Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Serapo 3-sterren

Spiaggia Di Serapo, 04024 Gaeta, Italië

#7 van de 9 hotels in Gaeta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 739 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,3
    Outdated Hotel Serapo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo'n prachtige locatie en dan zo'n outdated hotel. Geen internet op de kamer, slecht ontbijt, matige bedden, bad met douche dat moeilijk in te stappen was en met nauwelijks waterdruk. Het hotel zat overigens vol met voornamelijk ouderen waarvan het merendeel Italiaans was. Wellicht een reden voor ze om alles bij het oude te laten onder het motto Never Change a winning horse.

    Schitterende locatie aan het prachtige strand Serapo en alles was wel erg schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    5,8
    * kamer met balkon met uitzicht op zee - daar betaal je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    tja - saai hotel, het ontbijt is triest - zelfs voor italiaanse begrippen. Maar prima als het je alleen gaat om 'een nacht slapen' - wij waren op doorreis. Ook apart - om naar binnen en naar de receptie te komen - alleen maar via trappen. Het zijn er niet veel maar het viel wel op - niets voor rolstoelers of heel zware koffers ..

    * kamer met balkon met uitzicht op zee - daar betaal je natuurlijk wel extra voor ... * aardig, behulpzaam personeel achter de receptie - een uitleg over geschikte restaurants, uitleg over de route erheen en zelfs de telefoon pakken om voor ons de reservering daar te maken - prima!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Prima hotel en plaatsje voor een paar nachtjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is vrij simpel (voor een echte ontbijtliefhebber) en niet echt gericht op internationale gasten. Je ziet dus voornamelijk zoetige koekjes, zoete croissantjes en heel veel jam, Nutella en honing. Er is één plaatje met ham, kaas en hard gekookte eitjes. Echter moet je er wel aardig vroeg bij zijn, na 09:15 wordt dit niet bijgevuld terwijl je wel tot 10:30 kunt ontbijten. Maar als je van zoetigheid houdt ben je hier zeker aan het goede adres! Het privestrandje ligt er netjes bij en er zit een eigen lifeguard. Wel moet je per keer nog €5,- per ligstoel betalen en €10,- voor een parasol. Maar er is ook genoeg plek voor een handdoekje. De eetzaal, waar je a la carte kunt bestellen, is alles behalve gezellig. Het is een grote, hoge, kale ruimte met voornamelijk tl verlichting.

    Het hotel is mooi gelegen aan een eigen privestrandje. Het centrum van Gaeta ligt op 10 minuutjes lopen. Onze kamer was mooi, schoon en van alle gemakken voorzien en met een mooie nieuwe badkamer. Het uitzicht op zee en de rots was top! De 4e verdieping is nog niet al te lang geleden netjes gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling, de rest van het hotel is wel gedateerd. Het personeel is erg vriendelijk en de meesten kunnen zich redelijk redden met Engels. De tuin met het zwembad ligt er netjes bij en wordt goed onderhouden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    4,2
    Tegebvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, service, lawaai

    Het uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was zeer karig !!

    Goede kamers , prima locatie , goede parkeer gelegenheid , behulpzaam en beleeft personeel,

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    5,8
    Locatie (binnen 10 min in gezellige centrum).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad erg klein en badmuts verplicht. Onvriendelijk personeel in hotel. Heel veel gezinnen met jonge kinderen. Weinig tot geen buitenlandse toeristen. Superdruk strand, bedjes kosten 8 euro per bed per dag en is verplicht op dat gedeelte van het strand, als je een bed voor een week boekt mag je dichtbij de zee liggen, huur je een bedje voor een dag dan mag je achterin liggen (terwijl de bedjes voor bij de zee gewoon niet bezet zijn). Ontbijt echt heel weinig keus en elke dag hetzelfde. Superdruk in ontbijtzaal met schreeuwende kinderen en herrie. Geen Wifi op kamer wel matig in ontvangsthal. Parkeren erg druk. Wij hadden vaak geluk met parkeren.

    Locatie (binnen 10 min in gezellige centrum). Hygiene kamer. Maken elke dag kamer schoon. Koelkastje op kamer.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Balkonmeubilair, strandview
    • Vakantiereis
    • Stel

    Balkonmeubilair, strandview

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Rustige omgeving direct aan strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is gehorig

    Rustige omgeving direct aan strand

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    10
    Mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooie omgeving. Aan het strand. Dichtbij het centrum

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Serapo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: