Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel San Gallo 3-sterren

San Marco 1093/A, San Marco, 30124 Venetië, Italië

#160 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1586 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    uitstekende locatie, alles op loop afstand vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt, simpel.

    de locatie, alles te lopen en goede restaurants in de buurt, ontbijt was goed niet overdreven luxe. Kamer was goed, alleen niet zo goed schoongemaakt, veel stof op de kastjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,5
    Schone kamer op 1 minuut lopen van het San Marcoplein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De receptie is op de 2e verdieping. Flinke steile trap omhoog voordat je in het hotel bent. Hotel is van buitenaf alleen herkenbaar door een uithangbord. Bij het uitchecken moet je na het afrekenen van de kamerprijs de toeristenbelasting contant voldoen. Bij een meerdaags verblijf met meerdere personen loopt dit bedrag op, waardoor wij alsnog contant geld moesten pinnen om de rekening te kunnen voldoen. We hadden dit liever per betaalkaart afgerekend.

    De locatie is perfect. Op 1 minuut lopen van het San Marcoplein. Vriendelijk personeel en schone kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Spoelbak van het toilet liet af en toe te wensen over, maar werd direct in orde gemaakt wanneer wij daarom vroegen

    Het ontbijt was prima. De kamer klein, maar super Venetiaans. Het persoonlijke contact met en van het personeel maakte dit tot een hele fijne accommodatie. De ligging is prachtig centraal. Bij aankomst geen kopje thee maar een hele grote fles bubbels. Van het huis!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,8
    Charmant hotel met superligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging van het hotel is fantastisch, slechts zo'n 50 meter lopen van San Marcoplein. Fijne airco op de kamer die goed van pas kwam. Leuk ontbijt op dakterras. Charmant hotel, dit verwacht je niet als je de buitenkant ziet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    4,2
    Naar onze mening geen 3sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Variatie van het ontbijt zelfs geen eitje.veel last van duiven bij het ontbijt terras Vele trappen engelen lift .traphallen waren vuil,dekamer was netjes. Kleinekamers zeker niet wat op de foto's weer geven.

    vriendelekheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Oudbollig Venetiaans hotelleke op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je verwacht van een 3-sterren hotel een mooie receptie, buitenkant van het hotel enz.... maar dat is het niet. Hotel is oud, maar typisch Venetiaans. Ontbijt is niet uitgebreid maar zeker voldoende voor de "gewone" mens. Broodjes, kaas, hesp, confituur, yoghurt en granen. Hotelkamer is klein, maar goed voor een citytrip. Men is dan toch amper op de kamer. De stad primeert. Maw, eigenlijk een leuk oudbollig, kleinschalig hotelleke.

    De ligging van het hotel is subliem. Direct aan het San Marco plein. Een aanrader qua locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    9,2
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is lekker maar erg simpel, weinig variatie. De koffie uit de kan is echt niet lekker (je kunt wel om een vers gezet kopje espresso of cappuccino vragen). De kussens zijn heel erg dun.

    Mooie kamer, echt Venetiaans ingericht. Perfecte locatie bij het San Marco plein.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,3
    Ideaal voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn heel klein. Voor die prijs mocht het ontbijt wel meer uitgebreid.

    Het ontbijt was "gewoon". Personeel heel vriendelijk. Ligging perfect.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonk naar zweet, muf en verluchten was niet mogelijk. (ons uitzicht was een muur op 30 cm van ons raam, toen we naar beneden keken lag er vuilnis en rook het verschrikkelijk slecht) Het was een walm van stank en warmte, toen we de airco aan wouden zetten bleek deze niet te werken en gaf deze alleen maar nog warmere lucht af (terwijl hij ingesteld stond op 10°C en op koude lucht). Het ontbijt was ondermaats en absoluut niet vers. Ontbijten deed je in de inkomhal naast de balie waar je binnenkomt. Op het terras hingen de kleren te drogen van de kuisvrouw wat dit dus ook onprofessioneel maakte. Dit hotel was zeker zijn 3 sterren niet waard, laat staan 1 ster. Nadat we hadden ingecheckt zijn we tot zo laat mogelijk de stad terug ingegaan en dag erop zo vroeg mogelijk weggegaan om niet in het hotel aanwezig te zijn. Dit was een ramp en de teleurstelling merkten we nog de rest van de dag. Na deze overnachting konden we niet wachten om terug naar huis te gaan, ondanks Venetië een hele mooie stad is.

    Ligging was op 5 minuten van het san Marcoplein.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,4
    Geen 2e keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was zeer oud, de kamers roken echt naar oud. Het ontbijt was pover en slecht. De toeristentaks was 7€ terwijl vrienden maar 2€ moesten betalen in een ander hotel

    Kort bij SAN Marcoplein

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Locatie is geweldig !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kleine kamers, maar misschien niet ongewoon aan deze prijzen in het centrum!!! Ontbijt matig, "echte" koffie zou het al een stuk beter maken!!!

    Locatie is geweldig !!!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Een aanrader 👍
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt lekker, maar had graag overheerlijke Italiaanse koffie gekregen.

    Strategische ligging, heel vriendelijk en behulpzaam personeel, dag en nacht beschikbaar, gezellige kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Locatie was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren heel hard en veel gesjouw met de koffer maar dat is overal wel in Venetie

    Locatie was top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    Heerlijk hotel en zeer gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een eitje bij het ontbijt had ik graag willen hebben

    Wifi werkt overal in het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    6,7
    Viel tegen voor een 3 sterren hotel. Leek meer op een pension.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamers en geen goed ontbijt

    Hygiëne en schoon. Goeie ligging.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    9,2
    goed ontbijt. ruime badkamer vriendelijk en behulpzaam personeel👍
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor 3 personen kon iets groter maar niet echt een probleem.

    Ontbijt goed ruime badkamer goede bedden. Klantvriendelijk personeel 👍

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    Erg vriendelijk personeel, prima ontbijt, lekkere douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was wat smal en niet heel stevig. Je rolde een beetje naar elkaar toe.

    Erg vriendelijk personeel, prima ontbijt, lekkere douche.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    8,3
    Verouderde badkamer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde badkamer

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,5
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vrijwel niets. Spits je alleen niet op ruime kamers want dit kom je niet tegen in venetie

    De locatie was perfect. Ontbijt was goed verzorgd en het personeel behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,1
    Heel dichtbij de meest belangrijke bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Netheid, geen bad zoals vooraf afgesproken, veel lawaai van de aanpalende kamers, heel kleine kamer

    Heel dichtbij de meest belangrijke bezienswaardigheden.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,9
    je liep je hotel uit en je stond op het San Marco plein.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was vrij karig, vooral de badkamer was echt niet schoon, wifi was wel aanwezig maar werkte erg slecht.

    je liep je hotel uit en je stond op het San Marco plein. Erg vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    9,2
    Op 1 minuut van het San Marco plein, is dit een prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel kleine ontbijttafeltjes.... Voor met z'n tweeën net te doen, met drie onmogelijk volgens mij.

    Op 1 minuut van het San Marco plein, is dit een prima hotelletje.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    9,2
    Onbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij waren er maar voor een dag

    Onbijt was heerlijk. Lokaties ook super. In het algemeen was super. Ik zou zeker terug komen

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,9
    Goed verzorgd hotel, dichtbij St.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goed verzorgd hotel, dichtbij St.Marcoplein.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,9
    Dicht bij St Marco plein en centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, maar ja Italianen hebben nu eenmaal geen uitgebreide ontbijtcultuur.

    Dicht bij St Marco plein en centrum

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,2
    Het personeel was super behulpzaam met het vinden van de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het bed was een beetje hard

    Het personeel was super behulpzaam met het vinden van de leuke niet toeristische plekjes en restaurants

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,1
    De locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed

    De locatie!!

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    6,3
    Ligging was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt viel wat tegen

    Ligging was uitstekend

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel San Gallo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: