Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Al Sole 3-sterren

Via S. Pellico N1, 31022 Preganziol, Italië

#4 van de 5 hotels in Preganziol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 351 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Eenvoudig maar prima hotel om alles te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar op de kamer, deze bleek kapot te zijn. De bereikbaarheid per trein was moeilijk met name 's avonds, omdat het een kleiner treinstation was. Daardoor niet makkelijk om 's avonds nog de stad in te gaan, of je moet een taxi nemen.

    Het treinstation was dichtbij om van daaruit bijvoorbeeld Venetië te bezoeken. De accommodatie was eenvoudig maar prima om te slapen en te douchen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,4
    Dat het nog bestaat?!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is totale vergane glorie. Alles ziet er vies en verwaarloosd uit. De hotelier heeft er geen zin meer in wat hij laat voelen. De kamer is summier ingericht, zonder gevoel van warmte. Dit werd gecompenseerd met de verwarming die op aan stond( konden we zelf niet bedienen) en waardoor we slecht hebben geslapen. Door de ramen open te zetten kwam er wat koude lucht binnen. Niet fris want de auto's en vrachtwagen denderen ook s'nachts door de staat. Het ontbijt was om te janken! Alleen casino brood met jam. Er was wel vers beleg maar daar moesten we om vragen. Zo ook het kopje thee.

    Het hotel ligt op een paar meter lopen van het station (naar Venetie). Op het perron kan je kaartjes kopen, heel makkelijk. We zijn op de fiets (zelf mee) naar Trevisio gegaan, 5km verderop. Een schitterende stad. De moeite waard.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    8,8
    Goede ligging als je in Treviso moet zijn, of Venetie wilt...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede ligging als je in Treviso moet zijn, of Venetie wilt bezoeken,treinstation om de hoek, gezellig bar achter het spoor, rustig gelegen, goede parkeermogelijkheid, altijd weer vriendelijk ontvangst

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    Treinstation naar Venetie vlakbij
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Treinstation naar Venetie vlakbij

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    5,4
    Prijs t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er was geen luchthavenshuttle (stond wel op de site) en het personeel sprak nauwelijks andere talen

    Prijs t.o.v. de kwaliteit

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: