Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Resort Casale Le Torri 3-sterren

Peschiera Loc. I Poggini, 56038 Ponsacco, Italië

#8 van de 13 hotels in Ponsacco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 153 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    Alles ok behalve het nachtelijk lawaai.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten

    Bijna iedere avond worden er feestjes gegeven door plaatselijke Italianen. Slapen hoort er dus zelden bij. Management zag daar blijkbaar geen probleem in want ze zijn een "resort"?? Amai. Ben vermoeid terug gekeerd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Prima verblijf op centrale locatie in Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren hier voor vakantie (laatste nacht voordat we terugvlogen vanuit Pisa) en vonden het resort ook een vakantie-uitstraling hebben (op de foto's én ter plaatse), maar alle andere gasten waren hier voor zaken toen wij hier waren (alleen heren aan verschillende tafels). Dit gaf het restaurant een andere (zakelijke) sfeer en dat vonden wij wel jammer. De dame in het restaurant sprak alleen Italiaans (wat natuurlijk kan gebeuren als je in Italie bent...), gelukkig kon de receptioniste helpen met vertaling.

    Prachtig ingerichte en erg ruime hotelkamer, als op de foto's. Erg vriendelijke medewerkster aan de receptie. Wij waren hier in het voorjaar toen het weer nog niet zo goed was; als de zon schijnt zal de tuin (met mooi zwembad) er prachtig uitzien. Ponsacco zelf sprak ons niet zo aan, maar er liggen veel toeristische trekpleisters op korte rij-afstand (centrale ligging). Prima afstand (ca 30 minuten) naar luchthaven Pisa.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Geweldige locatie, heerlijk resort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens lunch en diner moesten we ontzettend lang wachten voordat we de kaart kregen en onze keuze konden doorgeven. Pas na een uur kregen wij ons eerste gerecht.

    Heerlijk resort met prachtige kamers en zwembad. Gratis wijnproeverij dat wordt aangeboden is een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,8
    Ergenis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was meer een disco / feestlocatie dan een rustig hotel ! Bij aankomst een huwelijksfeest, vervolgens een sweet 16 party en als laatste nog een 18 jarige feest ! M.A.w elke dag van ons verblijf een feest !! Dus ook disco in onze slaapkamer, geen toegang tot zwembad, want voorzien voor receptie. Na beklag geen oplossing, zijn drie verschillende manegmenten hotel/restaurant/events en onze boeking verliep via Booking.com en dat was de uitleg ! Schande gewoon, echt weg blijven daar !!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    10
    Fantastisch... echte aanrader !!! Uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Zeer vriendelijk ontvangst. Zeer rustige ligging. Uitstekend zwembad en mooie kamers.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mager ontbijt

    Mooie kamers, uitstekend eten

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    10
    Super ne dikke aanrader 👍🏻👍🏻👍🏻
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ne dikke aanrader 👍🏻👍🏻👍🏻

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,6
    Niet voor toeristen, wij waren alleen, chef niet echt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet voor toeristen, wij waren alleen, chef niet echt vriendelijk, moeilijk te vinden, akomodatie is nochtans mooi met zembad.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: