Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ariel Silva 2-sterren

Calle de la Masena. Cannaregio 1391/a, Cannaregio, 30121 Venetië, Italië

#288 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 906 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    4,2
    Niet de prijs waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was erg slecht. Je had keuze uit 2 soorten broodjes met jam of Nutella, en de koffie was net slootwater. Verder hadden we lekkage in de badkamer en deed de airco het slecht. Personeel was niet erg vriendelijk. Je kon de toeristenbelasting niet pinnen en dat was ons niet verteld, en bij aankomst moesten we iets tekenen wat in het Italiaans was, ze konden mij niet uitleggen wat ik precies tekende. Het was ook erg gehorig in het hotel. Ook was er geen lift en moesten we alle koffers naar boven tillen. De locatie was wel ideaal, maar ik zou verder niemand aanraden hier heen te gaan

    De locatie, en we konden de koffers daar laten staan toen we moesten uitchecken, op deze manier hadden we nog een hele dag zonder gesjouw met koffers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    De locatie was echt perfectie en het personeel was heel...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer - Apart Gebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten een badkamer delen, later bleek dit wel aangegeven te zijn maar wij hadden dit over het hoofd gezien

    De locatie was echt perfectie en het personeel was heel aardig!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    functioneel, bed, douche & ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    pure essentie van bed & breakfast, klein maar toch wel lawaaierig gebouw & echt sober ontbijt van 8-10u

    echt proper & alles aanwezig, verzorgd maar sober. zeer vriendelijke & behulpzame staff goeie uitvalbasis

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,5
    Hele goeie ligging, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets minder was het ontbijt, wat eentonig

    Hele goeie ligging, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    Simpel ontbijt, Veel lawaai in de nacht van mensen die rond...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Simpel ontbijt, Veel lawaai in de nacht van mensen die rond lopen. Wifi verbinding viel regelmatig weg

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    6,5
    prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer - Apart Gebouw
    • Verbleef 3 nachten

    geen glas om beker om water uit te drinken te bekennen

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    4,6
    De ligging was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco was niet aangesloten. Erg onvriendelijk personeel. De handdoeken waren net tafellakens. Het ontbijt bestond uit een heel zoet croissantje en sterke koffie. De douche wisselde van temperatuur.

    De ligging was prima.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    10
    Dit is een degelijk 2 sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets.

    Dit is een degelijk 2 sterren hotel. Men verblijft in Italië. Men vindt daar geen ontbijt zoals in Oostenrijk of Duitsland. Dit ontbijt is gewoon correct. Men logeert niet in een 5 sterren hotel.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    2,5
    Personeel deed heel moeilijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel deed heel moeilijk. Ik had voorafgaand een kleurenkopie gemaakt van mijn paspoort met hierop dat deze alleen bestemd is voor het hotel en voor niks anders (i.v.m fraude). Ook had ik een uitleg in het Italiaans meegenomen om discussie te voorkomen. toch werd er moeilijk gedaan. ook al liet ik mijn paspoort zien. enige wat ik niet wou dat hier een kopie van gemaakt werd. uiteindelijk heb ik toch mijn zin gekregen. Maar na deze onnodige discussie werd er heel onvriendelijk gedaan.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,9
    Locatie, in een rustige steeg, maar toch vlakbij het station...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is matig. Lastig om verbinding te krijgen met het wifi netwerk van het hotel.

    Locatie, in een rustige steeg, maar toch vlakbij het station en boot naar het vliegveld. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    4,2
    De lokatie was top, 50 meter van een drukke winkelstraat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was plakkerig en voelde altijd nat, er was slechts 1 deken die ook nat was en het stonk naar schimmel. Onze kamer was direct aan de straat, niet in hetzelfde gebouw als het hotel. Je hoorde iedereen langslopen. Het ontbijt bestond voornamelijk uit zoetigheden, geen hartige producten

    De lokatie was top, 50 meter van een drukke winkelstraat. Het internet werkte redelijk snel.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    5,4
    veel lawaai, douche was erg krap
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel lawaai, douche was erg krap

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    3,8
    De ligging was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te kleine ontbijtruimte waar je in gepropt wordt,kommertaar geven wordt niet op prijs gesteld.

    De ligging was prima

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Ariel Silva

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: