Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Bastiani 4-sterren

Piazza Gioberti 64, 58100 Grosseto, Italië

#2 van de 12 hotels in Grosseto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 586 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Great hotel in Grosseto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, verzorgde kamers in het centrum van Grosseto. Zeer vriendelijk personeel bij het onthaal. Parking net buiten de stadsmuur en vlakbij het hotel voor ongeveer 4€ per dag. We zouden zeker terugkomen!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Goed stadshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was uitgebreid; Beter minder aanbod en betere kwaliteit.

    Dichtbij de stadskern. Gratis fietsen !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel op een toplocatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    sfeervol comfortabel hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    sfeervol comfortabel hotel in historisch centrum van Grosseto

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    6,3
    De locatie van het hotel is uitstekend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De internetverbinding van het hotel heeft een snelheid van gemiddeld 0,7 mb/seconde, ook nabij de receptie is het niet beter (0,9 mb/s). Men verkoopt het hotel als zijnde kamer met internetverbinding. Ik heb het hotel, vanwege werkverplichtingen waarvoor internet nodig is, na 5 vijf minuten verlaten, zonder gebruik van de kamer en badkamer. Kan gebeuren in Italie, hoewel ergerlijk. Slordig is de manier waarop het hotel communiceert. De receptionist gaf op de bewuste 20 januari aan de nacht volledig in rekening te brengen omdat er volgens hem wel degelijk sprake is van een internetverbinding, ondanks de lage snelheid die we samen gemeten hebben. Mijn verwachting was een coulante opstelling, mede omdat de kamer niet was gebruikt en we gezamenlijk tot de conclusie kwamen dat de snelheid van de verbinding onvoldoende was. Het was, ondanks aandringen, niet mogelijk om met een leidinggevende te spreken, hetgeen ik teleurstellend vond. In de avond van 20 januari heb ik een email naar het hotel gestuurd met bovenstaand verhaal, een screenshot van de snelheid en een verzoek om reactie. Op 23 januari heb ik gebeld met het hotel of mijn email was ontvangen, dat is bevestigd. Op 26 januari heb ik gebeld met het hotel met de vraag of mijn email nog wordt beantwoord, men heeft verzocht de email nogmaals te sturen. Tot op heden, 30 januari, heb ik geen reactie van het hotel mogen ontvangen.

    De locatie van het hotel is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,9
    De locatie was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen hotelbar

    De locatie was geweldig. Ruime slaapkamer.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,1
    De ligging net binnen de stadsmuur met openbare parking...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging net binnen de stadsmuur met openbare parking vlakbij De ruime kamer Het uitgebreide ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    8,3
    Internet werkte niet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Internet werkte niet Geen licht in de kamer, kreeg gelijk andere kamer nadat ik gemeld had, gedoe maar prima opgelost

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: