Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Green Village Resort 3-sterren

Viale Dei Cipressi, 09048 Villasimius, Italië

#10 van de 50 vakantiewoningen in Villasimius

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 222 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,4
    Green Village viel bij ons grotendeels tegen omdat wij de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Green Village viel bij ons grotendeels tegen omdat wij de week ervoor ergens anders verbleven. Een top locatie met een prachtig uitzicht op zee en een hele mooie botanische tuin. Green Village is ook heel erg mooi groen en rustig gelegen (doodstil in de avonden en nacht wat wij heel fijn vonden). Maar we hadden er geen uitzicht en ons appartement was ook nog is niet zo gesitueerd dat je vanaf je terras uitkeek op de speeltuin en/of zwembad. We hadden appartement nr. 17 en onze vrienden nr. 18. Beiden niet heel gezellig gelegen en ook erg donker van binnen. We vonden de inventaris een beetje tegenvallen (weinig pannen en een koekenpan met beschadigde bodem), ook waren er mieren in het appartement en veel dingen stuk. De cappuccino bij het barretje bij het zwembad vonden we niet te drinken. Je kunt hier veel meer van maken met een beetje zorg en aandacht! Wel hele mooie beplanting en netjes om de paar dagen verschoonde bedden en nieuwe handdoeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou om de speeltuin een hekje plaatsen zodat kleine kinderen veilig kunnen spelen en niet zomaar het zwembad in kunnen lopen. Zag dat meerdere ouders daar tegen aan liepen. Als je er een hekje om heen doet, dat zou super zijn en zeker een veiligheid voor de kinderen.

    Het terras bij het huisje, zwembad, afstand strand, kiosk, speeltuin, restaurant en centrum op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    6 pers app was fijn kids ook eigen slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed had iets langer mogen zijn En iets zachter

    6 pers app was fijn kids ook eigen slaapkamer Ruim huisje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,2
    Heerlijk ontspannen en relaxen met een prachtig uitzicht en ruimte voor kind om te spelen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit pannen en servies

    Dat we op verzoek een huisje aan het zwembad kregen. huisje aan zwembad maakte de locatie top met een klein kind.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Wat meer faciliteiten om te eten bij het zwembad

    Mooi zwembad, fijne kamer en goede ligging

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    Wij kwamen in een huisje dat onder de mieren zat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er zoveel mieren zaten in eerste huisje en dat huisje lag ook erg verscholen achter en tussen de palmbomen. Je voelde je opgesloten.

    Wij kwamen in een huisje dat onder de mieren zat. In overleg met de receptioniste kregen we een groter huisje aangeboden zonder bijbetaling. Dit huisje lag super t.o.v. zwembad

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    mooie tuin en zwembaden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    karig ontbijt in zusterhotel op 500 m

    mooie tuin en zwembaden

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,5
    De rust en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De uitrusting in de keuken

    De rust en het zwembad

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    8,3
    Netheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gehuurde fietsen waren aan een onderhoudsbeurt toe.

    Netheid. Elke dag schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    8,8
    Hygiëne en verzorging van het ganse domein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi bereik is niet optimaal. De kamers zijn een beetje gehorig.

    Hygiëne en verzorging van het ganse domein. Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: