Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Clarean 3-sterren

Piazza Garibaldi 49, Centraal Station Napels, 80100 Napels, Italië

#135 van de 158 hotels in Napels

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 667 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen, weinig keuze en wat eenvoudig. Wel lieve chaotische dame in bediening

    De sfeer die het hotel uitstraalde was echt leuk en mooi. En de heren achter de receptie waren zeer behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    8,3
    Zeer centrale ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    De buurt ziet er een beetje guur uit. Maar als je de rest van Napels gezien heb, valt het ook wel weer mee. Natuurlijk altijd op je hoede zijn. Er is veel handel op de straten en voornamelijk door mensen uit Afrika. Is niet zo prettig, maar mensen doen verder niemand kwaad. Het ontbijt is een beetje minimaal, maar omdat we diabetes hebben is dat geen punt. Wel fruit en verse broodjes. Heerlijke koffie.

    Zeer centrale ligging van het hotel. Makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld; de Alibus stopt voor het hotel. Het personeel is heel erg vriendelijk. Problemen met wifi en afvoer badkamer werden direct opgelost. Metro- en treinstation op de hoek. (ideaal voor bezoek aan Pompeii). Ook oude centrum is lopend makkelijk te bereiken. De geluidshinder valt enorm mee. het is vrijwel stil gedurende de nacht. De ramen zijn voorzien van dubbele ramen en er zitten luiken aan de binnenkant, zodat het ook nog lekker donker is 's nachts. We kwamen rond half elf in de ochtend aan. Eigenlijk moesten we tot 15.00 uur wachten om in te checken, maar de aardige medewerkster ging extra onze kamer direct schoonmaken, zodat we direct de kamer konden betrekken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    3,8
    Verschrikkelijk !!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 6 nachten

    Als ik een citytrip plan kies ik meestal voor een goedkoop, op een tactisch goede locatie gelegen hotel. Nooit problemen gehad hiermee in bijvoorbeeld Praag, Berlijn, Barcelona en Boedapest.... Dit was echter een andere ervaring. Ontbijt was erg karig, nergens fruit te bekennen bijvoorbeeld, en, keuze aan hartig beleg was beperkt tot ham en (voorverpakte) sneetjes kaas. Maar goed je boekt ergens een goedkope kamer dus dat neem je erbij. Toen ik mijn beklag ging doen over de defecte douchekop - er spoot méér water uit de zijkanten dan dat er naar onder spoot- zij men dat ze er naar gingen kijken. (Wat niet gebeurd is). Op de tweede dag werd ik wakker en zag ik een insect in mijn bed rondlopen, een bedwants (of bed bug) toen ik mij bed inspecteerde zag ik er meerdere (groot en klein) ik slaagde erin om er twee te vangen. wederom mijn beklag gemaakt en - u raadt het al...ze gingen er eens naar kijken) . Toen ik 's avonds van een dagtrip terug arriveerde wist men mij doodleuk te vertellen dat er niks te vinden was in de kamer. Toen ik mijn 'bewijs' toonde werd ik plots gevraagd om mijn kamer reeds te betalen.(ze voelden de bui al hangen). De volgende twee dagen heb ik niet in mijn bed geslapen maar erop (met een lange broek & t-shirt met lange mouwen) Maar het was eerder 'waken' want na korte tijd kwamen ze weer tevoorschijn. Toen de maat uiteindelijk vol was (ik wou toch nog een keertje wat nachtrust) en ik boos zij dat ik vertrok (bewijzen van gevangen en dode beesten onder de neus van de receptionist leggende) kreeg ik doodleuk te horen dat ik die beesten dan wel moest meegebracht hebben... HORROR ! De eerste nacht in het nieuwe hotel dat ik boekte was ik de eerste uren erg op mijn hoede, maar dat was niet nodig en daar had ik (eindelijk) wél een goede (vampierloze) nachtrust ! Verbleef Oktober, 2016, bezocht alleen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,1
    Prima voor slapen tijdens je stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast ons zaten vreselijk luid pratende mannen, de muren houden geen geluid tegen helaas. Ook buitengeluiden hoor je goed. De straat er voor en rond om het hotel is onguur; zwervers, junks, en straatverkopers.

    Vriendelijk personeel, kamer was goed. Toen we eerst een kamer aan de straatkant kregen (met lawaai) vroeg ik om een andere kamer, dit was geen enkel probleem. We zaten overigens in het collega hotel Eden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    Naar verwachting gezien prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai want de kamer was als eerste vlakbij receptie en keek uit oo binnenplaats

    Personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Tevreden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Prima locatie, centraal en een paar minuten lopen van het station. Schone kamer en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Prima voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt is niet erg fijn. Parkeren op 15 meter. Kost 15 euro per dag.

    Personeel was aardig. Grote kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Compacte kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Compacte kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt. Dicht bij centraal station.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Prima voor stadsbezoek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende ligging! Vriendelijk personeel. Verhouding prijs kwaliteit is prima!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    7,5
    Personeel erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel erg vriendelijk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,9
    Prima hotelletje als uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen vlakbij het station en de bus naar het vliegveld. Veel restaurants

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    10
    Gelegen op een plaats waar immer en altijd van alles gebeurt...
    • Stel

    Gelegen op een plaats waar immer en altijd van alles gebeurt, je verveelt je geen moment. Leuk eenvoudig terras op straat met heerlijke goedkope koffie. Enthousiast en hulpvaardig familiebedrijf. Balkon aan de Piazza Garibaldi op 1 hoog, super!

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,5
    prima ontbijt en keurige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima ontbijt en keurige kamer.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    uitzicht en balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoonmaakservice, toiletpapier niet aangevuld, vies laken.

    uitzicht en balkon

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,8
    zeer prettige ontvangst en comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi-signaal in de kamer niet overal even sterk

    zeer prettige ontvangst en comfortabele kamer. behulpzaam personeel bij vragen geweldig ontbijt !!!

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,1
    locatie, prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ontbijt

    locatie, prijs

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,5
    Napels centraal station is een redelijk ongure buurt: leuk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Napels centraal station is een redelijk ongure buurt: leuk en spannend maar ook crimineel en vuil.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,3
    De ligging: dicht bij openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hygiene. Matige WiFi verbinding.

    De ligging: dicht bij openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,3
    Goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed gelegen

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Clarean

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: