Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Felice 2-sterren

Via Tiburtina 30, San Lorenzo, 00185 Rome, Italië

#807 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1096 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    6,5
    Het hotel heeft een leuk terras met tafels en stoelen en is...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het gebrek aan engels bij de hotelwerknemers.

    Het hotel heeft een leuk terras met tafels en stoelen en is gezellig vertoeven. Er zijn leuke restaurants in de omgeving en een nachtwinkel waar je vanalles kan kopen om te nuttigen op het terras. Ontbijt was te nuttigen aan de overkant van het hotel in het park.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Aanrader !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet heel veel je mocht kiezen tussen een koffie of melk en daarbij een keuze uit een croissant.

    Personeel was super vriendelijk en zijn zeer behulpzaam locatie is prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    5,8
    Mooie stad om te bezichtigen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van de kamer aan de rustige kamer. Douche/toilet niet delen. Normaal ontbijt in het hotel en wifi wat het doet

    Geluidsdichte ramen ;) Had een rustige kamer gevraagd met eigen douche/badkamer en in ieder geval een normaal ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,7
    Leuk hotel, maar vanwege hittegolf lucifer en geen airco té heet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco. Augustus in Rome niet te doen. Wel was er een staande ventilator, maar waaide dus alleen warme wind. De tegels in de kamer voelde aan als vloerverwarming. Het was er echt bloody hot. De douchecabine is ook ieniminie. Iemand die denk ik 1.85 is en 90 kilo weegt moet de cabine openlagen. Dit hotel heeft alleen een lobby en een klein gezellig ingericht dakterras. Er is geen lift en aardig wat traptredes dus niet geschikt voor minder validen. Ontbijten doe je niet in dit hotel, maar bij de receptie krijg je in de ochtend een bon waar je in een soort restaurantje tot 9.30 uur kan ontbijten. Daarnaast is het goed om te weten dat er veel daklozen zijn. Ook om en rond het hotel. Dat kan afschrikken, maar dit is een beeld wat je overal ziet in de stad. We hebben ons niet onveilig gevoeld!

    Ruime kamer. Fijne bedden. Ruime keus restaurantjes in de omgeving. Gezellig buiten de tafeltjes op de stoep. Ook veel mogelijkheden openbaar vervoer. In het hotel zijn de vervoerskaartjes te koop en zijn ze heel behulpzaam met uitleg ervan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,5
    Zeer vriendelijk en correct personeel.
    • Individuele reiziger
    • 4 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Slechts twee douches op de gang te delen met veel mensen. Italiaans ontbijt, dus enkel brioche en koffie. San Lorenzo-wijk waar het hotel zich bevindt is tof, maar de weg naar 't station is onaangenaam.

    Zeer vriendelijk en correct personeel. Parkje recht tegenover hotel is gezellig en heeft een leuke bar. Goede restaurants in de buurt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    Schone kamer, maar erg klein. Loopafstand naar trein/metrostation toch dikke 20 minuten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine douche, geen airconditioning en ontbijt moet bij de buren gehaald worden

    Schone kamer en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,0
    Niet zo geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt... we kregen enkel 1 croissant en een koffie

    de prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    soms wachten bij de gedeelde badkamer.

    Service, klantvriendelijk, engels sprekend. Tickets voor metro.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    Slechte WiFi ,geen fijne matrassen ,kamers heel donker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi ,geen fijne matrassen ,kamers heel donker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    Behulpzame receptie waar ook ov-kaartjes te koop zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verblijf kon niet met creditcard betaald worden

    Behulpzame receptie waar ook ov-kaartjes te koop zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    4,2
    Kamer, lawaai
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer, lawaai

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Fijne kamer met eigen douche en toilet, loop afstand vanaf...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne kamer met eigen douche en toilet, loop afstand vanaf station 10 minuten ongeveer 800 meter

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    5,0
    Hotellocatie op makkelijke loopafstand van centraal station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden een "5-persoonskamer" zonder kastruimte, waardoor we tijdens ons verblijf (4 nachten) uit onze koffers moesten leven. Ontbijt erg beperkt en niet toereikend voor normale behoefte.

    Hotellocatie op makkelijke loopafstand van centraal station. Gelegen in een buurt met leuke restaurants.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    De buurt, vlak bij het station en er zijn veel leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden in oktober geen airco nodig. Ik weet niet hoe het in de zomer met de temperatuur is. Een waterkoker zou handig zijn geweest.

    De buurt, vlak bij het station en er zijn veel leuke restaurantjes in de straat en ook achter het hotel. Wij hadden geen last van lawaai in kamer 2. Tip: neem een eigen badkamer Je ontbijt in het park er tegenover (sfeervol in de zomer) met een koffie en een croissant (=normaal in Italië).

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,9
    Schone en vrij ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geluid van de straat klinkt hard, stenen vloer op de gang zorgt ervoor dat je passanten hoort. Twee badkamers met toilet voor de hele gang. Los toilet zou fijn zijn.

    Schone en vrij ruime kamer

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    6,3
    de kamer en sanitair waren schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    er was geen airconditioning dus helemaal niet geslapen!, ontbijt was een drankje en croissant aan de overkant van het hotel

    de kamer en sanitair waren schoon en netjes

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    5,8
    uiteindelijk wel excuus aangeboden over de miscommunicatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen duidelijkheid over de storing in het hotel en overplaatsing naar een B&B in de een andere straat.

    uiteindelijk wel excuus aangeboden over de miscommunicatie.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    4,6
    niets om te verblijden en ik kom nooit meer naar hotel felice
    • Vakantiereis
    • Stel

    2 badkamer/wc delen door 14 kamers?? Zo vies. 720 euro boeking bij booking en bij aankomst moeten wij 804 euro betalen, door taal barrie worden wij gedwongen om extra betalen en ontbijt vreselijk licht, 1 koffie en crossant

    niets om te verblijden en ik kom nooit meer naar hotel felice

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    3,3
    Het slot op de deur
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer, dronken hotelgasten die naast de WC plassen, Omgeving.

    Het slot op de deur Goede verwarming op de kamer Prima kamer, goede bedden

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,4
    Goedkoop maar dan lever je in op comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    veel te warm (hittegolf) zonder airco

    Goedkoop maar dan lever je in op comfort

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,0
    Vriendelijkheid balie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer Kleine kamer

    Vriendelijkheid balie

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel was wel gehorig

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    De l9catie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt en het matras

    De l9catie

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    5,4
    Lighing
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontvangst van personeel, zeer onvriendelijk en totaal geen beheersing van de Engelse taal.

    Lighing

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    locatie

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Felice

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: