging, direct aan het prive strand, we hebben genoten van al dit moois.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Heuvels
    • Verbleef 14 nachten

    Wat ik al zei, het ontbijt was karig, en de parkeerplaats heeft een beroerde ,, drempel, pas op voor je uitlaat.

    Het ontbijt was matig , een mager zesje , maar de ligging van het hotel is super ,een dikke tien. zeer redelijk behulpzaam personeel , en alles zag er heel proper uit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    8,3
    Mooi uitzicht terras, airco, ontbijt was prima, personeel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte parkeergelegenheid, listige drempel voor lage auto!, smal en druk straatje als je de auto kwijt wil, kleine kanttekening is kleine lift! Betalen voor privé-strand icm de prijs!

    Mooi uitzicht terras, airco, ontbijt was prima, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    De rust echt vakantie gevoel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Heuvels
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rust echt vakantie gevoel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    9,2
    Een heerlijke vakantie en ik ga volgend jaar weer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Heuvels
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is goed maar zoon lief lust graag een tosti . De kamer was heel schoon en drinken stond koud.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    10
    Trap af en we zijn op het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Trap af en we zijn op het strand. Zeer vriendelijk bedienend personeel. De koelkast en airco op de kamer. Ook de eigenaresse of we vragen hadden en wilde overal meehelpen.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    5,8
    Locatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer had geen airco, wifi werkte niet, drukke spoorlijn aan de overkant, diner was te prijzig voor de kwaliteit. Over het algemeen te prijzig voor de geleverde kwaliteit.

    Locatie t.o.v. strand/boulevard/centrum is prima

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    5,4
    De ligging en de hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt. Kamers gedateerd .vriendelijkheid van het personeel

    De ligging en de hygiene

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: