Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Rome East 4-sterren

Via Giorgio Perlasca 50, Prenestino, 00155 Rome, Italië

#461 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1333 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    - ontbijt was ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    - locatie ronduit slecht. Aan een zijde een soort industrieterrein met dealers en tippelzone. Aan de andere zijde wel wat winkels en woningen - je moet altijd met de bus (wanneer hij komt is altijd maar een verrassing) of te voet (25 minuten wandelen langs niet altijd leuke stukken) naar de metro - uiteindelijk bij de metro wel in ca. 15 minuten bij Termini (goed te doen) - shuttleservice van hotel is pas vanaf 9.00 uur; kun je dus geen beroep op doen als de vlucht 's morgens gepland staat

    - ontbijt was ruim voldoende - personeel welke het ontbijt verzorgde (zij krijgen een dikke 10!) was uiterst vriendelijk en zeer klantgericht (ondanks de drukte en soms onbeleefde Aziaten)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    Aangenaam hotel niet ver van centrum Rome maar volgende keer toch terug in het centrum zelf boeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer genoeg hadden we de pech dat er op de tweede dag een metrostaking was van 8u tot 12u30. Het personeel vond ik hier wat minder hulpvaardig aangezien ze zelfs aangaven dat heel het openbaar vervoer lam lag. Hierdoor reed de shuttle niet naar het metrostation (aangezien de metro niet reed). De vraag of deze dan naar het centrum reed werd negatief beantwoord. Toen we met de auto richting centrum reden merkten we op dat de trams en bussen wel reden. Slechte communicatie dus. Uiteindelijk wel compensatie gekregen door het niet te hoeven betalen van de parking. Bijkomende toeristenbelasting is ook niet min. Per volwassen persoon betaal je 6 euro per nacht extra.

    - De kamer was zeer proper, extra bed stond klaar voor de kinderen, voldoende handdoeken, grote badkamer, haardroger, Wifi, goed verduisterende gordijnen,... - Uitgebreid ontbijtbuffet - Shuttle (2 euro per persoon, kinderen gratis) naar metrostation S.m. Del Soccorso -> om 9u en 10u30 en terug naar het hotel 16u en 17u30 - Centrum bereikbaar met tram 14 (dichtstbijzijnde halte is wel eventjes stappen) - Rit van een half uur. 's Avonds wel minder aangenaam omdat je moeilijk kan zien waar je moet afstappen en je in het donker nog eventjes moet stappen naar het hotel. - Je kan ook met de auto naar het centrum rijden (10 minuten en parking vlakbij station Termini - 19 euro voor een hele dag). - Vriendelijk personeel (meestal) - Ondergronds parkeren is mogelijk mits betaling van 5 euro per overnachting. Het personeel bood ons wel meteen een gratis getrouwheidskaart van Holiday Inn aan waardoor je maar 2,50 euro moest betalen voor de parking.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Klaar om terug te gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer dat er op de kamer geen enkele kast te bespeuren was om wat kledij in op te bergen. Het hotel heeft geen eigen restaurant maar in de buurt is een heel lekker alternatief dat korting biedt aan klanten van Holiday Inn.

    Ruime en heel propere kamer. Uitgebreid en vooral vers ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Goed hotel prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op: afstand van het hotel naar de binnenstad is erg lang! Tramlijn 14 bij station termini is een half uur rijden en bij Valente moet je uitstappen. Met een gezin kun je beter voor het donker terugreizen naar het hotel.

    Goed hotel prijs/kwaliteit. Goed ontbijtbuffet en vriendelijk behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    5,0
    Kamers prima...verder geen 4 sterren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer geen 4sterren waardig tegels kapot wc bril schuin vies oud. Ontbijt matig alleen droge toast jammer geen broodjes en dat je p.p 6 euro toeristenbelasting moet betalen voor n 4 sterren hotel ook voor kinderen boven de 10

    De kamers waren gewoon goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,5
    Goeie prijs-kwaliteit net buiten het centrum van Rome!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geregeld lawaai op de gang / omgeving. Hangt veelaf van de andere gasten of mensen in de buurt. Afhankelijk van de kamer, hoor je de naburige kamer (stemgeluid, toilet, ..). Wifi was vrij traag (streaming niet mogelijk) maar gratis dus geen klagen ;).

    Ontbijt was voldoende en normaal. Propere en grote kamer met bureau, bed en zetel. Alles naar wens. Badkamer had alle voorzieningen. Prima hotel voor de prijs. Auchan naast de deur dus supermarkt dichtbij.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    5,8
    Hotel was goed voor 1 keer, ga volgende keer toch opzoek naar een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Geen minibar, het ontbijt was héél mattig voor een 4 steren hotel. Hebben al andere hotels gedaan in Italie met 3 sterren waar het ontbijt beter was. Drinken graag s'morgens een goeie koffie maar was hier niet te vinden bij het ontbijt. De locatie viel ook erg tegen...prostitutie op straat, zigeuners lopen rond op zoek naar materiaal dat ze nog kunnen gebruiken! Veel daklozen tegen gekomen opweg naar tram 14 of metro B. Is een goed hotel voor doorreis maar parkeer de wagen dan wel in de ondergrondse parking of de kans is groot dat je ramen uit zijn tegen dat je s'morgens terug wil vertrekken.

    De mooie ruime en propere kamer. Genoeg handdoeken en douchezeep is ook aanwezig. Auchan supermarkt naast de deur. Op een 15 min stappen heb je tram 14 Prenistina Valento die je naar het centrum van Rome brengt. Een andere oplossing is een 30 min stappen en je kan metro B nemen Santa Maria.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    9,6
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toeristenbekasting komt er nog bij, 7,- p.p., maar dit ligt natuurlijk aan de stad.

    Prima hotel. Wij waren op doorreis en als uitvalsbasis naar Rome is dit prima. Lekkere pizzeria in de buurt Rosso Margherita.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    5,8
    - De bedden waren erg goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    - Het hotel ligt naar een tippelzone. - Met de bus en aansluitende metro duurt het een uur voordat je in het centrum bent. - Geen koelkast - 6 euro per persoon per nacht toeristenbelasting. (Omdat het een 4sterrenhotel is is de belasting veel hoger dan lagere klassen. Voor 3 nachten en vier personen betaal je daardoor 72 euro meer. Achteraf gezien kun je beter voor een paar tientjes meer in een 2 of 3 sterren hotel zitten vlakbij een metrostation aan de rand van de stad. Dit scheelt ook de helft aan reistijd.

    - De bedden waren erg goed. - Naast grote supermarkt - Met de auto is Vaticaanstad goed te doen en goedkoper dan met het OV bij 4 personen. Onder Vaticaanstad is een grote parking. Wel opletten dat je om het centrum heenrijd, want je mag de milieuzone niet doorkruizen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,1
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beter ontbijt en extra bed

    Ontbijt was matig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    Uitsrekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mag wel elke dag anders zeker vers fruit ontbreekt

    Kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    3,8
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel slecht en badkamer ook minder

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Met eigen vervoer was het uitstekend te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De liften werken vreemd.

    Kamer was uitstekend. Groot badkamer. Alles lekker schoon. Goed ontbijt. Privé parking voelde veilig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,8
    Te ver voor het dichtbijzijnde metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,1
    Personeel vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig plaatsen om te ontbijten, het water van de douche was lauw

    Personeel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    7,0
    Prima eenvoudig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Om naar het centrum van Rome te komen moet je twintig minuten lopen naar de dichtstbijzijnde tramhalte.

    Prima eenvoudig hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    9,2
    Heerlijk 4 sterren hotel voor spot prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt heerlijk, bedden comfortabel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Drukte bij het ontbijt.

    Goede kamers

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    5,8
    Het personeel was erg aardig, zodra we een klacht hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De omgeving valt echt tegen, 50m van het hotel vandaan staan gedurende de hele dag prostituees. Dus het is niet aan te raden voor gezinnen met kinderen. Daarnaast was het ontbijt echt heel erg beperkt en in de hotelkamer was geen kast om je kleren in op te bergen.

    Het personeel was erg aardig, zodra we een klacht hadden werd deze meteen aan de manager doorgegeven en opgelost. Het hotel is schoon.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    personeel vriendelijk, goede kamer met 2 volw en 2 tieners.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wel in een echte buitenwijk, was even schrikken.

    personeel vriendelijk, goede kamer met 2 volw en 2 tieners. Goede prijs! Naast winkelcentrum, even lopen naar de tram, daarna in 35 minuten bij treinstation.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    8,8
    Goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed ontbijt! Ruime kamer!

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,5
    Was ontbijt heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Was ontbijt heerlijk

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    7,1
    Prijs-Kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    centrum Rome met openbaar vervoer beetje omslachtig.

    Prijs-Kwaliteit

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie is ver weg van het centrum van Rome, 20 min naar tram lopen dan 40 min in tram naar centrum.

    Prima hotel

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    8,8
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen buitenzitje.

    Ontbijt

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Holiday Inn Express Rome East

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: