Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lake Front Hotel Mirage 4-sterren

Viale Rovereto 97/99, 38066 Riva del Garda, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1208 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    Een van de receptionisten ging op een wat arrogante manier in de verdediging toen ik een verzoek had. Overig personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

    Ontbijt uitgebreid en zeer vriendelijk personeel. Locatie van het hotel is op loopafstand (ruim 15 minuten) van het oude centrum met genoeg gezelligheid rondom het hotel (leuk haventje tegenover het hotel). Uitzicht over het meer is prachtig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Prima hotel in een leuke stad (Riva)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel heeft niet heel erg veel parkeerplaatsen.

    Mooie moderne kamers met een mooi balkon (geheel glas) met uitzicht op het meer. Zwembad en sauna waren prima. Het ontbijt is groots opgezet en de bediening is zeer vriendelijk. Vragen continu of je nog een cappuccino of een expresso wilt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,5
    Prima locatie, matig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer geboekt met 2 aparte bedden (zijn twee vriendinnen die samen reizen). Zonder ons te berichten krijgen we een kamer met 1 bed. Terug naar receptie: hebben geen kamer met 2 bedden vanavond, morgenavond wel. Hadden maar geboekt voor 1 avond! Inchecken heeft een uur geduurd. Uiteindelijk wel een kamer met 2 aparte bedden gekregen, maar alleen door zelf te blijven doorvragen. Zeer matig personeel bij de receptie.

    Goede ligging, aan het meer, van waaruit je makkelijk door het park het dorpje in kan lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,9
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vond er te jong personeel achter de receptie staan. Leken wel stages. Begrepen Duitse taal minder goed als werd aan gegeven.

    Super goed en uitgebreid ontbijt. Alleen jammer dat er geen kleine tonnetjes op tafel stond voor rest afval. Nu liepen er continu personeel rond om te vragen of het op geruimd kon worden. Wij werden hier heel onrustig van. Lekker relaxt ontbijten werd hierdoor gestoord 😑

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,6
    Beoordeling hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op het Meer en een Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    Spijtig genoeg ligt het zwembad aan een nogal drukke baan. Ondanks het feit dat er een groene afsluiting is met die weg is er wel geluidsoverlast ( niet in de kamer, want goed geïsoleerd)

    Uitstekend hotel, lekker avondeten en ontbijt, vriendelijk personeel en prima zwembad. Goed uitvalbasis om het Gardameer te verkennen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    We hadden een prachtig uitzicht op het meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 7 nachten

    De weg voor het hotel is wel erg druk. Er is veel te weinig parkeergelegenheid.

    We hadden een prachtig uitzicht op het meer. Het restaurant is prima. Je kunt heel mooi langs het meer lopen en fietsen. Het centrum van Riva is prachtig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    hadden een prachtige kamer maar te kleine badkamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op het Meer en een Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    inkom is niet op 4-sterren niveau, geen knusse salon; alles ademt "fietsvacantie uit

    hadden een prachtige kamer maar te kleine badkamer met weinig voorzieningen. het hotel is mooi gelegen maar niet goed voor oudere mensen; een half uur te voet van centrum ontbijt en avondeten waren echt perfect

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige Gardameer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het zwembad was echt koud. Na een warme dag is dat wel lekker als verkoeling, maar ook niet meer. Maar ja, zodra je gaat "zeuren" over de temperatuur van het zwembadwater, zegt dat wel genoeg over hoe goed de rest was :)

    Locatie is echt fantastisch! Je hebt een super mooi uitzicht over het Gardameer en je loopt in nog geen 15 minuten via een leuk parkje naar het centrum van Riva. Daarnaast is het heel goed te bereiken met de auto, is er voldoende parkeergelegenheid, is het ontbijt heerlijk met voldoende keuze en zijn de kamers prima!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,3
    Prima hotel met uitstekend ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op het Meer en een Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matrassen in kamer 109. Teveel naar de rand en je rolde er zowat vanaf.

    Uitstekend ontbijtbuffet. Professioneel en vriendelijk personeel. Ruime kamer en badkamer. Veel opbergruimte en kasten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    5,0
    Hotel veel te mooi voorgesteld op de foto's, in werkelijkheid iets minder
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer klein, bij aankomst wilde ze ons in een kamer plaatsen zonder zicht ( lees met geblindeerde ramen ) een bezem kot eigelijk. Moet wel melden dat ze , weliswaar na dreigen het hotel te verlaten , een betere kamer hebben gegeven,

    Ontbijt was meer dan heerlijk, aan het zwembad, zeer ruime keuze. Zeer vriendelijk mensen

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,3
    top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen een gratis upgrade met uitzicht op het meer. Kamer was schoon en douche was heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    10
    Luxe hotel met mooie voorziengen op mooie locatie aan het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luxe hotel met mooie voorziengen op mooie locatie aan het meer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    Luxueus hotel, maar zeker geen luxe in de kleine kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamers, die eenvoudig zijn ingericht. Het zeer koude, niet verwarmde zwembad.

    Design in de openbare ruimtes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Liging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein

    Liging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Goed voor de 2 dagen dat wij er verbleven!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het was proper en ontbijt👍

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    Zeker aan te raden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets.

    Het personeel is uitermate vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,1
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden smal en matrassen slecht. Parkeerplaatsen bij hotel zeer beperkt beschikbaar

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,1
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op het Meer en een Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren in lastig

    Prima ontbijt. Mooie kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,3
    goede prijs kwaliteit, zeer uitgebreid ontbijt, proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    meer ligstoelen en ruimte aan zwembad

    goede prijs kwaliteit, zeer uitgebreid ontbijt, proper

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,5
    mooie plaats maar druk
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op het Meer en een Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    betalen voor parkeren in garage

    heerlijk buiten ontbijten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    8,8
    zeer uitgebreid ontbijtbuffet , goede locatie , rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    kleine kamers , mensen in bourkini toegelaten in zwembad

    zeer uitgebreid ontbijtbuffet , goede locatie , rustig

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,1
    Uiteindelijk een ruime kamer gekregen conform booking na...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geboekt via boeking vanwege een goede aanbieding! Een superior kamer met uitzicht op het meer van 399 voor 125. Aangekomen in het hotel kregen we een hele kleine kamer zonder zicht op het meer. Alleen als je op het balkon ging hangen kon je het meer zien. Terug bij receptie geklaagd en er is verteld dat dit een fout van booking zou zijn. Grote onzin natuurlijk. Met veel moeite en veel discussie toch een ruimere kamer gekrege conform de booking Hotel was vol en we hadden geen keuze werd er bij gezegd. Ook dat ze alle kamers superior noemen werd er bijverteld. We moesten dit dus gewoon accepteren. Hier houden wij niet van en dit is geen fijne start van een mooi verblijf. Er wordt gelogen en dat is zeer vervelend. List en bedrog en als je niet aandringt moet je dit accepteren! Dus een 7.1 is voor mij een dikke 1! Alles wel mooi en netjes met een verouderde zeer eenvoudige badkamer. Het weer was slecht maar daar kunnen deze mensen niks aan doen. Ik vraag me wel af wie er 399 per nacht betaald voor een vakantiehotelkamer...

    Uiteindelijk een ruime kamer gekregen conform booking na lang aandringen

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,9
    Mooie locatie aan meer en mooi uitzicht op bergen en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WiFi op hotelkamer...heel ingewikkelde constructie, die niet functioneerde.....gewoon op elke verdieping versterkers hangen zoals in andere hotels....

    Mooie locatie aan meer en mooi uitzicht op bergen en jachthaven.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    5,0
    Ontbijt en het vertrek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Straat was afgesloten ivm feest wij wilden in de avond ergens anders heen moesten in het hotel parkeren er was nergens een parkeergelegenheid in de buurt en waren genoodzaakt een taxi te nemen , ik vindt dat je alle gasten vooraf moet informeren als er een straatfeest georganiseerd wordt op de aankomstdag zodat je niet voor genoemde verassingen komt te staan !

    Ontbijt en het vertrek

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    4,6
    Het zwembad was wel ok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel moet van de jaren 90 zijn geweest, de balie heeft misschien wel een opfrissing gehad maar daar is het ook bij gebleven. De kamers zijn dringend toe aan een renovatie. De fietsen waren niet echt gratis, toch niet de gewone fietsen, "beachcrusers" waren gratis ter beschikking voor een halve dag.

    Het zwembad was wel ok.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    zeer ruime keuze aan het ontbijtbuffet,ook het avondeten was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De tweepersoonskamer viel op het eerste zicht wat klein uit , omdat je nergens je valiezen kwijt kan... Ook de ruimte in de douche was nogal nipt. Maar uiteindelijk ben je alleen maar op je kamer om te slapen...

    zeer ruime keuze aan het ontbijtbuffet,ook het avondeten was lekker en zeer verzorgd. Mooie ligging aan de kleine binnenhaven,supervriendelijk en behulpzaam personeel. Moest ik terug naar het Gardameer gaan, zou ik zeker terug dit hotel kiezen

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,8
    Goeie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi werkt niet. Airco werkt niet (volgens receptioniste pas vanaf de maand juni) waardoor het heel warm was op onze kamer!

    Goeie ligging Lekker en uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    10
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooie kamer Ruim Luc Maar vooral mooi uitzicht

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    10
    Mooi uitzicht op het Gardameer en een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi uitzicht op het Gardameer en een goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    Schoon en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer

    Schoon en goed ontbijt. Gratis fiets voor 4 uur

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parking en bussen voor het hotel bemoeilijken het parkeren dan ook nog eens

    Ontbijt. Spa, massage, kamer met uitzicht op het meer

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,8
    Kamers aan de kleine kant, hetzelfde voor de badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers aan de kleine kant, hetzelfde voor de badkamer. Dunne muren met geluidshinder tot gevolg.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    10
    Het mooie weer en de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet overal verstaanbaar maken

    Het mooie weer en de omgeving

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    2,9
    massage
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles : welness, ontbijt, bed, kamer

    massage

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    9,2
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeer ruimte

    Vriendelijkheid personeel

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: