Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Aurora 3-sterren

Frazione Sossana 2, 22025 Lezzeno, Italië

#6 van de 38 hotels in Lezzeno

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 553 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 42

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,8
    Comomeer is mooi en ligging hotel ook maar kamers oud en weinig service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig service personeel. Miriam was wel erg aardig. We kregen geen enkele vergoeding toen we 1 nacht later kwamen ivm zieke zoon. Logisch dat we moesten betalen met voorwaarden van bookings.com maar kleine tegemoetkoming zou aardig geweest zijn tenslotte hoefde kamer ook niet schoongemaakt te worden en gebruikten we geen ontbijt. Beetje onvriendelijk. Hotel is verder oud en gedateerd. Ontbijt is prima met lekkere koffie

    Ligging van het restaurant aan het water is erg mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Wij hadden een superiorkamer met terras en een prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een superiorkamer met terras en een prachtig uitzicht op het meer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende en attente service. Een fijn restaurant naast de locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Onvergetelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hartelijke en vriendelijke ontvangst! Bij aankomst kreeg ik direct hulp om mijn wagen te parkeren :-) Hotel ligt, slechts gescheiden door een straat met weinig verkeer, aan het meer. Kamer met uitzicht op het meer, room with a view :-) Uitgebreid ontbijt, lekker en gezellig tafelen in het restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    10
    Een parel aan het Comomeer. Fantastische plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische plek aan het Comomeer. We hebben genoten van de eerste tot de allerlaatste minuut. We hadden een superior kamer met zicht op het meer en een eigen terras. Wauw, je kan blijven genieten van dat uitzicht. Ideaal om te aperitieven op je eigen terras. De kamer was heel mooi ingericht, uitstekend bed, superdouche. Het ontbijt was top. Allemaal enorm lekkere verse produkten, uitstekende kwaliteit van ham en kazen, zeer lekker brood, lekkere koffie, ..... Het restaurant is ook een aanrader. Hier hebben we ook enorm lekker gegeten. Werkelijk een adresje waarvan we nog vaak gaan zeggen: weet je nog hoe zalig we logeerden aan het Comomeer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,8
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwetse vloerbedekking in de gang is jammer, zeker omdat het omkrult en je bijna je nek erover breekt

    De locatie en de ligstoelen en zitjes aan het meer. Ook het eten aan het water was heerlijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Zalig comomeer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het terras aan het restaurant met waterski-school en alle waterpret wordt ook verhuurd aan niet hotel-gasten. Zo is het er meestal vrij druk...

    De italiaanse sfeer in de bar/receptie. Duidelijk gewaardeerd door de 'locals'. De ligging! Wij namen superieure kamers. Die bevinden zich in een apart gebouw (recent gerenoveerd), onmiddellijk op het water. Fantastisch zicht. Rust. Mooi terras. Vlakbij hoofdgebouw. Hoofdgebouw aan overzijde van de (drukke) straat (kronkelende weg rondom het meer, met italiaanse chauffeurs...). Je krijgt onmiddellijk te horen dat je van alle waterfaciliteiten mag gebruik maken (paddle's, canoës, tramoline...) Echte waterpret. Echter misschien best met kinderen die al kunnen zwemmen! Best ook waterschoentjes meenemen: de keien zijn pijnlijk, en ze verkopen dat daar niet! De parking... moet je meemaken!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    Top locatie voor families met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke locatie aan het Comomeer met een super ontbijt. De waterpret mogelijkheden (trampoline, bootjes, ligzetels...) zijn zeker een pluspunt. Restaurant terras aan het meer is top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Genoten !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard kamer is wat aan de kleine kant, met name de douche en ze zijn wat gehorig.

    Charmant hotel aan het Comomeer. Kamers zijn schoon en het personeel is vriendelijk. Je kunt heerlijk eten in het bijbehorende restaurant met mooi uitzicht over het meer. Er is een soort platform / steiger boven het meer en middels een brede trap loop je zo het meer in. Vooral geschikt hotel vanwege de vele watersport voorzieningen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    op doorreis naar huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst was ok , kamer was niet echt groot , de parking is nog klein zeker omdat er nergens anders parking is, wanneer je vooraan staat moet je je sleutels achterlaten zodat ze de wagen kunnen verzetten , op zich geen probleem was het niet dat wij op terras iets aan drinken waren en de achterste wagen weg moest ik zo zonder dat iemand er was de sleutel aan de receptie kon nemen om mijn wagen te verzetten. restaurant = perfect 2 keer echt lekker gegeten , toffe bediening....

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Hotel aan het Como meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De weg naar het hotel loopt van Como-stad langs het meer via een relatief smalle weg van +- 20 km lang. Op het einde van een lange dagreis vonden we dat wat ver. Voor het overige geen enkel probleem. Er is weinig parkeergelegenheid maar het vriendelijke personeel wees ons deen plaatsje aan bij aankomst.

    Ligging onmiddellijk aan het Comomeer. Kamer gebouwd quasi op het meer. Relatief democratisch eten (pizza edm) op terras met zicht op het meer. De kamer was ook heel proper, ruim en in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Great location near Como
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht

    Op de kamer die wij kregen in Hotel Villa Aurora was het hoeslaken niet goed schoon.

    Hotel Villa Aurora heeft een prachtige ligging aan het meer. Een goed restaurant aan het meer; reserveren bij aankomst is aan te bevelen want het wordt behoorlijk druk in de avond. Het ontbijt in de ochtend was zeer uitgebreid, zowel een zoet Italiaans ontbijt als andere producten waaronder sappen, yoghurt, muesli, vleeswaren, spek en gebakken eieren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    Super verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is een beetje klein ondanks dat wij hadden een luxe kamer, maar de uitzicht was geweldig!

    Heerlijk ontbijt, goede restaurant, fantastisch locatie!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    6,3
    ligging prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten

    kamers zeer beperkt en klein, sanitair verouderd, geen ruimte om handdoeken te hangen. gezien de prijs geen frigo op de kamer geen lift sleuren met bagage naar het verdiep

    prachtig uitzicht in het restaurant. vriendelijk personeel uitgebreid ontbijt, lekkere koffie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    6,3
    Oké, maar veel te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is niet zoals op de foto, je hebt geen balkon en de faciliteiten zijn beperkt. Het hotel is gelegen tegen een erg drukke weg waardoor je veel lawaaihinder hebt.

    Goede bediening en lekker restaurantje aan het hotel. Mooi uitzicht vanop het restaurant en zonnenterras

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldig! Heerlijk gegeten, mooie kamers, vriendelijk personeel. Prachtig uitzicht. Er zijn geen stranden aan het Comomeer. Daar in ieder geval niet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,2
    Een tof hotel met vriendelijk personeel en veel faciliteiten voor watersport'
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlak onder de venster van mijn kamer met lake-view ligt de baan. Dus verplicht met raam dicht te slapen.

    Alles was ok, ligging, faciliteiten, ontbijt. Uitzonderlijke faciliteiten voor watersporten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Prachtige locatie in een aangenaam verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie in een aangenaam verblijf!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Bijzonder leuk hotel aan het Comomeer, met kamers met prachtig uitzicht
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    een heerlijk ontbijt in een leuk hotel, waar aan alle details is gedacht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Zeer goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met de auto moet je langs een moeilijke weg vanaf Como.

    Zeer goed hotel! Mooie omgeving, je kan allerlei watersporten doen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Vlakbij Bellagio en de bootverbindingen naar Lenno.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij Bellagio en de bootverbindingen naar Lenno. Hotel is netjes, heeft een goed restaurant en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    10
    Een aanrader om een paar nachten te verblijven en dan door te reizen naar andere dorpjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen enkele opmerking

    Onze kamer was heel rustig gelegen vlak aan het water. Het personeel is super vriendelijk!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Zeer lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer lekker ontbijt Aangenaam restaurant Personeel doet er alles aan om klanten tevreden te stellen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,3
    ontbijt was uitmuntend en de airco op onze kamer heel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was uitmuntend en de airco op onze kamer heel aangenaam

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,2
    Vriendelijk en gedienstig personeel, zeer mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en gedienstig personeel, zeer mooie locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,2
    Fantastische keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische keuken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,9
    Ontbijt heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer.

    Ontbijt heerlijk. Mooie locatie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,6
    de kamer aan het meer, prachtig ingericht, heel rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer aan het meer, prachtig ingericht, heel rustig.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    Het ontbijt, het uitzicht, de vriendelijkheid en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van de kamer, deze lag precies in het water, geen terras en weinig parking

    Het ontbijt, het uitzicht, de vriendelijkheid en gedienstigheid van het personeel en zeer lekkere keuken.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    10
    De fijne sfeer, de mooie inrichting, de aardige eigenaren,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De fijne sfeer, de mooie inrichting, de aardige eigenaren, het heerlijke ontbijt, de gezellige bar, de steiger met de ligbedden, het restaurant. Echt een fijn hotel!

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    Kleinschalig hotel gerund door familie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleinschalig hotel gerund door familie. Steiger met ligbedden aan het meer. Groot terras waar je 's avonds heerlijk kunt dineren met uitzicht op het meer. Gratis kayak en suppen. Zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    10
    Ontbijt super goed en uitgebreid!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet een beetje je weg vinden met het parkeersysteem. Maar dat loopt uiteindelijk prima en vol vertrouwen. Een alternatief is er ook niet, de oevers aan het Como meer zijn krap.

    Ontbijt super goed en uitgebreid! Daar kunnen veel Italiaanse hotels veel van leren. Locatie sfeervol. Heel vriendelijk personeel. Helaas hadden wij minder goed weer. Hierdoor hebben we niet kunnen genieten van de fijne faciliteiten aan het meer.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,6
    Super goed, niet te groot, hotel met een uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Om er met de auto te geraken, moet je wel stressbestendig zijn, de wegen rond het Comomeer zijn heel smal en niet altijd geschikt voor tweerichtingsverkeer.

    Super goed, niet te groot, hotel met een uitstekend restaurant aan het meer gelegen. Een werkelijk goed en uitgebreid ontbijt. Ideaal om te relaxen. Een beetje verder in het dorp kan je in de voormiddag de boot nemen om andere stadjes rond het meer te bezoeken.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Fantastische ligging met heerlijk uitzicht over het meer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers kunnen een opfrisbeurt gebruiken. Ze zijn prima, maar voor de prijs mag het wat beter. De eigen aanlegsteiger met strandstoelen stelt niet zoveel voor.

    Fantastische ligging met heerlijk uitzicht over het meer. Heel verzorgd ontbijt met ruime keuze, zeker voor een Italiaans hotel..

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,9
    sfeer , hotel , ontbijy en restaurant direct aan het como...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de weg er naar toe en dan met name de weg langs het como meer , meer rijd daar echt als gekken en als je als voetganger nog wilt overstekken dan wordt je voor de sokken gereden . Lawaai .. kamers zijn gehorig maar meestal na 24:00 uur was het rustig , als je kamers neemt met uitzicht op het meer , moet je rekening houdt dat er veel verkeer langs komt ook leveranciers voro het hotel wat vaak als smorgen rond 06:30 begint

    sfeer , hotel , ontbijy en restaurant direct aan het como meer

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,2
    La proximité immédiate du Lac et une très belle vue sur...
    • Vakantiereis
    • Stel

    La rue bruyante et assez dangereuse qui se trouve entre l'hôtel et le Lac. Cependant, les fenêtres des chambres côté Lac sont bien hermétiques, ce qui permet de ne pas être incommodé par le bruit de la circulation si on ferme les fenêtres de la chambre.

    La proximité immédiate du Lac et une très belle vue sur celui-ci sont des atouts importants de cet hôtel. La grande gentillesse et la disponibilité des propriétaires de l'hôtel et du personnel ainsi que l'excellent petit-déjeuner doivent également être mentionnés. L'hôtel est situé à quelques minutes à peine de Bellagio, qui est une commune pittoresque avec de vieilles petites ruelles et de belles terrasses au bord du Lac. Il est possible de se rendre en bateau à divers autres villages qui se trouvent au bord du Lac.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,2
    Goeie bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    nee niet echt,ontbijt iets minder uitgebreid,maar uiteindelijk ook niks tekort

    Goeie bedden Netheid in het ganse hotel Iedere dag verse handdoeken Super vriendelijk verse expresso te verkrijgen in bediening bij ontbijt centrum snel te bereiken

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,8
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen lift.

    ligging

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    7,5
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine badkamer

    uitzicht

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets viel tegen. Het was voortreffelijk

    Super locatie. Waterskischool direct voor de deur.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,6
    prima restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima restaurant zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    8,8
    Prachtige ligging, kamer met zicht op Comomeer, heel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Prachtige ligging, kamer met zicht op Comomeer, heel vriendelijk personeel, goed ontbijt, super restaurant met terras aan het meer

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    10
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi matig

    Uitzicht

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 42

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: