Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Henry 2-sterren

Calle Ormesini 1506 E, Cannaregio, 30121 Venetië, Italië

#275 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 807 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Erg gezellige kamer in het centrum van venetie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de stroom viel midden in de nacht uit en de beheerder was niet te bereiken, terwijl hij dat wel beloofd had. Onze telefoons waren leeg en vandaar hadden we geen wekker. Uiteindelijk na wat proberen met de schakelaars, de stroom eigenhandig weer aangekregen.

    Erg gezellige kamer in het centrum van venetie. Heerlijk om om 6 uur op te staan en voor de hordes chinezen al in de stad te zijn. Ook aan het einde van de dag erg fijn om niet terug naar mestre te hoeven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 slaapkamers (voor 4 volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Het regelen van de douche; te warm of te koud en te weinig druk op de leiding.

    We verbleven in een appartement. Mooie ruime kamers. Kookgelegenheid. Alles in onmiddellijk omgeving, winkels, patisserie, markt, restaurants, bezienswaardigheden ,en toch is het hotel heel rustig gelegen in een zijstraatje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als je naar de foto's kijkt op de site verwacht je een fantastische kamer, maar de kamer waar wij in terecht kwamen leek er totaal niet op. Er pasten twee eenpersoonsbedden in, maar meer niet. Voor de prijs die je betaald verwacht je toch iets meer dan een washok.

    De locatie is perfect, maar dat is het dan ook wel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,0
    Heb er alleen geslapen. Was niet gezellig. Uitzicht van niets voor ruim €300 voor 2 nachten☹️
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de site stond dat er ontbijt was maar dat was niet aanwezig in het hotel. De kamer was veel te klein naar prijsverhouding. Eigenaresse totaal niet vriendelijk! Stelt je niet op je gemak. Is erg kortaf. Heb wat vragen gesteld. Er is 1x gereageerd met een vaag antwoord. Daarop gebeld. Later weer 2 vragen gesteld en daarop is nooit geantwoord. Beetje raar. Zal er niet meer naartoe gaan. Voor zoveel geld verwacht je wel meer klasse!

    De hygiene was prima. Leuke kleuren in de lobi.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    7,1
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer had wat schoner gekund. Met name de douchecabine.

    Ideale plek, in een rustig straatje, maar vlak bij de drukke toeristische straten, het station en diverse restaurants. Er was geen ontbijt, maar dat is prima ergens op straat te halen, genoeg bakkerijen en lekkere koffie overal.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    Beoordeling Henry
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine donkere kamer: wel rustig

    De locatie in de stad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    3,3
    Nooit meer daar
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kamer en geen sfeer

    Niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,1
    Goede locatie. Keurig onderkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Fijne locatie. Mooie kamer, niet groot, maar voldoet prima. Rustig gelegen en dat vlakbij de doorgaande route. Super.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,8
    Uitstekende ligging op wandelafstand van het station
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het 4-persoonsappartement aan de overkant is oudbollig terwijl we ons aan een "pas geroveerde kamer" verwacht hadden. Geen wifi en geen muggeramen.

    Uitstekende ligging op wandelafstand van het station

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,8
    Een ruim appartement in een bijgebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Om WiFi te ontvangen moet je met je neus op t raam gaan staan aan de voorkant. Verder kropen er wat mini miertjes en was er nog stof onder het bed. Maar dit mocht absoluut de pret niet drukken voor de totale ervaring.

    Een ruim appartement in een bijgebouw. Verrassend mooi gerenoveerd. Keuken had alles en airco alleen op de gang. Twee ruime kamers en goede douche. Heerlijk relaxen buiten de drukte van de stad.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    5,8
    Op zich een leuk hotel voor een goede prijs indien je niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tweemaal het tarief afgeschreven. via booking.com geld terug moeten krijgen. Personeel was op dit punt ergerniswekkend onbehulpzaam.

    Op zich een leuk hotel voor een goede prijs indien je niet te veel eisen stelt.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    8,8
    Goede lokatie, heel nette badkamer en dagelijks propere...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt in het hotel zelf. Geen wifi in de slaapkamer

    Goede lokatie, heel nette badkamer en dagelijks propere handdoeken. Heel vriendelijk onthaal.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,3
    Vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijk hotel. Met de Vaporetto vanaf het vliegveld eerste stop, vaartijd 30 minuten Leuke locatie buiten de toeristische drukte.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,3
    Je.krijgt waarvoor je betaalt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Je.krijgt waarvoor je betaalt.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    6,3
    eenvoudige kamer, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    vochtvlekken in de douche en pleister brokken in de douche

    eenvoudige kamer, goede locatie

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen Wifi op kamer

    Locatie

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: