Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Locanda Canal 3-sterren

Castello 4422/C - Fondamenta del Remedio, Castello, 30122 Venetië, Italië

#249 van de 310 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 419 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,3
    leuk hotelletje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - uitzicht op gracht
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt

    als je 4 nachten verblijft wordt het ontbijt zeer saai! steeds hetzelfde, boterhammen worst, kaas, ei, yoghurt. geen vers fruit of heerlijke italiaanse ham bvb. De eenpersoonskamer was wel heel goed want had een terrasje om over het kanaaltje te kijken. Ik vond de kamer heel stil en sliep er zeer goed. Badkamer heel klein maar alles was er en dus zeker heel goed. de ligging is perfect omdat je overal heel dicht bij bent, heel centraal dus. Genoten en goede info gekregen met stadsplannen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Alleen al voor de goede ligging zou ik het iedereen aanraden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel wat tegen: er was veel te weinig ruimte voorzien en de toespijzen waren wat pover voor een anders best aardig hotel.

    De goede ligging, vlak bij het San Marco plein. Het comfort was ook zeer goed. Mijn vrouw, die zich meestal per rolwagen verplaatst, had een traplift ter harer beschikking.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    Rustig bijkomen van de drukte in Venetië
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - uitzicht op gracht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verder overigens prima douche was wat krap

    De kamer had (onverwacht) een balkon aan de gracht. Heel fijn om s avonds nog even op te zitten. Het hotel is ook rustig waardoor je goed kunt bijkomen van de drukte in de stad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,2
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vers fruit bij het ontbijt was fijn geweest.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuke locatie, zeer centraal gelegen, in stijl ingericht, aan een grachtje.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Sfeervol hotel, echt Venetiaanse stijl door het prachtige interieur. En erg aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - uitzicht op gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig interieur

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    2,5
    Er zijn geen specifieke details waarvan ik kan zeggen wat me...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer donkere kamers, oudere niet verzorgde stijl,muren kamers mochten zeker een laagje verf hebben,badkamer piepklein,douche kon je amper gebruiken en lekte, ontbijt met slechts vier kleine tafeltjes op verdiep waar slaapkamers waren,we vertrokken om half zeven s'morgens en kregen geen ontbijt(te vroeg),we betaalden bijna 400 euro voor twee nachtjes en dit bedrag werd reeds een maand vooraf van onze visa afgetrokken.Bij vertrek rekenden ze nog 14 euro stadstaks aan..betaald met briefje 20 euro en hotelbediende kon niet weergeven en beschouwde dit als fooi. Hotel zeker niet aan te raden.

    Er zijn geen specifieke details waarvan ik kan zeggen wat me beviel in dit hotel, dit is een zeer klein ouderwets hotelletje dat relatief zeer duur is voor hetgeen je ervoor krijgt.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,9
    Op 7 minuten van San Marco.
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt : eenvoudig en zonder variatie Kleine smalle badkamer

    Op 7 minuten van San Marco. Kamer met terras.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,9
    Het hotel ligt centraal en dichtbij alle bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel ligt centraal en dichtbij alle bezienswaardigheden.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Locanda Canal

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: