Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Homs 4-sterren

Via Della Vite 71-72, Spagna, 00187 Rome, Italië

#478 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1596 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    De locatie is super.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer gestresst bij aankomst. De middag en avond ander personeel en vriendelijker. Er is een lift. Maar die is heeeel klein. Klein deurtje om binnen te komen dus we konden er niet met kinderwagen in rijden, laat staan kinderwagen in zetten. We moesten deze dus steeds in delen opklappen. Voor mensen met een rolstoel is dit hotel (eigenlijk heel Rome) onmogelijk. We hadden een bedje voor onze 5 maanden oude baby gevraagd. Deze stond keurig in de kamer. MAAR 25 euro PER NACHT en een simpel camping opklapbedje. Ik vond dit zeer duur voor 2 nachten 50 euro. Wat betreft echt het idee hebben dat je in een hotel zit.. nee. Er staan shampoo flesjes en zeepjes met schone handdoeken, maar voor de prijs oer nacht miste ik een waterkoker, een mooiere douche etc. Wasbak lekte - douche was zeer gammel Ondanks deze punten raad ik het hotel wel aan. De locatie is goed en het hotel is zeer schoon.

    De locatie is super. Niet ver van station (20 min lopen) en naast alle winkels en bezienswaardigheden. Hotel is typisch Italiaans. Niet modern of speciaal. Je moet ervan houden. Het is heel schoon. Goed bed Iedereen spreekt zeer goed Engels. Taxi gevraagd voor de volgende ochtend. Was geregeld en stond keurig op tijd een taxi de volgende ochtend voor de deur.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,8
    Heerlijk gunstig gelegen stadshotel met alle wenselijke comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte is heel erg klein of beter gezegd; te vol met tafeltjes ! Wij besloten daarom elders te ontbijten.

    De ligging van het hotel was uitermate gunstig. Dichtbij restaurants, winkels en openbaar vervoer. De medewerkers zeer vriendelijk. De verzorging van de kamer zelfs buitengewoon. Tussentijds werd de kamer nog opgefrist en regelmatig, meer dan eens per dag, voorzien van schone handdoeken en toiletartikelen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, kamer

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,2
    Vriendelijk, alles in orde!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Veel 's avonds vroeg gesloten, je moet daarvoor toch naar andere plek trekken, maar is op zich ook niet ver.

    Vriendelijk, alles in orde! Zeer goede locatie, centraal punt.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    7,9
    Ligging van het hotel is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was minimaal en het was onduidelijk bij de boeking dat dit niet inclusief was.

    Ligging van het hotel is geweldig.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    9,2
    uitstekede locatie, aardig personeel en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Voor deze prijs kan ik niet meer verlangen. Ik ben zeer tevreden.

    uitstekede locatie, aardig personeel en schone kamer.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2016

    8,3
    - Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - Locatie - prijs

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,2
    Geweldigel ligging, rustig en toch midden kn centrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geweldigel ligging, rustig en toch midden kn centrum

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Homs

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: