Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel et de Milan 5-sterren

Via Manzoni 29, Milaan Centrum, 20121 Milaan, Italië

#20 van de 427 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 451 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    altijd leuk om hier te zijn lieve aardige mensen en een erg goed hotel op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    hotel ligt aan de Montenapoleone, mooiste winkelstraat VAN Milaan, alleen straat oversteken prachtig sjiek hotel goede service goed ontbijt leuke restaurants op loopafstand wij zijn hier 2x per jaar 2 nachten altijd valet parking dus geen parkeerprobleem

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    aanbevelingswaardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    thee drink ik hier niet in de bar wel een lekker glas champagne en die is prima, hahaha met lekker nootje en er worden ook nog hapjes geserveerd, ook restaurant Don Carlos in het hotel is aanbevelingswaardig Locatie is hartje Milano, met valet parking straat oversteken en je bent in de mooiste winkelstraat van Milano, daarnaast zijn er leuke restaurants in de buurt op 7 minuten loopafstand ook ontbijt is top, komen er vaak en als wij gaan ontbijten ligt er altijd al een banaan voor mij klaar want ze weten dat ik die altijd vraag echt beter wordt het niet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    10
    Wij zijn hier 2x per jaar, voor shopping, voor mijn vrouw,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het was in Milaan toen wij er waren in juni 33 graden Celsius dat had wat minder gekund verder alles fantastisch leuke restaurants in de buurt, besproken via de concierge.

    Wij zijn hier 2x per jaar, voor shopping, voor mijn vrouw, hotel ligt zeer centraal in het centrum echt prima eerste klas hotel, ontbijt is echt heel goed, parking service ok, wij zijn er echt altijd heel happy

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    5,8
    Depressieve kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een superior tweepersoonskamer met uitzicht op de stad geboekt. Helaas was er geen (echt minimaal) daglicht in mijn kamer. Beide ramen (een in de slaapkamer en een in de badkamer) keken uit op een blinde muur op ca. 1.50 m afstand van mijn ramen. En dat voor ruim EUR 500 per nacht vind ik ver beneden de maat. Zou om die reden hier nooit meer boeken.

    Ontbijt was prima, maar mag ook wel voor EUR 35

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,6
    Fantastisch hotel
    • Stel
    • Deluxe Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De service was uitstekend! Ze boden zelfs aan om het restaurant open te houden, zodat we na ons operabezoek nog konden dineren. Zo zaten we na middernacht nog heerlijk te eten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Top shoppen locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat verouderd

    Locatie is top, als je van lux shoppen houdt

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    Locatie Hotel, service in het Hotel, ontbijt heel goed,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie Hotel, service in het Hotel, ontbijt heel goed, diner in Restaurant Don Carlos erg goed modern Italiaanse keuken, sterren niveau, ligging hotel is midden in de mooiste shopping area van Milano

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Wij komen hier al jaren en het is net of je thuiskomt het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij komen hier al jaren en het is net of je thuiskomt het hotel is een warme jas service fantastisch Het Restaurant Don Carlos in het Hotel is echt uitstekend

  • Beoordeeld op: 17 februari 2016

    9,2
    kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers ontbijt heerlijk

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    10
    de locatie, service, vriendelijk en voorkomend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie, service, vriendelijk en voorkomend.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,4
    ligging
    • Zakenreis
    • Stel

    ontbijt (niet vers en véél te duur voor het geen het was), ruimte van de kamer

    ligging

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: