Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Riva Del Sole 4-sterren

Via Del Porto 21/23, 25080 Moniga, Italië

#33 van de 46 hotels in Moniga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 163 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf bij vriendelijke eigenaars op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien kan douchecabine een keer vervangen worden door een ruimere douche

    Zeer vriendelijke en gastvrij eigenaars. Mooie ligging en enigszins gedateerd hotel. Zeer uitgebreid ontbijt. Zeer nabij de haven en het meer en zeer goed restaurant Porto

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    8,8
    Het was voor ons een fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn misschien wat ouder maar stoorde ons niet. Behalve dat de douchebak wel vervangen mocht worden in onze kamer, hier lekte af en toe wat water de badkamer in.

    Het was voor ons een fijn verblijf. Het uitzicht vanaf ons balkon over het meer was super! Je zit vlak bij het meer met een paar leuke tentjes maar het ligt toch rustig. Met de auto kan je zo naar dorpjes in de omgeving. Je kan ook prima naar het centrum lopen, de weg gaat wel omhoog. Het zwembad vonden wij top met genoeg bedjes en schaduwplekken. Aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    6,7
    Prettig hotel voor een lang weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligbedden bij het zwembad, de nieuwste kan je alleen op liggen en geen boek lezen, de oudere zaten wel goed maar waren nog maar een paar die heel waren.

    Locatie t.o.z van Gardameer, restaurants en bars

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    6,3
    Prima hotel als je niet al te kritisch bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is wat gedateerd en heeft wat achterstallig onderhoud maar je kan ook zeggen typisch Italiaans

    Geweldige lokatie, rustig en toch vlak bij de activiteiten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,0
    Zeer matig hotel, slechte pr/kw verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 11 nachten

    Kamers gedateerd, slechte douche, zeer matig ontbijt

    Het uitzicht is geweldig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    Vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mocht uitgebreider

    Vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: