Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Piemonte 3-sterren

Via Vicenza 34, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#506 van de 966 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 842 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    8,8
    Goeie ligging, prijs redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer - Apart Gebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Het eenpersoonsbed was heel smal, ik was bang om uit het bed te vallen. De koffie was verschrikkelijk. De rest van het ontbijt was in orde.

    Goeie ligging, prijs redelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Fijn, net hotel, schone kamer, aardig personeel, centraal gelegen, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas roken wij, ondanks dat het een niet roken hotel is; toch een rooklucht op de kamer. Waarschijnlijk kwam dit via centrale systeem ergens van een andere kamer. Direct gemeld bij de receptie; maar bleef aanhouden.

    Het hotel is zeer centraal gelegen, direct achter het Termini station. Verbinding luchthaven Ciampino naar Termini met shuttle bus (5 euro pp) is top, vanaf daar 3 minuten lopen. Vanaf Termini vertrekken ook bussen/trams de stad in. Ontbijt prima!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    Erg goed te doen, zeker qua ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en met name de douche was aan de kleine kant en het matras van het bed was erg hard.

    Ontbijt was oké. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ruimtes waren schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,8
    Het is een prima hotel. Vorig jaar hebben we ook in dit hotel gelogeerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - apart gebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Vreemd vonden wij dat de toeristenbelasting cash betaald moest worden.

    het hotel is prima, goede airco, dichtbij station Termini en de metro. Gemakkelijk te bereiken van en naar het vliegveld met de shuttle. Dichtbij hotel zitten prima eetgelegenheden. Ook kun je vanuit het hotel veel lopend musea enz bereiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    Goed gelegen hotel, dicht bij alle openbaar vervoer met nette kamers en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Wij zaten aan de achterkant, weinig nachtlawaai gehad, onze zoon zat aan de voorkant, blijkbaar meer hinder van nachtlawaai gehad.

    Het ontbijt was naar Italiaanse normen uitgebreid, er werd ook voortdurend aangevuld, zelfs al was het 9.45 uur.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    8,3
    Prima hotel prijs kwaliteit goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De ontbijtzaal is vrij krap. Maar er is geen mogelijkheid om dat uit te breiden. Hotel is enigszins gedateerd.

    uitgebreid ontbijtbuffet. Prima bedden. Op loopafstand van Termini. Perfecte locatie. Weinig geluidsoverlast van buiten. Hotel beschikt over een lift. Fohn aanwezig. Goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,3
    Goede locatie om Rome te verkennen, zowel met openbaar vervoer als te voet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Apart Gebouw
    • Verbleef 3 nachten

    - Ontbijt was op zijn Italiaans. Als je om 9:30 komt ontbijten zijn de broodjes op. Dan zul je cake en zoete croissants moeten eten.

    - locatie, vlakbij Termini - Ruimte in kamer en badkamer (let op wel in bijgebouw) - water, fris in minibar hoef je niet te betalen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Goed ontbijt. Kamer netjes schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,9
    Precies wat je mag verwachten voor dit tarief..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,9
    Onze korte trip naar Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel voelde zich niet betrokken naar gasten toe!

    Op loopafstand, 5 minuten, van het station Termini. Ontbijt voldoende variatie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    6,7
    Eenvoudig hotel op prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig afwisseling in het ontbijt.

    De ligging.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,8
    De ligging van het hotel is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De keuze bij het ontbijt is wat aan de weinige kant, maar voor een land waar ze niet aan ontbijt doen, mag je er ook niet uitgaan van dat het super uitgebreid zal zijn. Gelukkig is er voor iedereen wel wat lekker bij het ontbijt zoals het nu is.

    De ligging van het hotel is super. Dicht bij het station, maar ver genoeg overal vanaf om van de ergste drukte geen last te hebben bij het slapen.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,5
    Centrale ligging, goed ontbijt, vriendelijke receptionist
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is vrij gehorig. Buren die tot laat televisie kijken en kerkklokken die om 7 uur in de ochtend lawaai maken. Goede oordopjes meenemen!

    Centrale ligging, goed ontbijt, vriendelijke receptionist

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,5
    Pluspunt was dat we een grotere kamer kregen dan dat we...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt viel een beetje tegen. Weinig keus en broodjes waren erg droog.

    Pluspunt was dat we een grotere kamer kregen dan dat we geboekt hadden. Personeel was erg vriendelijk. En konden onze koffer de laatste dag bij de receptie achter laten. Locatie was erg centraal

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,3
    De kamer was ruim en schoon,netjes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer lag aan de straatkant wel voorzien van dubbele beglazing en rolluiken.Er liep wel een metrolijn onderdoor in de vroege ochtend hoorde je de metro rijden.

    De kamer was ruim en schoon,netjes.Elke ochtend schone handdoeken en toiletartikelen. En was een gevulde koelkast aanwezig met alcohol vrije dranken wat gratis aangeboden werd.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    7,5
    Dicht bij openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben graag vers fruit bij het ontbijt. Dat hebben we wel gemist.

    Dicht bij openbaar vervoer. verder vriendelijk personeel en wat de prijs betreft , prima kamer met mooie badkamer.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    7,1
    Goede locatie, goed ontbijt en nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet veel eigenlijk. Alleen dat de kamers toch wel aan de kleine kant zijn.

    Goede locatie, goed ontbijt en nette kamers. Het is klein 5 minuten lopen vanuit het Termini station.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,3
    De locatie van het hotel, op loopafstand van station Termini...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De klantvriendelijkheid van het personeel.

    De locatie van het hotel, op loopafstand van station Termini en Metrostation.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,1
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijtruimte veel te klein.

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,1
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer afstandelijke receptionist!

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    6,7
    Wat we vroegen een ander matras dat kregen we ook
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat we vroegen een ander matras dat kregen we ook

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    8,8
    wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    breakfast

    wifi Locatie

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Piemonte

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: