Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Rome Airport 4-sterren

Via Arturo Ferrarin 2, 00054 Fiumicino, Italië

#18 van de 23 hotels in Fiumicino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3647 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    5,6

  • Betaald WiFi

    4,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    7,5
    Wij verbleven hier noodgedwongen omdat onze vlucht was geannuleerd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij verbleven hier noodgedwongen omdat onze vlucht was geannuleerd. De locatie is dan prima, namelijk op 5 minuten lopen van de luchthaven. Verder heb je hier weinig te zoeken, het ligt een uur van het centrum van Rome af.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    De deur die de luchthaven verbindt met de overdekte gang...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur die de luchthaven verbindt met de overdekte gang naar het hotel was gesloten. We moesten dus naar het hotel stappen zonder aanduidingen rond de luchthaven. Het was middernacht en dus geen prettige ervaring.👎

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,2
    Het bed was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vanaf de aankomsthal wist ik echt niet hoe bij het Hilton te komen - er waren pas later en dan niet zo goede richtingbordjes - ik heb een vriendelijke meneer gevonden die een stuk met me meeliep.

    Het bed was heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    5,4
    - De kamer was netjes, ruim en we hadden een bad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Erg gehorig, het idee dat iemand jouw deur open trok in plaats van die van de kamer ernaast. Hierdoor een paar keer wakker geschrokken. - Het zwembad was echt teleurstellend, geen plek om even te relaxen terwijl dit wel zo lijkt op de foto's van de website. NIET Hilton-waardig. Er werd verderop verbouwd, de bouwvakkers liepen zo over de vloer van het zwembad waardoor het erg vies was. Buiten stond er nog allemaal rommel van een lopend buffet. - Slechte prijs-kwaliteitverhouding

    - De kamer was netjes, ruim en we hadden een bad. - Het hotel ligt naast de luchthaven, ideaal als je een vroege vlucht hebt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    6,3
    Direct an Het vliegveld je loop er so been.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik sliep hier door een vertraging van mijn vlucht. Door een storing of watt ever had ik 3 x 1 kamer geboekt kom ik daar aanlopen na 11 minuten willen ze dat niet annuleren. Dus moest ik ook voor 3 kamers betalen. Hoe kan een persoon nu 3 kamers nodig hebben.

    Direct an Het vliegveld je loop er so been. Ontbijt is ingedeeld in 3 prijsklasse de goedkoopste is gewoon te karig voor woorden is net nog geen droog. Brood.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,9
    bezoek zuid Italië
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    was een fout gemaakt bij mijn boeking personeel compleet incompetent voor het oplossen van dit probleem. zoals wel vaker voorkomt in Italië mensen worden niet aangenomen op hun capaciteiten maar op hun uiterlijk. Jammer van z,on hotel.

    Hotel is via overdekte loopburgen te bereiken vanaf de luchthaven. max 5 tot 10 minuten lopen. hotel is wat je van een Hilton hotel mag verwachten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    9,2
    reis zuid Italie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    vindt het een relatief duur hotel .

    het hotel is via de loop bruggen rechtstreeks van af de terminal te bereiken. kamers zijn zeer comfortabel. prima ontbijt vanaf € 12.00

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,1
    Het ontbijt was top, maar mag wel voor die prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toilet was vuil bij aanvang van de overnachting. Betalend internet en weinig bereik! Geen afstandsbediening voor tv aanwezig op kamer.

    Het ontbijt was top, maar mag wel voor die prijs Rustige kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    5,0
    Slechte ervaring!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer met Toegang tot Executive Lounge
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ivm zakelijk diner arriveerden we vrijdagavond en moesten zaterdagmorgen vroeg terug. Hilton AirPort executive Floor leek ons ideaal voor een korte nacht. De snelle check in/out op executive Floor bestond niet. 35 minuten wachttijd voor check in. Kregen kamer voor invaliden, zeer depressief.ramen zo vuil dat je niet naar buiten kon kijken. Ivm lange rij voor check out volgende morgen, zijn we weggegaan zonder check out. Enorm slechte ervaring voor hotel op AirPort. De shuttle was vies en volledig kapot vanbinnen. Nooit meer terug.

    Nvt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,6
    Prims
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service van portier en restaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Wifi op de kamer niet zomaar beschikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi op de kamer niet zomaar beschikbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Geschikt voor een overnachting als je laat in de avond...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geschikt voor een overnachting als je laat in de avond aaankomt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, service en personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    5,8
    locatie hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Basis prijs kamer al 225 eur; echter WIFI apart te betalen anno 2018?

    locatie hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,7
    prachtige kamers en badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitermate slecht geen gratis wifi en tv moet je voor betalen ondanks dat het prijzig hotel is.

    prachtige kamers en badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    6,7
    zakelijk goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een beetje oudbollig

    ontbijt was zeker ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,3
    prijs-kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    5,8
    geen tweemaal daar verblijven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    onpersoonlijk en onvriendelijk onthaal

    de kamers waren in orde

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    9,6
    Comfortabel hotel uitstekend naast vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer met Toegang tot Executive Lounge
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie, zo met de koffers naar het vliegveld lopen. De comfortabele kamer en de executieve room.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    Tussenstop voor transfer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkt matig in de kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,2
    Gratis prima shuttle bus naar centrum Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis prima shuttle bus naar centrum Rome. Goede verbinding mat airport

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Gelegen vlakbij (op) het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Belachelijke tarieven voor WiFi. 20 euro per dag. Niet van deze tijd. Ook andere zaken zoals ontbijt erg duur. Raam op de kamer kon niet open.

    Gelegen vlakbij (op) het vliegveld. Prima plek om één nacht door te brengen als je vlucht 's avonds laat aankomt. Gratis shuttle-bus naar de stad. Prima kamer.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    Ligging met directe toeging tot de luchthaven, ruime kamers...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis wifi (kan niet meer in deze tijd), ontbijt erg duur 24 euro per persoon. Moesten uitchecken om 6 u 's morgens wegens een vroege vlucht (reden waarom we dit hotel hadden gekozen) en voor ons een grote groep crew van Nigeria Airlines. Het duurde erg lang en op dit tijdstip slechts één medewerker aan de balie aanwezig... Er zou een aparte check in voor crews moeten zijn

    Ligging met directe toeging tot de luchthaven, ruime kamers met goede bedden, alle faciliteiten aanwezig. Personeel heel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    7,5
    locatie dichtbij vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de kamers hebben geen ramen en je kunt merken dat er vroeger gerookt mocht worden aangezien er overal tapijt ligt en er niets gelucht kan worden.

    locatie dichtbij vliegveld

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    9,6
    Zeer comfortabel en een gratis upgrade naar een executive...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Zeer comfortabel en een gratis upgrade naar een executive kamer met gratis ontbijt omdat we laat in de nacht aankwamen door een ernstige vlucht vertraging.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,8
    Op loopafstand van het vliegveld, kamer en bed zijn OK
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis wifi is echt niet meer van deze tijd! 20 euro voor 24 uur, belachelijk. Uitchecken was blijkbaar teveel werk voor de dames, ook al is het s'morgens 05:00, het is uiteindelijk een Airport hotel. Onvriendelijker dan dit ga je niet snel meer meemaken. Consumpties (bar eten etc) zwaar over priced

    Op loopafstand van het vliegveld, kamer en bed zijn OK

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    3,3
    Nothing
    • Vakantiereis
    • Stel

    The room smelled very strong like cheap deodorant, probably because somebody had smoked in the room before. The beds where a nightmare and by the time we went for breakfast at 8.00 AM everything was already finished. Would never stay here again.

    Nothing

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vuile kamer. Wc was kapot. Vuile gordijnen. Slechte verluchting. Verouderde sauna en zwembad.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    10
    Binnendoor naar de airport.
    • Zakenreis
    • Stel

    het eten

    Binnendoor naar de airport.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    9,2
    Ruime en comfortabele kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bar en restaurant zijn erg basic.

    Ruime en comfortabele kamers. Ontbijt-buffet is geweldig. Locatie en bereikbaarheid vanaf het vliegveld uitmuntend.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    5,8
    Locatie op de airport
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer gehorige kamer !!!

    Locatie op de airport

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Ligging (luchthaven)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalende WiFi op de kamer een echte schande!!!!

    Ligging (luchthaven)

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    10
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goede bedden

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: