Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Demo' 3-sterren

Via Tonale 14, Stazione Centrale, 20125 Milaan, Italië

#322 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2956 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,3
    De ligging is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige nadeel is dat je de buren/buiten heel goed kan horen. Een ander nadeel kan voor grotere personen gelden: kamer en badkamer is zeer klein. Wij zijn aziaatisch dus klein. Voor ons was dat geen probleem!

    De ligging is ideaal. Binnen 5 minuten ben je op centraal!! Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Ontspannen stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kleinigheid: Stopcontacten. Op onhandige plaatsen (bijv. op plek van je hoofdkussen).

    Kleine maar zeer schone kamer. Balkondeur kon niet open maar kamer lag aan voorkant aan lawaaierige straat dus niet heel erg. Gelukkig airco (lekte wel helaas). Op steenworpafstand van zowel Centraal Station (waar bus vanaf vliegveld stopt) en metro. Heerlijke ontbijttentjes in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Goed hotel voor verblijf van enkele dagen, openbaar vervoer dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douche, warm water was ver te zoeken en een straal van niets.

    Hotel dicht in de buurt van het centraal station en de metro. Goed werkende airco en schoonmaak oké. Ontbijt is basic, de koffie (cappuccino) is top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Een echt *** sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens de site kun je de auto parkeren bij het hotel. In de praktijk betekend het op de openbare weg of in een privé parkeergarage om de hoek. Kosten 20,- per dag.

    De prijs kwaliteit verhouding is prima. Verwacht geen luxe maar alles is aanwezig (al is het basic)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    6,7
    Het hotel was goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was kleiner dan verwacht. Er was een tweepersoons bed van 120 breed, dit is naar mijn mening vrij smal.

    Het hotel was goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. De kamers waren schoon en er was een groot raam wat open kon (wij hadden uitzicht op de binnenplaats)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,5
    De kamers waren tamelijk klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niet iedereen achter de receptie kon even vlot Engels praten.

    De kamers waren tamelijk klein. Maar voor een citytrip vormt dit geen probleem. Alleen de douche is extreem klein. Als je een stuk zeep laat vallen kan het wel eens lastig zijn om dit op te rapen. Het ontbijt was net voldoende. Toch had er meer keuze mogen zijn. De dame die voor de koffies en het afruimen van de tafels instond kon helaas niet volgen ook al deed ze super haar best.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,1
    Een hotel met de basis benodigdhede nabij het centraal station.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet uitgebreid, maar zeker wel voor elk wat wils

    De dames van de receptie en ontbijt waren echt vriendelijk. De kamer werd iedere dag piekfijn gekuist!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,5
    Handig gelegen, goede kamer, maar slechte douche.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur van het water in de douche schommelde zo erg, dat het nauwelijks mogelijk was om je fatsoenlijk te douchen. De airco maakte veel geluid. Het is onhandig dat je elke keer de sleutel in moet leveren wanneer je het hotel verlaat, ook als ik dat maar voor een korte periode.

    Het hotel is handig gelegen, vlabij het treinstation Milano Centrale en metrostation Sondrio. De kamer was prima. Door middel van de airco kon de kamer erg koel gemaakt worden. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,5
    Prima verblijf in Milaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was aardig, maar het viel me op dat ze niet allemaal iets over de stad konden vertellen. Dat zou juist wel fijn zijn.

    Het hotel bevindt zich dicht bij het station en nog dichterbij een metrostation. Je komt gemakkelijk in het centrum van Milaan. Het ontbijt was goed en de kamer was prima en schoon, met airco. De eigenaar is een kunstenaar, in het hotel zie je dan ook veel van zijn kunst terugkomen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sobere, donkere kamer op de begane grond. Badkamer niet zo hygiënisch (mieren en schimmel)

    Centrale ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,8
    Prima hotel voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was gelijk aan verwachting

    Prima service, schoon en goede locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    6,7
    Dat de recepcionist het turist belasting contant wilde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de recepcionist het turist belasting contant wilde

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    3,8
    4
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onvriendelijke ontvangst. Dure drankjes Muffe kamer , veel lawaai ,slechte airco, Te duur voor overnachting

    goede douche.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    4,6
    Hotel is dicht bij het station waar de bussen stoppen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn heel erg klein en de foto's van de kamers komen helemaal niet overeen met wat je krijgt. Wij hadden bewust niet gekozen voor een kleine 2 tweepersoonskamer maar voor een standaard/normale 2-persoonskamer. Maar ook als je deze normale kamer boekt is deze echt veel te klein voor een 2-persoonskamer. Het was bij de kamer niet mogelijk om vanaf beide zijden in bed te stappen want het bed staat tegen de muur en dan is er nog 30 cm ruimte tussen het bed en muur om naar de (super kleine)badkamer te komen. Het water van de douche was regelmatig koud.

    Hotel is dicht bij het station waar de bussen stoppen. Ontbijt prima voor Italiaanse begrippen.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    5,8
    Goede locatie in buurt station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sleutel paste heel moeilijk, met als gevolg lang proberen vooraleer de deur opgenging (of dichtging)i Werd gesignaleerd aan receptie, die beloofden hier iets aan te doen, maar er gebeurde niets!! Hotel was best in orde, maar het niet open of dichtgaan van de deur was erg frusterend en niet aanvaardbaar voor een hotel van die prijs!!

    Goede locatie in buurt station

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    5,8
    locatie zeer goed (op 5 minuten van locatie waar shuttle...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt beperkt (fruitsla uit blik, geen yoghurt of platte kaas). Ik kon er niets eten (glutenintolerantie die ik nochtans op voorhand, in het Italiaans had vermeld. Hierop kwam geen antwoord...

    locatie zeer goed (op 5 minuten van locatie waar shuttle bussen aan centraal station stoppen)

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    6,3
    Verzorgde kamers, maar klein en donker.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer matig ontbijt.

    Verzorgde kamers, maar klein en donker.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    9,2
    locatie en zeer schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Warm water defect, ook na diverse keren klagen

    locatie en zeer schoon hotel

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    7,1
    Ideaal om met jeugd in groep naar toe te gaan
    • Groep

    Ideaal om met jeugd in groep naar toe te gaan

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    7,9
    WiFi moest je elke keer opnieuw inloggen
    • Vakantiereis
    • Groep

    WiFi moest je elke keer opnieuw inloggen

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Demo'

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: