Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Guglielmo II 4-sterren

Via Circonvallazione 34/36, 90046 Monreale, Italië

#18 van de 26 hotels in Monreale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 274 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,8
    Mooie locatie en zeer goede service, Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hoewel de locatie goed is moet eigenlijk alles met de auto gedaan worden. Het centrum van Monreale (bij de kathedraal) heeft veel leuke eetgelegenheden en is hemelsbreed niet ver, maar het is een zeer steile wandeling. Openbaar vervoer naar het centrum van Palermo is wel prima.

    Het personeel is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam; het ontbijt is zeer uitgebreid en het zwembad is klein, maar wel netjes en het uitzicht is super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Geweldig hotel voor bezoek Monreale.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig. In zwembad te veel bladeren om er lekker in te zwemmen.

    Uitstekend, verrassend uitgebreid ontbijt. Goed op loopafstand (ca 20 minuten, wel flink omhoog) naar gezellig centrum en kathedraal van Monreale.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Goede uitvalsbasis voor het prachtige Monreale en Palermo en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vloerbedekking op de gangen was vuil...., jammer. De keuze op de menukaart voor het diner was beperkt.

    Goede uitvalsbasis voor het prachtige Monreale en Palermo en omgeving. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    Alles was erg schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het diner vond ik erg prijzig en om in het centrum van Monreale te komen moet je eerst een stuk over een drukke weg lopen, wat gevaarlijk is en wat je in het donker sowieso niet moet doen terwijl het eigenlijk juist leuk is om 's avonds te eten in het centrumpje

    Alles was erg schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,6
    Zeer cliënt vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Zeer cliënt vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Zeer goede parkgelegenheid aan het hotel. Goed ontbijt en diner.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Waar voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Niets speciaal: alles OK.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Ideaal om enkele dagen Palermo en omgeving te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De netheid in de badkamer.

    De bediening bij het avondmaal en ontbijt was telkens prima. Ook het uitzicht vanuit het restaurant is adembenemend mooi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Prima plek aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt...

    Ontbijt vond ik matig. Veel zoete taart en geen naturel yoghurt alleen maar gezoete en met vruchten. Weinig brood keuze.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,9
    Ontbijt kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan beter

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,1
    Was leuk...maar denk niet dat ik daar nog een keer kom.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan alleen met de auto ergens heen, onveilige weg om naar parkeerplaats te komen. Kind van 8 jaar was bijna overgereden.

    Buiten zwembad, personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Aanrader, prachtig hotel net buiten Palermo en Monreale
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    aandachtspunt. Restaurant is in het weekend open vanaf 15 april

    Heerlijk ontbijt, prachtig hotel. Onze kamer had uitzicht op Palermo en de zee.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    9,6
    Prima hotel en uitstekend uitzicht over Palermo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, uitzicht en personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Prachtig uitzicht vanuit ontbijtzaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon en erg klein zwembad

    Prachtig uitzicht vanuit ontbijtzaal

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,8
    Rustig hotel, ruime goed ingerichte kamer met prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vermoed dat 't nogal onpraktisch is als je in dit hotel verblijft terwijl je niet over een auto beschikt.

    Rustig hotel, ruime goed ingerichte kamer met prachtig uitzicht. Parkeergelegenheid. Sterke wifi. Uitgebreid, goed ontbijt. Prima uitgangspunt om Palermo te bekijken, en natuurlijk de schitterende kathedraal van Monreale.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    9,6
    Personeel is erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is erg vriendelijk. We kwamen erg laat aan omdat onze boot vanuit de Eolische eilanden twee uur vertraging had. De receptionist zou al naar huis gaan maar adviseerde ons nog een pizzeria en zorgde dat er een fles wijn voor ons kwam met een kan ijs en twee glazen zodat wij toch nog even op het terras konden zitten met onze gehaalde pizza en lekkere wijn. Ontbijt is hartig en zoet en de kamer is goed. de kathedraal is geweldig en het is een goede plek om Palermo te bezoeken

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    8,8
    Goede locatie voor Palermo en Monreale.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ligt aan een drukke weg die gevaarlijk is om langs te lopen, dus voor een restaurant kun je het beste een auto pakken of meteen van de drukke weg af richting de kathedraal lopen, 1,5 km bergopwaarts, dan ben je in het gezellige centrum van Monreale. Er is wat miscommunicatie geweest bij de receptie. Dingen die beloofd werden maar niet nagekomen.

    Goede locatie voor Palermo en Monreale. Fijn zwembad. Engels sprekend personeel. Schone en ruime kamers. Zeker aan te raden.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Oase van rust, erg aardig personeel, prima WIFI (erg...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Oase van rust, erg aardig personeel, prima WIFI (erg belangrijk bij 2 tiener kinders mee), erg mooi uitzicht. Als je Palermo wil bezoeken, is dit een heerlijke uitvalsbasis uit de drukte van deze stad.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    9,6
    Erg behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt had wat uitgebreider gemogen.

    Erg behulpzaam personeel. Luxe ruime kamer. Klein zwembad met ligbedden. Heel gezellig terras waar het 's avonds goed toeven was.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    8,8
    Guglielmo II is makkelijk aan te rijden, je parkeert je auto...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Guglielmo II is makkelijk aan te rijden, je parkeert je auto veilig. De Duomo is op loopafstand (even klimmen). Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Palermo. Verder een hotel waar je als 'ouder stel' op hoopt.

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,5
    het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ligging langs een grote weg, minder aangenaam als je rustig buiten wilt zittene

    het personeel

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    8,8
    Het mooie uitzicht op de baai van Palermo
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het mooie uitzicht op de baai van Palermo De gratis parking

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    6,7
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    avond eten was zeer slecht, veel lawaai, ver weg van het centrum

    uitzicht

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,9
    de service
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    de service

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Guglielmo II

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: