Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Lido 3-sterren

Via Riccardo Galli 8, Fiera Milano city, 20148 Milaan, Italië

#62 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 864 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,3
    Goede service, maar matige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uit de andere beoordelingen maakte ik op dat het hotel rustig gelegen is. Dat klopt, maar daarmee is het ‘s avonds helaas niet automatisch stil: de kamers bleken erg gehorig. Omdat we hadden gevraagd om een rustige kamer, kregen we er eentje toegewezen op de bovenste verdieping. Een zolderetage, waar het in april al onaangenaam warm was. Airconditioning ontbrak, evenals een fatsoenlijk venster. Wij moesten het doen met een dakraam, dat zo hoog geplaatst was, dat mijn vrouw op een stoel moest gaan staan om naar buiten te kunnen kijken. Verder deed de kamer verslonsd aan, met afbladderend behang en een defect nachtlampje. De douchekop spoot water alle kanten op en na afloop van je wasbeurt hing er een sterke rioollucht. Al met al vond ik deze accomodatie niet het verschuldigde geld waard.

    Het hotelpersoneel bij Hotel Lido zou als voorbeeld voor de branche mogen gelden: ze waren stuk voor stuk bijzonder vriendelijk (op het joviale af) en extreem behulpzaam. Voor een land waarin ze niet van ontbijten houden, kun je bij Hotel Lido bovendien vrij uitgebreid tafelen: de variatie aan ontbijtproducten is groot. Daarnaast was de kamer van een redelijke omvang (vergelijk de aangeboden m2’s maar eens met die van andere overnachtingsadressen in deze prijsklasse) en ligt het hotel vlakbij metrostation Lotto, vanwaar je eenvoudig de stad kunt verkennen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,8
    aangenaam
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    de ligging van de accommodatie en de vriendelijkheid van het personeel! de kamer was eenvoudig maar voldoende en het ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijik! de moeite waard om terug te gaan naar dit hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Fijn stadshotel in goede buurt, prima voor een paar nachtjes.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer kan een opknapbeurt gebruiken (muren, kozijnen, meubilair).

    De ligging ten opzichte van congrescentrum is ideaal! 7 min wandelen. Rustige straat. Goede buurt. Openbaar vervoer en stads-fietsen op 5 min afstand van het hotel. Kamer is eenvoudig, heerlijk bed, badkamer eenvoudig maar alles super schoon! Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Persoonlijke aanpak. Ontbijt is goed. Uitstekende Wi-Fi.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Redelijk hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Gehorige kamer. Kleine kamer. Minuscule douchecabine. Wifi werkt onregelmatig, is niet snel, en valt regelmatig uit waardoor je vaak moet inloggen

    Goede locatie nabij metrostation. Redelijk hotel. Behulpzaam personeel. Supermarkt op loopafstand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,2
    Goede locatie en verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiene was top! Goed ontvangst, goede locatie en een fijn ontbijt. Zeker een aanrader, ook voor zaken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    8,3
    De vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijke bediening

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,9
    city trip Milaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    goede locatie, vlak bij een metrostation. heel behulpzame medewerkers..

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    10
    Je wordt echt als een gast ontvangen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    nvt

    Je wordt echt als een gast ontvangen. Voordeel van kleiner hotel: persoonlijke benadering. Na het uitchecken kreeg ik een heerlijke cappuccino als afscheid.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    10
    Ligging, personeel, accomodatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging, personeel, accomodatie

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    10
    vriendelijkheid van het personeel, properheid van alle...
    • Individuele reiziger

    vriendelijkheid van het personeel, properheid van alle ruimtes, ligging dicht bij de metro!

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    8,8
    Zeer hulpvaardige staff
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer hulpvaardige staff

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Lido

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: