Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Garden 4-sterren

Nuovo Rione Cappuccini 7, 80065 Sant'Agnello, Italië

#1 van de 15 hotels in Sant'Agnello

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 147 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Hotel Villa Garden is een paradijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    geen

    Hotel Villa Garden is een paradijs. Dit kleine hotel wordt door de familie gerund, en je wordt er op je wenken bediend. De service is persoonlijk, en je wordt er met je naam aangesproken door Gianfranco, de beste ober die je je kan wensen. Een oase van rust, alles is er voorzien, de kamers en de gehele faciliteit is er kraaknet. Een prachtig zicht op de baai van Napels, diner op het terras aan het water. Een aanrader van formaat.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    schitterend hotel op een prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Patio
    • Verbleef 4 nachten

    In de nabijheid is er een club en de bezoekers hiervan zorgen wel voor nachtlawaai. Slapen met open ramen is er niet bij en dat is jammer.

    schitterend hotel op een prachtige locatie. Het ontbijt is prima en wordt geserveerd in een ontbijtruimte die letterlijk boven de zee hangt. Je kan er ook lekker lunchen en dineren op een prachtig terrasje vlak aan de zee.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    10
    genieten !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Uitzicht

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    De rust overdag aan het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie, te ver van centrum om 's avonds nog eens iets te gaan drinken(of te gaan eten waardoor je te vaak in dezelfde eetgelegenheden terecht komt) Het was blijkbaar voor de plaatselijke bevolking de place to be om 's avonds (ook overdag) de zee te bewonderen. Wat ons dan stoorde is het laten draaien van hun auto's of vespa's. We hebben er de nodige uitlaatgassen ingeademd!

    De rust overdag aan het zwembad.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    8,3
    Prachtig uitzicht op de baai van Napels en Vesuvius.
    • Groep

    1 dubbel en 1 single gereserveerd. De Single (gelijkvloers met mooi terras)(vernieuwde knappe badkamer, met regendouche) had dubbele wastafel voor 2 personen. De dubbel bezette kamer (oude badkamer) had wastafel voor 1 persoon. (reden : omdat de single meer betaald ???)

    Prachtig uitzicht op de baai van Napels en Vesuvius. Vriendelijk personeel Ringbus naar Sorrento vlak bij.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,9
    de zeer rustige accommmodatie, de vriendelijkheid van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat weinig bergruimte in de kamer

    de zeer rustige accommmodatie, de vriendelijkheid van het personeel en zeer mooie omgeving

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: