Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mecenate Palace 4-sterren

Via Carlo Alberto 3, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#205 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1931 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,5
    Wat een super dakterras
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk niks. Wel raar: een streng verbod eigen eten en drinken te nuttigen in je kamer. Heb me niet laten weerhouden water en druiven binnen te smokkelen ;).

    Het dakterras en het uitzicht op de Santa Maria Maggiore zijn de twee grote lokkers van dit hotel. Op het dak ontbijt je niet alleen, je kunt er 's avonds ook aan de bar hangen en in het restaurant eten. Eten is goed. Zowel ontbijt als diner. Wel de zeemeeuwen 's ochtends weghouden van je ontbijtbordje. Kamer prima in orde.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Heerlijke ouderwetse maar comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dakrestaurant moet het vooral van het uitzicht hebben. Het eten is duur en matig van kwaliteit.

    Heerlijke ouderwetse maar comfortabele kamers. Hotel ligt heel gunstig ten opzichte van station en stadscentrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,1
    Het ontbijt was goed zonder meer, het kon beter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer: we werden in een ander gebouw gelogeerd met een zicht op een binnenkoer, geen zicht dus. De kamer was groot, de opbergmogelijkheden miniem: één kast zonder onderverdeling.

    Het ontbijt was goed zonder meer, het kon beter.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Het verblijf zélf was fijn, maar ik zou niet meer hetzelfde hotel kiezen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt voldeed niet aan de verwachtingen. Veel voorverpakte zaken (confituur,..) Elke dag hetzelfde. De kamer was eerder klein en de douche verouderd. Uitzicht op een muur. Niet echt aangenaam.

    De locatie was goed, het personeel behulpzaam. De kamer was proper. Fijn dat we onmiddellijk op de kamer mochten bij aankomst (14 u).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    6,3
    Te weinig waar voor je geld.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Te krappe 2 pers. Classic kamer met een te smal bed voor € 80,00 per nacht.

    De locatie. 5-10 min. lopen vanaf station Termini en hop on-hop off bussen om de hoek. Grote supermarkt aan de overkant.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Het was een lekkere ontspannen sfeer in ons verblijf dat ruim aan de verwachtingen voldeed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt was vrij vroeg tussen 7 en 10. Verder was er een vrij dure minibar waar ook niet zo veel instond.

    De kamer was ruim qua opzet, prettig waren de losse tafel en het bureau en ook was de badkamer erg prettig. De kamer was ook voorzien van een goede airco die de kamer constant koel hield ondanks de hoge temperatuur buiten. De badkamer had zowel een douche als bad en op het bad zat een aangename jacuzzi functie. Elke dag werd de kamer weer schoongemaakt en voorzien van nieuwe handdoeken, shampoo e.d. Verder was het ontbijt vrij uitgebreid met veel verschillend fruit, diverse zoete broodjes en ei met bacon. Dit ontbijt vond plaats op het dakterras met een erg mooi uitzicht over Rome. Het personeel over het algemeen was erg vriendelijk en behulpzaam wanneer je hen nodig had.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Mooi en schoon hotel op goed gelegen locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Diner is middelmatig en merendeels niet vers bereid, het is jammer dat je als gast alsnog de volle pond moet betalen. De lampen in mijn kamer gingen om de haverklap spontaan aan of uit, en de putjes in de wasbak en het bad liepen niet goed door, waardoor je tijdens het douchen soms tot ver boven je enkels in het douchewater stond.

    De kamer was schoon met grote openslaande ramen, mooi uitzicht op het plein en basiliek. Het is gelegen op goede loopafstand van verschillende toeristische attracties, en een metrostation. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, en in de buurt zijn ook genoeg eet/drinktentjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    4,6
    Beter een ander hotel nemen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze zeggen een parkeer faciliteit te hebben. Echter ze verwijzen je naar een parkeergarage een stuk verderop waar je de auto achter kunt laten met sleutels. Er is maar plaats voor 10 auto's dus ze rijden de hele dag met je auto op en neer.

    Personeel heeft geen interesse

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,9
    Prima hotel. Een volgende keer naar Rome zou ik een verblijf weer overwegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    1 klein dingetje: voordat je water van de douche de juiste temperatuur heeft, ben je wel even bezig met warm en koud water mengen.

    In Italië zoek ik hotels vol met Italiaanse kitsch. En daar voldeed dit hotel precies aan. Het ontbijt is prima. Eten doe je op het dak van het hotel en daar is het uitzicht heel fraai. Het hotel ligt heel dicht bij het station (5 minuten lopen) en de metro. Vervoer van en naar het vliegveld per taxi kon ook desgewenst door het hotel geregeld worden. Binnen was het heel stil terwijl er buiten toch het nodige verkeer langs rijdt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,5
    Prima maar geen gebruik van restaurant maken (ontbijt is wel perfect!)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel zou wat vriendelijker kunnen! Het restaurant is voor het avond eten veeeeeeeel te duur en dan ook nog koud eten en een zeer onbeschofte kelner!! er waren veel mensen die klaagden. Duur is niet erg als je goede kwaliteit krijgt. Voorbeeld: cocktail euro 10 en dan een glaasje met lauwe sinaasappelsap..............................? Noem ik geen cocktail.

    Leuk en net hotel, meteen in centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    Prachtige stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima. Uitzicht op de basiliek heel mooi. Badkamer was okay. Kamers wel vrij gehorig. Personeel pakt wel goed door als je wat aangeeft. Wij hebben genoten van Rome en we hebben heerlijk geslapen. Meer hadden we niet nodig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,0
    goed hotel wat doet waarvoor je in Rome bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    mogelijkheid (en het verzoek daartoe) tot een z.g. 'twinbed' werd opgelost door een apart bed naast het tweepersoonsbed neer te zetten. waterkoker op kamer kon niet worden aangesloten (te korte kabel).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,6
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Dakterras met een vieuw
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dakterras met een vieuw

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    2,9
    Receptie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,9
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Alles was in orde. Hebben genoten van Rome.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen badjassen en slippers.

    Perfecte locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    10
    We hebben goed verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Goed ontbijtbuffet

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles was goed

    Heel vriendelijke ontvangst door personeel bij het ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,2
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jacuzzi was stuk

    Heerlijk rustig en goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    10
    Prachtig verblijf en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers zijn relatief klein maar vormt geen probleem

    Het ontbijt op het dakrestaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,8
    goede hoge standaard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche is niet apart van het bad. Het matrasdek geft een vervelend gevoel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    Het prachtige dakterras met spectaculair uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het prachtige dakterras met spectaculair uitzicht

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    10
    Zeer goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke kamer, ontbijt lekker en op het dak met prachtig uitzicht.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    9,2
    Locatie perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    geen opmerking.

    Locatie perfect. dicht bij central station en prachtig uitzicht op de Santa Maria Maggiore. Ontbijt prima, kamer groot genoeg.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    8,3
    dit hotel ligt een paar minuten van het station, tegenover...
    • Vakantiereis
    • Groep

    erg warm op de kamer, maar gelukkig kon het raam open.

    dit hotel ligt een paar minuten van het station, tegenover een prachtige kerk en je bent zo in het historische centrum. Prima kamer, ontbijt en leuk ober in de bar.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    10
    Ik vind het Mecenate Palace hotel een schitterend gelegen en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik vind het Mecenate Palace hotel een schitterend gelegen en zeer goed gerund hotel uit de hogere middenklasse. Het hotel biedt uitstek-ende faciliteiten aan een correcte prijs. de service is vriendelijk en correct. De prijs kwaliteitsverhouding is voortreffelijk. de ligging is voor alle stadsbezoeken ideaal.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    9,2
    Zeer goede ligging aan het termini station en bij de oud...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was een beetje karig. Een typisch Amerikaans ontbijt, en dit zou moeten vermeld worden om ontgoochelingen te vermijden.

    Zeer goede ligging aan het termini station en bij de oud Romeinse sites. Kort bij een metrostation. Zeer hoffelijk en correct personeel. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ideaal voor koppels.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    10
    correct hotel voor een correcte prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    correct hotel voor een correcte prijs

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    8,8
    De ligging, tegenover de Santa Maria Maggiore.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging, tegenover de Santa Maria Maggiore. Uitstekend ontbijt. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,5
    Vriendelijke behulpzame staf
    • Groep

    wachttijd voor zitplaats restaurant voor ontbijt. lastig als je een zakelijke afspraak hebt waar je op tijd wilt zijn.

    Vriendelijke behulpzame staf

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,6
    De uitstraling, hygiene en comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De uitstraling, hygiene en comfort.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Welcome attitude personeel in het restaurant was niet zo prettig als die van het hotel

    locatie

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,2
    Klantvriendelijk personeel en een goede keuken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er mag nog iets aan het onderhoud van de kamer worden gedaan. (o.a. het plafond)

    Klantvriendelijk personeel en een goede keuken.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    10
    Heel centraal gelegen, zeer proper, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was goed maar niet super.

    Heel centraal gelegen, zeer proper, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader in Rome.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,9
    persoonlijk, en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    smalle bedden , kamer klein

    persoonlijk, en schoon

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Mecenate Palace

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: