Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Edy 1-sterren

Via delle Forze Armate 8, San Siro, 20147 Milaan, Italië

#316 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 496 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,8
    Prima hotelletje. Milaan is top!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid vanuit de gang heeft mij niet veel gestoord, maar als je daar last van hebt kan ik me voorstellen dat je daar niet gelukkig van wordt.

    De persoonlijke behulpzaamheid van de vriendelijke eigenaar werd gewaardeerd. Wij zijn 2 nachten in het hotel geweest. Het is een eenvoudig hotel, maar daar is de prijs dan ook naar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    4,6
    Geen kamer waar je even goed kan uitslapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kraakte heel erg. Het toilet en de douche zaten in de kamer zonder aparte badkamer etc

    Rustige plek. Hier moet je alleen komen als je goedkoop accomodatie zoekt en als je een drukke planning hebt. Niet als je heel rustig en heerlijk wilt uitslapen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,6
    de hygiene was heel slecht !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    haren in de douche, veel schimmel en veel stof overal

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    6,7
    Kamer ok.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche niet echt warm

    Kamer ok. Dichtbij supermarkt die 24 uur open is en dichtbij metro en restaurants

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Basic, propere kamer. NIET voor in de zomer, er is namelijk geen airco en de binnentemperatuur liep tegen 35 graden!!!

    Goede ligging. 24h in en uitgang.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,9
    Vriendelijke receptiemedewerkers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wel erg gehorig

    Vriendelijke receptiemedewerkers

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: