Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel La Sonrisa 5-sterren

Via Stabia 500, 80057 SantʼAntonio Abate, Italië

#3 van de 5 hotels in SantʼAntonio Abate

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 484 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    Hulpvaardigheid personeel en het wel heel mooie decor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet leuk dat men in binnenland hotel boekt met zwembad en men bij aankomst al te horen krijgt dat vanwege de vele trouwfeesten en dergelijke - veel lawaai van dronken gasten en vele vuurwerk dat men ervoor gebruikte - toegang vanaf 13 u niet meer toegelaten werd... we kregen wel mogelijkheid te gaan zwemmen in zusterhotel maar je moest dan echt wel over wagen beschikken.

    Hulpvaardigheid personeel en het wel heel mooie decor

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    2,5
    Niet boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht onderhouden en erg veel overlast van de huwelijken die daar plaats vinden. Kamers zin basis en aan vernieuwing toe en het ontbijt is ver onder de maat.

    Het heeft een soort van vervallen Disney uitstraling

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Prachtig ervaring om mee te maken, volledig "Sissi" hotel met prachtige zalen (en dus bruiloften).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen Nederlands vlag op het dak en wel een Engelse en EU vlag (dag na de Brexit). Deze afwezigheid van de Nederlandse vlag medegedeeld aan de "echte baas" toevallig aanwezig... Deze staat overigens in het gehele hotel op allerlei foto's met Maradonna, Sophia Loren, Messi etc. etc. ..grappig) uit wat vervlogen tijden.

    De hele sfeer in het hotel is leuk met erg vriendelijk personeel. Dit hotel wordt met name voor bruiloften en dergelijke gebruikt evenals in ons geval door reizigers die enkele dagen in een prachtig Sissi -lokatie willen verblijven. Alles wordt met Italiaanse flair gebracht. Voor doorreis richting Amalfi hadden we dit hotel nu een tweede keer geboekt. 1 of 2 dagen boeken, hotel is met name voor bruiloften, heb je verder weinig last van.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Mooi hotel in Venetiaanse stijl. Een hotel voor bruiloften.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere avond om 23.30 uur vuurwerk i.v.m. bruiloften. Aandacht vooral gericht op bruiloften en minder op hotelgasten.

    Erg mooi hotel en mooie tuin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,3
    Het personeel en de uitstraling van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel en de uitstraling van het hotel. Leuke ervaring.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    8,3
    Een fantastische en zeer bijzondere ervaring!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Meeste bedden goed; één bed met een 'kuil'.

    Een fantastische en zeer bijzondere ervaring! Overdadig barok; thema is echt overal doorgevoerd!! Eigenlijk moet je het zelf hebben gezien. Locatie is enigszins afgelegen. Bijzonder vriendelijk en servicegericht personeel, vooral de receptionist en de ontbijtkelner. Zeer uitgebreid en bijzonder goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    8,8
    De grandiose kitscherige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was erg karig voor zo'n hotel. De kelner bij het ontbijt was zeer onvriendelijk! Jammer want die van de avond daarvoor was juist zo vriendelijk.

    De grandiose kitscherige sfeer.De inrichting van de kamers, de ruimte, het eigen terras bij de kamer, het zwembad. Je kunt 'savonds niet duur, heerlijk dineren.Vrij parkeren.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    6,7
    Je boekt dot hotel omdat je een sprookjesgevoel wilt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel praat slecht Engels waardoor er moeizaam gecommuniceerd kon worden. Het ontbijt was prima maar kon beter. Kamer was ruim.

    Je boekt dot hotel omdat je een sprookjesgevoel wilt. Dat krijg je qua uiterlijk zeker. Het hotel is erg schoon.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    2,9
    - De uitstraling van het gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Vergane glorie, ongelooflijke teleurstelling, niet meer dan een 2 sterren hotel! - Vuil, niets werkt (airco, wifi, tv, ..), geluidsoverlast, ontbijt waren restjes, ..

    - De uitstraling van het gebouw.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    Disneyland? Vegas? Kermis?
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet even wennen aan wat je allemaal ziet. De voorlichting bij de receptie is niet optimaal en er is geen iinformatiemap op de kamer, maar alles blijkt mogelijk. De gouden kranen zijn aan vervanging toe. Het hotel ligt als een oase in een rommelige buurt.

    Disneyland? Vegas? Kermis? Nee, het is de over the top sprookjeswereld van La Sonrisa, waar vrijwel iedere dag een grootse bruiloft wordt gevierd (het bruidspaar kan er landen met een helicopter). Dompel je onder in de Venetiaanse prots en praal en geniet ervan. Het hotel is brandschoon; de kamer en badkamer enorm groot (junior suite met balkon) en de sfeer is relaxed. Van het personeel zijn Antonio en Danizo de beste gastheren.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,8
    Het zwembad, zeer vriendelijke enbehulpzame bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde bedden, lawaai van trouwfeesten (vooral vuurwerk, maar meestal wel voor middernacht)

    Het zwembad, zeer vriendelijke enbehulpzame bediening

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    De locatie. Perfecte locatie om regio te bezoeken

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    10
    Vriendelijkheid van personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant voor gasten ( geen bruiloftsgasten )

    Vriendelijkheid van personeel

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    10
    3 trouwfeesten en geen gebruik kunnen maken van zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    3 trouwfeesten en geen gebruik kunnen maken van zwembad!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grand Hotel La Sonrisa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: