Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guest House 64

Via Gaeta 64, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#632 van de 3.330 B&B's en herbergen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 507 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Erg vriendelijke eigenaresse en erg leuk dat je je ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vriendelijke eigenaresse en erg leuk dat je je ontbijt op een briefje kon invullen en de volgende ochtend werd het lekker op de kamer geserveerd Ook bij aankomst kregen we een heerlijk flesje rode wijn omdat het erg regende dus een opwarmertje Wel een goed punt dicht bij het station

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het wordt wel vaker genoemd: de bedden. Voor twee of drie nachten is het prima, maar niet voor langer. Leg er een dikker matras op en deze accommodatie is werkelijk subliem. Verduisterende gordijnen zou ook fijn zijn, maar dat is persoonlijk.

    De gastvrouw is supervriendelijk en de communicatie verloopt vlot, ze wilden zelfs een pakketje voor me aannemen. Bijna alles is mogelijk, en je krijgt een ontbijt op maat. De plek is geweldig en heerlijk rustig. Een prima uitvalsbasis!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    genieten te Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    niets alles was perfect

    We hebben een uitstekend verblijf gehad bij Guest house 64. Elke dag was er wel een persoonlijke touche in de kamer ( ice tea, koekjes, ...) Personeel heel vriendelijk. Ik kan het zeker aanbevelen. We hebben er een week verbleven en elk moment van genoten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,6
    Super!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn wel hard, persoonlijk vonden wij dit fijn maar wellicht niet geheel geschikt voor mensen die een zacht matras prefereren.

    Lieve eigenaren, prima ontbijt, super douche. Meneer kon geen Engels maar middels een mooi filmpje legde mevrouw uit hoe alles werkte. Daarnaast een leuke verrassing gekregen toen ze erachter kwamen dat het om een huwelijksreis ging. Kortom een echte aanrader voor een citytrip in Rome!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,6
    Heerlijk, prettig verblijf bij Claudia.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige minpuntje vond ik dat er geen bvn zender was op tv. Niet dat ik naar Rome kom om tv te kijken natuurlijk maar met een satelliet had ik wel bvn verwacht. Vind het altijd lekker om in het buitenland toch even naar het nieuws te kijken of Jinek. Maar goed, nu deed ik dat via mijn mobiel en dat was ook prima. Wifi was trouwens perfect.

    Ik was even lekker alleen voor een paar dagen in Rome, met als hoofddoel het Vaticaan bezoeken. Het verblijf bij Claudia heb ik als zeer fijn en prettig ervaren. Ik was als vrouw alleen in zo'n drukke stad maar bij thuiskomst, is het dan heerlijk rustig en veilig. De hoofdingang van de accommodatie zit aan een weg met winkels en restaurantjes dus daar heb je dan de eerste ingang met een slot. Je komt dan op een binnenplaats waar locals hun auto parkeren die daar wonen en zie je allerlei ingangen van appartementen. Vervolgens moet je weer door een deur met slot en dan met de lift naar 4 hoog, waar je dan pas op de etage komt van Claudia en dan weer via een deur met slot pas in de lodge komt. Claudia verhuurt hele mooie, ruime kamers met hoge plafonds. Het zag er super mooi en netjes uit. Zeker niet eenvoudig wat ik eerder had gelezen. Alles is erg schoon en fris en Claudia zorgt dan voor van die fijne extraatjes zoals lekkere hand zeep, decafé koffie cupjes, lekkere koekjes voor tussendoor. Ik vond het een zaligheid. Het ontbijt is heerlijk verzorgt en later kun je dan lekker koffie zetten in de lodge of later op de middag als je even terug komt om uit te rusten en te douchen. Ik vond het een heerlijke ervaring en zou er zo nog een keer gaan boeken, zeker met mijn vriend of vrienden samen!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Lekker verblijf, goede uitvalsbasis voor bezoek aan Rome. Waar voor je geld! Zou weer terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was een nieuwe Wifi code, maar lag niet op de kamer. wel bij receptie. Men was niet op de hoogte van mijn komst. Ik had 's morgens geboekt voor dezelfde avond. Ik ben 1,84 meter, daar was het bed nog net goed voor voor. Als je langer bent is het bed tekort. Geen comfortable stoel op de kamer om te lezen. wel bij receptie.

    Zeer vriendelijke mensen, eenvoudige maar echt schone kamer. Dicht bij Hoofdstation Termini, 7 min lopen. Goed en ruime keus voor ontbijt en wordt op de kamer gebracht. Koffie automaat op de gang/receptie/gratis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,6
    Dicht bij station Termeni
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets ouderwets

    Zeer vriendelijk personeel!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,6
    Zeer vriendelijke gastvrouw en zeer lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke gastvrouw en zeer lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    rustige locatie in het centrum, schone kamers en zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    airco was defect

    rustige locatie in het centrum, schone kamers en zeer vriendelijke eigenaresse/personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,8
    Geweldige ligging dicht bij het station termini
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekkere koffie Heet water in de douche 👍

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco deed het niet, ietwat aan de dure kant als je kijkt naar de kwaliteit

    Ruime en schone kamer, top locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed. Elke dag schone handdoeken. Mevrouw spreekt goed Engels en is zeer behulpzaam bij het geven van informatie.

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 12