Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Le Zagare 4-sterren

Via Visitazione 68, 80054 Gragnano, Italië

#2 van de 5 hotels in Gragnano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 445 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Omdat we buiten het seizoen zaten, hadden we een goede deal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt naast een drukke weg, dus je hoort wel wat verkeer. Het restaurant bij het hotel was oké, maar niet geweldig.

    Omdat we buiten het seizoen zaten, hadden we een goede deal. Het balkon aan de kamer in het bijgebouw was heerlijk. Bij de bestelling van een fles wijn op de kamer zaten hapjes! Aardige hulpvaardige mensen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zwembad is eigenlijk niet voor hotelgasten , omdat er daarnaast iedere dag trouwpartijen zijn. dus geen toegang tot zwembad vanaf 12h30pm. vervelend bij 35 graden. wel goede uitvalsbasis voor Pompeï, Capri, baai van Napels ( wandel zeker het betoverende wandelpad der goden) maar feitelijk ligt dit hotel bij a in wat wij sloppenwijken heten, maar goed zo zijn grote delen van Napels nu eenmaal.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Goed en schoon hotel, in de buurt weining te beleven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    I.v.m. feesten is het zwembad vaak maar tot 12:00 uur te gebruiken. Badmuts is verplicht in het zwembad. Op het moment dat er een feest is dan kan je niet buiten eten maar binnen in het restaurant. Men mag geen zelf gekocht drinken meenemen naar je kamer, daar wordt ook streng op gecontroleerd. In de buurt is er maar 1 pizzeria op loopafstand. Voor de rest is er niets te beleven in de directe buurt van het hotel, zodat je altijd met de auto weg moet.

    Prima ontbijt, goede kamer en badkamer. Goed werkende airco. Schoon hotel, dagelijks wordt de kamer schoongemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op beide avonden dat wij er waren een bruiloft met de feestzaal recht onder onze slaapkamer. En daardoor ook het zwembad alleen in de ochtend geopend.

    Ontbijt was karig, maar werd op verzoek op de kamer geserveerd, net als het diner. Ik had het gevoel dat het personeel alles deed om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    9,6
    Mooi hotel met vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verplichte badmuts, niet meer van deze tijd. En niet iedere gast hield zich aan die regel.

    Uitstraling van het hotel, ademt grandeur. Mooi zwembad maar let op: bij feesten kan het mogelijk niet toegankelijk zijn voor hotelgasten. Goed verzorgd uitgebreid ontbijt met veel verse producten. Capuccino wordt op verzoek gemaakt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    7,1
    Iets over de top hotel in duistere buurt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving van het hotel; geen normale restaurantjes op loopafstand ; alleen pizzeria jolande. Met de fiets ga je ook niet graan iets verder kijken voor een restaurant; buurt doet wat louche aan

    Mooi, sfeervolle ambiance; naar onze mening een beetje te clean; er werd iedere avond een groot bruiloftsfeest gehouden, hier hebben wij overigens geen hinder van gehad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    Prima voor 1 nachtje op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Een mooi hotel en het personeel was erg aardig en behulpzaam. We waren op rondreis en verbleven er maar 1 nacht. Zwembad en ligweide waren heerlijk (badmutsen verplicht). In het hotel gegeten omdat er in de buurt geen goeie voorzieningen waren en we niet 20 minuten wilden rijden. De eetzaal en het meubilair was witter dan wit dus niet heel gezellig, maar de bediening het eten was prima! De buurt waarin het hotel lag was niet zo fijn. Er werd ons afgeraden met de motor naar Pompeï te gaan, maar de shuttlebus (20 euro retour) vonden wij te duur.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Goed.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden en kussens erg hard. Je moet je paspoort inleveren en worden in gewoon postvakje neergelegd.

    Rust. Vriendelijk personeel. Fraai interieur.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Een mooi hotel niet ver van Napels en Amalfie, mooi voor de doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer is niet groot, de wc bril zat los, een eenvoudig ontbijt.

    de entourage van het hotel en de tuinen, het straalt Grandeur uit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg steriele ruimte, geen sfeer, voor ontbijt en diner. Trouwlocatie.

    Goed ontbijt. Mooi zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,2
    Zeer mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    prima om Pompei te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Meer trouwlocatie dan hotel. Weinig te beleven.

    Zwembad Ontbijt Prima locatie om Pompei te bezoeken. afstand tot Pompei ca 7 km.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    5,4
    Bijna dagelijks trouwfeesten zeer veel lawaai slechte bedden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna dagelijks trouwfeesten zeer veel lawaai slechte bedden te afgelegen

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    8,3
    Comfort, ontbijt en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soms luidruchtig ivm diverse feesten op het complex. Zwembad tijdelijk niet te gebruiken voor hotelgasten zonder enige aankondiging.

    Comfort, ontbijt en zwembad

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,6
    Mooie kamer, goed restaurant!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie kamer, goed restaurant!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: