Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Visconti Palace 4-sterren

Viale Isonzo 14, Porta Romana, 20135 Milaan, Italië

#74 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1534 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Milaan is een bijzondere stad , hotel Visconti maakt het plaatje compleet .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het was een goed ontbijt . Veel keuze . Propere kamers . Vriendelijk personeel . Veel inzet om je te helpen als er een probleem is .Dicht bij de metro . Rustige buurt . een hotel om aan te bevelen .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,6
    Mooi hotel op goeie locatie in Milaan (2 min van metro), op 10 min sta je aan de Duomo.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad was niet beschikbaar door onderhoud, maar dat wisten we op voorhand. Jammer dat ze het onderhoud tijdens de grote vakantie doen, en niet in een minder drukke periode. In Milaan is het namelijk heet in de zomer, een duik in het zwembad had dus deugd kunnen doen.

    Heerlijk ontbijt in geweldig mooie tuin! Superhandige ondergrondse parking, waar je wel wat voor betaalt, maar je auto staat gedurende gans je citytrip veilig en koel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,9
    Klasse hotel, stoep wordt constant schoon geveegd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer dure parking (€ 18 per dag) en nauwelijks mogelijkheid tot gratis parkeren in de omgeving. Zwembad was gesloten voor onderhoud; wel jammer als je met 34° even verfrissing zoekt

    Klasse hotel, stoep wordt constant schoon geveegd. Kruiers staan klaar. Mooie kamer en mooie badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,8
    Het was om te bevriezen in de kamer en het duurde even voor...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was om te bevriezen in de kamer en het duurde even voor ik begreep hoe de airco uitgeschakeld kan worden. Misschien ergens een handleiding voorzien...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,6
    Het ontbijt was super (We waren er wel 8 ochtenden en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Het zwembad mag voor gasten die lang blijven misschien wel goedkoper zijn...

    Het ontbijt was super (We waren er wel 8 ochtenden en merkten dan wel dat er meer variatie mocht zijn in het beleg). De bediening en de vriendelijkheid van het personeel. De kamer was heerlijk, het bad en de verzorgingsproducten waren prima. Het zwembad was lekker warm.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt kan nog steeds beter. Restaurant viel me eerlijk gezegd tegen (eerste keer dat ik het bezocht, beperkte keuze en niets excellent , vreemd )

    Wegens 2 jaarlijks verblijf verkreeg ik een upgrade . Persoonlijk vind ik de accommodatie vrij goed als zakenreiziger . Ik ga zeker terug !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Mooi hotel- dicht bij metro- prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    gebruik maken van zwembad voor twee adolescenten kost 15€/ dag....iets te luid praten gaf meteen reactie van verantwoordelijke wifi werkt niet goed

    Mooie kamer, heel vriendelijk personeel, locatie bij metro, mooi ontbijtbuffet

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,2
    zeer goede kamers: ruim en zeer rustig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    zeer goede kamers: ruim en zeer rustig zeer goede ligging: vlakbij de metro ruime keuze bij ontbijt en zelfs bij heel drukke momenten wordt het onmiddellijk bijgevuld

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    Jammer van het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Info over het extra betalen voor het zwembad(€25,00 per dag plus €8,00 voor badmutsen). Info extra kosten parkeren (€18,00 per dag). Staat ergens op booking.com maar dan moet je goed zoeken.

    Kamers zijn goed. Sjiek hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Tophotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel helemaal niets tegen .Als ik terugkeer nr Milaan kies ik terug voor dit hotel.Ligging is rustig en kalm en toch dicht bij het centrum.

    ontbijt was grandioos lekker en meer of genoeg. De kamers ruim en zeer verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden dit hotel (mede) geselecteerd op basis van (de foto's van) het zwembad. Vandaar onze teleurstelling toen bleek dat het zwembad niet bij de prijs inbegrepen was (kosten: 10 euro pppd). Ook was het gebruik van een badmuts verplicht en moesten we deze ter plekke kopen. Daarnaast werd het zwembad halverwege ons verblijf verbouwd konden we helemaal geen gebruik van maken. Jammer

    Personeel was erg aardig, heerlijk ontbijtbuffet en een tuin waar je heerlijk kon genieten van de zon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Oudejaarsweekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op oudejaar hadden wij graag eens gedanst, maar er was geen mogelijkheid. In de bar was er zelfs geen muziek. Al bij al was het toch gezellig.

    Heel mooi hotel, vriendelijke ontvangst. Lekker ontbijt. Sfeervol restaurant.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,6
    Grote en zeer nette kamers, afgewerkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie iets minder maar dichtbij metrostation. Betalen voor zwembad

    Grote en zeer nette kamers, afgewerkt. Ook mooie tuin voor een stadshotel. Hotel nipt aan 5 sterren

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    5,8
    Prijs kwaliteit verhouding ver onder de maat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid, service, beheersing Engelse taal personeel, hotel had geen "gezicht" Moesten extra betalen voor zwembad. Service aan balie matig, personeel spreekt iha matig Engels. Kamer aan drukke doorgaande weg. Veel lawaai. Tuin niet toegankelijk voor ontbijt terwijl het goed weer was.

    Schone kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    6,3
    Ontbijt was top !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    20euro per persoon extra voor eenmalige zwembeurt :/

    Ontbijt was top !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Kamer en rust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Kamer en rust

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,6
    Topverblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel mooi hotel, Super lekker ontbijtbuffet, Leuk zwembad, vriendelijk personeel, dicht gelegen bij het metrostation,...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,8
    super ontbijt !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    super ontbijt !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,0
    Nogal duur en zwembad niet inbegrepen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal duur en zwembad niet inbegrepen!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het geheel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Comfortabel hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel in leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met toegang tot het zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabel hotel in leuke buurt met gezellige barretjes en restaurants

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Net Hotel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Moest betalen voor het zwembad en € 30,- parkeren per nacht

    Is een mooi hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    5,0
    geen gratis wifi vind ik jammer voor die prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen gratis wifi en zwembad was veel extra te betalen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    9,2
    Luxe verblijf in hartje Milaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De spa en wellness hadden we meer van verwacht

    Het heerlijke gevarieerde ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad faciliteit kan beter. Het ontwerp van de zwembad ruimte, drank uit grote druk kan en geen vrije handdoeken rek komt goedkoop en smoezelig overkomen.

    Schone kamers

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    9,6
    Zeer ruim hotel, zowel de kamers als ontbijtzaal, ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer ruim hotel, zowel de kamers als ontbijtzaal, ligging zeer goed dichtbij metrohalte. Zeer goed ontbijt, alleen jammer dat er geen vers geperst fruitsap staat.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,9
    Supervriendelijk personeel, vip-behandeling.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Weinig stopcontacten in de kamer, donker interieur, bureauspaarlamp flikkerde (is onmiddelijk vervangen), TV werkte pas 5 minuten na inschakelen.

    Supervriendelijk personeel, vip-behandeling.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,3
    Mooi hotel met goed ontbijt, vlak bij metrostation waardoor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad ziet er mooi uit op de foto, maar viel in de praktijk wat tegen en is de €10 niet waard.

    Mooi hotel met goed ontbijt, vlak bij metrostation waardoor je snel in het centrum bent.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,6
    Prima Hotel met uitstekende kamer met mooi groot...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toevallig nu aanwezig Circus aan de andere kant van de weg was 's avonds tussen 19.00 en 23.00 gehorig. Het eigen restaurant "V" van het Hotel, had weinig keus in zijn menu, en pasta zonder het aanbieden van parmezaanse kaas ??

    Prima Hotel met uitstekende kamer met mooi groot ExtraKingsizebed. Goede badkamer. Vanaf Hotel met metro snel in centrum Milaan en ook dicht bij Linate Airport. Desk- medewerkers plezierig bij check in/out en zeer behulpzaam bij oplossen van terugkrijgen van de niet met vliegtuig meegekomen koffer (CDG!!!!). Concierge zeer behulpzaam bij adviseren en regelen van goed restaurant vlak bij het Hotel. Uitstekend ontbijt.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    8,3
    De ligging, 15 min.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    restaurant, qua inrichting/sfeer . De bevindingen van andere gasten omtrent het ontbijt, ik vond het ontbijt niet slecht maar ook niet echt top, heb ik wel eens beter gezien/gehad

    De ligging, 15 min. met een taxi vanaf Linate en daarnaast ben je met de metro (station paar minuten van hotel) in 5 minuten in het centrum.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    4,6
    Wij verbleven in het hotel nar aanleiding van de Expo 2015.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij verbleven in het hotel nar aanleiding van de Expo 2015. Er was een hittegolf : nog geen flesje water op de kamer ; we mochten het zwembad ( waarvoor we dit hotel gekozen hadden ) enkel gebruiken mits betaling van 15 euro per persoon + verplicht elk een badmuts te kopen !!!!!! Door de hittegolf vroegen we een verlenging om tot 17.00 u op de kamer te mogen blijven ( voor we de avondvlucht terugnamen) : 96,50 euro bij te betalen. Het personeel was niet gedienstig of je moest ervoor betalen ... geen sfeer in het hotel, ...

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,2
    Prachtig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Op één dag was er een toch wel te strenge badmeester. We voelden ons terug op de zwemles op school. Gelukkig maar één dag.

    Prachtig hotel. Super familiekamer. Super ontbijt.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    9,2
    Verzorgde kamers.
    • Zakenreis
    • Stel

    Steeds problemen gehad met de WIFI. 2 uur gratis gebruik, dan betalend.

    Verzorgde kamers. Geen geluidshinder zowel van binnen als van buiten het hotel. Gunstige ligging op 100 meter van de ingang van de metro en amper 4 haltes verwijderd van de Dom. Uitgebreid en verzorgd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    Parkeerruimte (tegen betaling) onder het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat je als hotelgast extra moest betalen voor het zwembad.

    Parkeerruimte (tegen betaling) onder het hotel.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    10
    Een warme sfeer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een warme sfeer. Relaxed

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,2
    Ontbijt was overheerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was overheerlijk. De kamers zeer net, zeer goed qua oppervlakte...

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    8,8
    Uitgebreid ontbijt, dichtbij het metrostation Lodi.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Uitgebreid ontbijt, dichtbij het metrostation Lodi.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,9
    Voor Milaan is de grote tuin erg mooi
    • Zakenreis
    • Stel

    Voor Milaan is de grote tuin erg mooi

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    10
    RUIME KAMERS
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    NIETSZEER GOED

    RUIME KAMERS

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    6,7
    Vlak bij metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad is tegen meerprijs. In weekend pad laat in de ochtend open dus zwemmen voor ontbijt is niet mogelijk

    Vlak bij metro

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    8,3
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    betaling parkeergarage!

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Vriendelijk personeel Vlakbij metrostation, slechts een paar minuten van het centrum met de metro Uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,5
    Wellness
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de kleine kamer

    Wellness

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    8,3
    zeer lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    restaurant is prijs-kwaliteit te duur.

    zeer lekker ontbijt accommodatie en service van hoog niveau

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: