Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Italië
  3. Hotelbeoordelingen: Friuli Venezia Giulia
  4. Hotelbeoordelingen Grado
  5. Beoordelingen van Grand Hotel Astoria

Beoordelingen over Grand Hotel Astoria 4-sterren

Largo San Grisogono 3, 34073 Grado, Italië

#39 van de 103 hotels in Grado

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1642 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 8

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Perfect gelegen hotel met goede keuken en goede faciliteiten. Vraag naar zachte matrassen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn niet goed. Matrassen zijn erg hard en de randen van de matrassen voel je heel goed wanneer je niet in her midden ligt. De hoofdkussens zijn ook veel te hard / stevig.

    Prima ontbijt , betaalbare upgrade naar halfpension. Kamers mooi , ruim.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    Erg genoten van het hotel. Het bezoek aan de basiliek in Aquileia was heel bijzonder: mozaiek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    dat we het strand opgingen, het leek open, later bij teruggaan was die poort dicht en moesten we over een hoog hek klimmen.... In de zomer is het strand 29 euro per persoon per dag, dat is wel heel duur!

    De inrichting: art nouveau achtig meubilair, erg onze smaak. Verder de ruimte, de fijne bank, de goede bedden, het utzicht....

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Zeer matig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden bij boeking.com tegen hogere prijs een junior suite geboekt met zeezicht. Wij hadden een kamer zonder zeezicht - zicht op afvalcontainers! Toen wij bij de receptie reclameerden kregen wij te horen dat zij daar niets aan konden doen omdat de reservering via boeking.com binnen gekomen was. Wij hadden volgens hen direct bij het hotel moeten boeken voor een kamer met zeezicht!!!??!!! Dus wel een hogere prijs zonder de beloofde kamer?! Een stoel op ons balkon was kapot. Wij vroegen om een andere: werd niet gedaan! Al en al een hotel waar wij zeker niet meer komen! Het lijkt op een toeristenval, gasten zijn niet echt interessant! Teleurstelling!!!

    Geen bijzonder hotel, ontbijt was matig, alles kwam uit blikjes en potjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    Locatie, comfort, ontbijt, prijs-kealiteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ???

    Locatie, comfort, ontbijt, prijs-kealiteit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Prima hotel in erg gezellig ,begin mei nog redelijk rustig plaatsje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ; geen vers fruit en jus. Parkeren vrij duur.

    Junior suite was zeer ruim en comfortabel. Diner half pension voor € 19 fantastisch.

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    8,8
    Ligging
    • Zakenreis
    • Stel

    Ligging

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,5
    service fietsen/bagage
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    hotelkamer met veel lawaai aan de achterkant

    service fietsen/bagage

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 8

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grand Hotel Astoria

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: