Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Clodia 3-sterren

Giovanni Pascoli 18, 25019 Sirmione, Italië

#17 van de 70 hotels in Sirmione

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 637 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    Het personeel zelf was vriendelijk bij de vraag waarom de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muggen het raam kan niet open of de kamer krioelt er van de muggen .Hotel zou hier iets voor moeten voorzien zoals iets in het stopcontact steken. En de eigenaar een zeer onvriendelijke norse man die je nog geen blik gunt ondanks dat wij toch zijn gasten zijn .En de parkeerplaatsen te klein en te weinig het is steeds een heel manoeuver om je auto te kunnen plaatsen.

    Het personeel zelf was vriendelijk bij de vraag waarom de eigenaar dat niet was kregen we geen antwoord.het ontbijt was zeer lekker en zeer mooi gepresenteerd .alsook het kunnen buiten eten tussen het groen was mooi meegenomen zeer goed onderhouden. De afstand van hotel naar burcht is ongeveer een 30 min wandelen maar je kan overal de bus nemen voor 1,5 euro pp.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Comfortabele overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast aanwezig en communicatie met personeel was soms wat onduidelijk hoewel ze wel altijd vriendelijk waren.

    De kamer is ruim en bevat voldoende faciliteiten. Vriendelijk personeel en de sfeer in het hotel is heel huiselijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    bedden zijn nogal hard, persoonlijk liever een wat zachter bed

    mooie kamer aan de tuin, goede hygiene, dagelijkse schoonmaak. uitstekend ontbijt diverse restaurants op lopafstand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,9
    mooie propere kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geluidoverlast Spijtig voor zo een mooi hotel dat hier weinig rekening mee gehouden is. Je hoorde alles wat onze buren zoal deden...

    mooie propere kamers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,3
    uitstekend en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    airco werkte prima, maar maakte veel geluid en dus niet zo goed voor de nachtrust.

    keurig ingerichte kamer, eenvoudig, zeer schoon en gelukkig met airco. Personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    6,3
    Kleinschalig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel viel mij wat tegen, erg eenvoudig, hoewel de kamers prima waren. Ik miste wat klantbetrokkenheid bij het dagelijks wisselend personeel.

    De afstand naar het centrum was prima te doen, ook konden wij gemakkelijk lopen naar een fijne plek aan het meer om de dag door te brengen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    Alles was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel niets tegen.

    Alles was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Spijtig dat er geen zwembad is maar wij komen hier, als we in de buurt zijn, zeker nog terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein hotel, rustig gelegen (met uitzicht op het park en in de verte het meer) maar toch dicht bij verschillende restaurants en winkels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Rustige en gezellige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige en gezellige sfeer. Vriendelijk personeel en leuke moderne uitstraling! Helemaal top!

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,9
    Mooie locatie en aan de overkant van de straat kan je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel was wisselend. Een iets oudere vrouw die er was bij inchecken was super vriendelijk en behulpzaam. De jongere mensen waren nogal onpersoonlijk. Duurde soms lang voordat er warm water was als je in de middag wilde douchen.

    Mooie locatie en aan de overkant van de straat kan je zwemmen in het Gardameer. Eigen parkeerplaats bij hotel. Mooie kamers.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    10
    Fijne locatie om helemaal tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijne locatie om helemaal tot rust te komen.Zeer vriendelijk personeel!!

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    10
    Prima hotel, vriendelijk personeel en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima hotel, vriendelijk personeel en schoon. Mooie lokatie. Wij hebben hier 2x op doorreis geslapen.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: