Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Guidi 2-sterren

Via Forte Marghera 197, 30173 Mestre, Italië

#17 van de 58 hotels in Mestre

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1622 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,3
    fijn verblijf gehad in Venetië
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bijzonder heden ,alleen neem muggen olie mee vanwege al het water zijn er veel muggen .

    Kamer was goed ontbijt heerlijk verbinding naar centrum uitstekend prijs kwaliteit goed personeel vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,8
    Zeer goed, knus en fijn hotel. Echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar wat vernieuwing nodig, maar niet storend.

    Knus rustig fijn hotel. Supermarkt en tram om de hoek, met de tram binnen 10 min in Venetië. Zeer vriendelijk personeel die je overal bij willen helpen en alles uitleggen (hoe in Venetië te komen, waar kaartjes tram/boos/boot kopen, een plattegrond van Venetië met aangegeven loop- en vaarroutes, enz). Heerlijk ontbijt, kamer niet ruim maar groot genoeg. Een zeer goed hotel voor de prijs die je betaald. Mocht ik nog een keer naar Venetië gaan, zou ik zeker weer in dit hotel verblijven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    Prima verblijf voor een bezoek aan Venetië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was niet erg groot, Toilet, Bidet en douche op nog geen 2 vierkante meter

    Goede kamers op een mooie locatie om Venetië te bezoeken. Tram verbinding naar Venetië is om de hoek en werk geweldig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    Prima verblijf voor bezoek Venetië. Ontbijt was heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is aan de kleine kant.

    Heerlijk ontbijtbuffet. Prima hotel voor bezoek aan Venetië. Eind van de straat stap je op de tram of bus en binnen 15 minuten ben je in Venetië.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,4
    Basic stay, but good breakfast en Aperol Spritz Prosecco
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaaierig buiten, muffe kamers binnen (indringende camouflerende schoonmaakgeur). Lawaaierige frigo in een kast (kan zijn warmte niet kwijt) Badkamer klein en aan vernieuwing toe. Receptiepersoneel kijkt en spreekt je niet aan (Behalve de vriendelijke Indiër, die was ok) Parking aan hotel (6€ nacht) was niet nodig, er is gratis parking voor de deur (witte vakken)

    De locatie is wat dit hotel interessant maakt, de directe tram naar Venetië ligt op 10 min stappen. Het ontbijt was ook in orde. We kregen 2 kamers naast elkaar (1 ouders, en 1 voor de 3 kinderen) Free Wifi. Je kan buiten zitten in een lounge. Goede Aperol Spritz met Prosecco en olijfje ! Er is gratis parking voor de deur (witte vakken)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    4,6
    Matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel klein, het zag er niet uit allemaal, geen vriendelijk personeel, geen fijne buurt.

    De kamer was schoon, bed was prima, parkeren achter slot en grendel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel als je met een auto naar Venetie komt en deze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel ligt aan een drukke weg. Denk dat de kamers aan de voorkant van het hotel daar wel last van hebben.

    Prima hotel als je met een auto naar Venetie komt en deze bij de hand wil hebben en niet in een grote parkeergarage in Venetie wil achterlaten. Parkeren kan achter het hotel. Op 5 minuten lopen is een tramhalte die je in 15 minuten naar Venetie brengt. Als je een Tourist Travel Card koopt voor de waterbus (Vaporetto), kan je ook met de tram gratis reizen (anders kost een enkeltje 1,50). Hotel zelf is prima. Wij hadden een familiekamer, die ruim genoeg was voor ons vieren. Ontbijtbuffet was OK, niet bijzonder maar lekker.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    Goede uitvalsbasis voor een bezoekje aan Venetie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden de familiekamer. Deze was ruim en had twee kamers. Ik vond het interieur wat gedateerd en hier en daar konden de muren wel een likje verf gebruiken. De badkamer is erg klein. Deze is gemaakt in een soort van kast. De kamer was wel keurig schoon. Mijn vriendin vond mij iets te kritisch over de kamer.

    Een leuk hotel. Bij binnenkomst een nette centrale hal en receptie. De medewerkers spreken goed Engels en leggen alles keurig uit en geven meteen tips over hoe naar Venetië te gaan. De tramhalte ligt op ongeveer 5 minuten lopen. We konden de auto op het terrein van het hotel parkeren. Dat was voor ons wel een must omdat we na deze stedentrip verder Italië in gingen reizen. Het ontbijt was goed te doen. Het is niet een heel uitgebreid ontbijt, maar je kan er met een goed gevulde buik weg komen om vervolgens de hele dag te slenteren in Venetië. De 2 sterren zeker waard.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Ideale slaapplek voor bezoek aan Venetië!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine badkamer, maar wel wasbak in de kamer. Parkeerplaats klein maar wel met hek.

    Goed ontbijt, dichtbij vervoer naar Venetië. Tijdens siësta kaartjes voor OV te koop bij personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,9
    Goed hotel met fijn personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kan niet 1,2,3 iets opnoemen, dan wordt het muggenziften.

    Kamer was al lekker gekoeld door de airco, wat erg prettig was en goed bed. Rustig gelegen. Het personeel erg vriendelijk en konden goed engels. Doordat onze vlucht was omgeboekt naar 2 uur eerder, mochten we toch eerder aan het ontbijt, erg fijn!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    Ontbijt was boven verwachting zeker prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was boven verwachting zeker prijs/kwaliteit. Personeel super behulpzaam, zeer tevreden !! Was er voor Challenge Venice en op zondag werd er voor alle deelnemende gasten ontbijt georganiseerd om 03h15 's morgens : top !!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,8
    Toplokatie voor een bezoek aan Venetie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is klein, maar functioneel. Verder een aparte wastafel in de kamer, dus eigenlijk niets te klagen.

    Perfecte lokatie om met de tram (zo ongeveer om de hoek) voor Euro 1,50 comfortabel vervoerd te worden naar Venetie. Verder een prima kamer met goed werkende airco en een goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Prima plek voor een uitstekende prijs om Venetië te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima!

    Prima plek voor een uitstekende prijs om Venetië te ontdekken. Geweldig goede ontvangst, we kregen meteen alle praktische informatie die we nodig hadden over het openbaar vervoer (in 10 minuten met de tram naar Venetië) , kaartverkoop, restaurants. Heel aardig personeel, spreken erg goed Engels . De kamer was prima en compleet. Het ontbijt ook.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstraling hotel. Wordt ruim gecompenseerd door vriendelijk personeel.

    Zeer vriendelijk personeel. Hotel zelf ietwat gedateerd. Ligging tov Venetie perfect

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Goed hotel met uitmuntend ontbijt op loopafstand van tram naar Venetië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerplaats had wat netter mogen zijn, maar goed, de auto stond er verder goed.

    Het ontbijt-buffet was super. Ligging hotel op loopafstand van tram die je in rond 10-15minuten naar Venetië brengt. Het was handig dat ik de auto bij het hotel kon parkeren, wel een beetje een matig onderhouden parkeerplaats, maar dat mag de pret niet drukken :) Top hotel!:)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Ontbijt en kamer waren gewoon goed. Wat werkelijk fantastisch was, was de vriendelijkheid en vooral behulpzaamheid van het personeel.Volgend jaar gaan we weer naar Venetië en weer naar dit hotel. Het bovenstaande en de prijs van de kamer maken het reisje met de monorail naar Venetië meer dan goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    Zou het weer doen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer mag wel gemoderniseerd worden! Gelukkig wel heel schoon.

    Prima bedden en douche en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt is heerlijk!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    Personeel met uivoerige uitleg wat te doen en vooral te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimere badkamer

    Personeel met uivoerige uitleg wat te doen en vooral te vermijden tijdens onze trip naar Venetië

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Top service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche had wat groter mogen zijn.

    De service en vriendelijkheid van het personeel. Comfort van de kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,3
    Super ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche

    Super ontbijt!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Top hotel en goed verblijf voor vakantie venetie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie is uitstekend voor onze uitstapjes naar venetie. Maar toch lekker rustig hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Service, ontbijt en tuintje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg krap!

    Service, ontbijt en tuintje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,2
    Ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid kamers (geen lift) en veel trappen naar 1e etage met koffers was wel lastig.

    De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Ieder tijd weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden vergeten een fooi achter te laten, sorry

    Alles

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt. Kamer was niet groot maar prima voor een aantal nachten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,8
    Le service 10/10,petit dejeunez 4 etoile pour moi et tres tres propre,je vais sur retour
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    er viel niets tegen,was beter dan verwacht,ik ga zeker terug

    het ontbijt,de vriendelijkheid van het personeel,zeer proper

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,3
    Leuk hotel om Venetië te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Isolatie van de kamers is niet zo goed.

    Ontbijt en ligging (slechts 15 min met tram naar Venetië).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,8
    Superontbijt en heel behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superontbijt en heel behulpzaam personeel. Topverblijf

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    8,8
    Het personeel is super vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Groep

    enige wat ontbreekt als je met de bus aankomt een isntructie welke halte je uit moet stappen. of de mogelijkheden van transport van en naar het hotel

    Het personeel is super vriendelijk. De ligging is perfect.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    6,3
    Er was een directe tramverbinding naar Venetië op korte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen echte negatieve ervaring, omdat het bekend was, er was geen overdekte gelegenheid voor de fietsen.

    Er was een directe tramverbinding naar Venetië op korte loopafstand van het hotel.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,9
    Super aardig en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dikke mensen passen niet in de douche. Doorgang van deurtje 25 cm!

    Super aardig en behulpzaam personeel. Zeer goede ontvangst en vele goede tips voor een bezoek aan Venetië. Tram naar Venetië op 5 minuten lopen van hotel.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijke personeel dat heel veel informatie geeft over...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Muggen, maar dat was overigens niet in het hotel, maar buiten.

    Vriendelijke personeel dat heel veel informatie geeft over hoe in 10 min met de bus naar Venetie te gaan, waar te eten, rondvaart, etc. Prima airco. Leuke restaurantjes in rustige buurt.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,6
    Plan en duidelijke uitleg (Engels) gekregen van bus naar en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als ik toch echt iets zou opnoemen, is dat de badkamer naar de kleine kant was.

    Plan en duidelijke uitleg (Engels) gekregen van bus naar en in Venetië. Waar we de tickets konden bekomen, welke bussen en tijdstippen, restaurants in de buurt. Kortom perfect!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,3
    Ligging: bus die je in 10 minuten naar Venetië brengt, stopt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel is verouderd en eigenlijk niet meer van deze tijd. Ligt aan vrij drukke straat en je hebt last van verkeersgeluid en trillingen. Buren in aangrenzende kamers kun je ook goed horen. Badkamer met WC, bidet en douche is veel te klein voor deze drie dingen samen.

    Ligging: bus die je in 10 minuten naar Venetië brengt, stopt om de hoek. Leuke restaurantjes in de buurt. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,2
    De mensen van het hotel waren allen erg behulpzaam en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De mensen van het hotel waren allen erg behulpzaam en meedenkend, bijvoorbeeld om ons tegemoet te komen om wat vroeger te kunnen ontbijten.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    8,8
    Voor de prijs van dit hotel krijg je 100% waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Voor de prijs van dit hotel krijg je 100% waar voor je geld. Mestre heeft een leuk centrum. Vanaf t hotel stap je zo op de tram naar Venetië.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te stoffig

    Personeel was erg vriendelijk. Ze hebben ons goed geholpen.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,3
    goed ontbijt, goede wifi, vriendelijk personeel en bovenal...
    • Vakantiereis
    • Groep

    kleine badkamer

    goed ontbijt, goede wifi, vriendelijk personeel en bovenal een ideale uitvalsbasis om Venetië te bezoeken, tram en bus om de hoek !

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    8,3
    de vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    een kleine badkamer

    de vriendelijkheid van het personeel. het goed verzorgde ontbijt. de ligging vlakbij de bussen naar venetie.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,6
    Uitstekend schoon hotel, mooie ligging en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, zeker een aanrader voor een paar dagen Venetië!

    Uitstekend schoon hotel, mooie ligging en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    Kleinschalig hotel met zeer goeie wifi en mooi verzorgd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    harde matrassen en hoofdkussens. De badkamer was ook heel klein.

    Kleinschalig hotel met zeer goeie wifi en mooi verzorgd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,5
    Prima en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt matig. Hotel wat sleets

    Prima en schone kamer. Vriendelijk en hulpvaardige receptie. Venetië met de bus makkelijk te bereiken

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: