Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Il Castagno 2-sterren

Via Andrea del Castagno 31, Campo Di Marte, 50132 Florence, Italië

#350 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1240 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    6,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    4,2
    Rampzalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigo op kamer. Schimmels badkamer. Wc papier niet dagelijks aangevuld. Sproeier douche geheel aangekalkt. Eenzijdig ontbijt,slechts 1 maal fruit gezien..groene appel op 10 dagen...hard brood...zeer zelden een sandwiche gezien...hesp en kaas slechtste kwaliteit dagdagelijks.onvriendelijke houding ontbijtruimte..egoistische houding want tv stond al hard te broeien vanaf 08u in ontbijtruimte..info receptie onvoldoende...receptionist speelt liever gameboy...tijdens dagdagelijks onderhoud geschreeuw personeel in gangen...net zoals op de markt...vuile traptapijten...beloofd balkonterrasje niet aan onze kamerzijde...buitenterras niet opgeruimd vol met rommel....kat elke morgen aanwezig in ontbijtruimte...humh...dit NOOIT meer!!!!

    Geen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    2,9
    Slecht, onprofessioneel, een hotel onwaardig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar te beginnen? Heel onprofessioneel, ouderwets en onverzorgd. De receptie rook naar sigaretten (van de uitbaters). Het ‘ontbijt’ was miserabel. Er was niet eens gewoon brood en als je 10’ later kwam dan de start van het ontbijt, waren de borden al op. Sigarettenpakjes kon je wel vinden tussen de spullen van het ontbijtbuffet, maar veel te eten was er niet. De kamer was zeer oud, bed met oude deken en nog ouderwetsere sprei. De bekers om je mond te spoelen waren plastic drinkbekers zoals voor kinderen gebruikt wordt, maar niet goed uitgewassen. Geen hor aan de ramen, dus mijn zoon vol muggebeten. De city tax moest cash betaald worden en we kregen van onze betaling voor verblijf en tax geen bewijs van betaling. Na aandringen kregen we het duplicaat, maar de uitbaatster zei dat we dit bij ons vertrek terug aan haar moesten geven. Heel louche. We hebben dit niet gedaan. Geen aanrader, wij gaan er nooit meer heen!

    De kamer lag rustig aan de achterkant en had een terras. Op wandelafstand, maar wel 20’, van het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,3
    leuk hotel op loopafstand van het centrum van Florence
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het douchen, douchekop vlak aan de muur en geen douchegordijn. Als je ging douchen moest je eerst alle spullen uit de badkamer halen omdat alles nat werd.

    Op loopafstand van het centrum van Florence, parkeren voor de deur. Lekker ontbijten in de tuin. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    Sober maar netjes hotel, geschikt voor stellen of alleem reizigers op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedereen van het hotel spreekt praktisch geen engels. Gratis wifi is handig maar bereik erg slecht. Ontbijt op de kamer staat op de lijst maar ik mocht geen ontbijt mee naar de kamer nemen voor mijn pubers. Geen lift en dat is geen ramp maar houd hier rekening mee als je zware koffers hebt.

    1,5 km lopen naar de oude stad. Prima te doen.kamer is netjes en schoon. Tuin gezellig om in te eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op alleen de witte parkeervakken zijn graties de blauwe moet je betalen € 1,50 per uur van 08.00 tot 20.00 uur dus 18 euro per dag

    Prima hotel voor citytrip , goed te lopen naar centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,0
    De airco op de kamer, mooie tuin, goede bedden, de gastvrouw...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt: mierzoete suikercroissants, GEEN broodjes / panini - ook niet bij navraag, wel droog toastbrood. Vraag niet te snel om koffie, want dan wordt de man erg onvriendelijk. Na het eerste ontbijt deden we dit maar buiten de deur, want met slechts zoete dingen kun je de dag niet starten. Lamp in de badkamer werd niet vervangen, ook niet na verzoek. Geen aanrader, sorry.

    De airco op de kamer, mooie tuin, goede bedden, de gastvrouw was aardig (anders dan de mannelijke gastheren), niet zo duur, info over de stad, gratis parkeren voor de deur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,4
    Mooie stad maar slecht hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel sprak bijna geen woord Engels. Keuze bij het ontbijt was erg beperkt. Erg veel lawaai rondom locatie. Erg benauwd op kamer en badkamer, geen verkoelings mogelijkheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    4,6
    Geen airco, niet aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zouden een kamer krijgen met airco, dit was er niet. Onze eerste nacht was vreselijk (heet). De 2e nacht zagen we een kamer met airco... tegen betaling mochten we daarin. Ook het personeel is erg chagrijnig.

    Locatie, bedden, ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    4,2
    Non arrivederci ma ciao per sempre!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Na een week verbleven te hebben in hostels keken wij onwijs uit naar ons hotelverblijf! Maar, deze vraag had beter kunnen luiden: wat viel u niet tegen. Na een onvriendelijke ontvangst troffen wij 1 handdoek op de kamer aan waar wij met zijn 2en verbleven. Er zat geen hor voor de ramen wat voor mij een nacht vol muggengezoem en muggenbeten betekende. Het bed was niet het bed waar je op neer wilt ploffen nadat je een hele dag door de stad gewandeld hebt; het was keihard. Verder was het ontbijt ruk en werd je ongevraagd vergezeld door een te dikke poes. Belachelijk dat er wordt geadverteerd met: 'sommige kamers beschikken over een balkon en airconditioning'. Hier betaal je dezelfde prijs voor als voor onze kamer aan de straatkant, zonder airconditioning. De eerste nacht zijn wij 2 keer wakker geworden door een vrouw die voor de deur stond te schreeuwen. De ramen moesten open omdat het anders te heet was zonder airco... Dit hotel is zijn geld absoluut niet waard en ik zou niemand dit hotel willen aanbevelen. Dan maar een geweldig hostel met wat meer mensen op de kamer voor dat geld.

    De kamer was schoon, een mooi ingerichte badkamer en handige nachtlampjes. Ook mochten wij voordat wij konden inchecken de koffers even achterlaten wat fijn was. Op een paar minuten loopafstand vertrok regelmatig een bus die ons naar het centrum bracht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    6,3
    Prima om Florance te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel beheerst Engelse taal zeer matig. Ontbijt stelt niet heel veel voor.

    Ligging net buiten het drukke centrum, auto kan gratis voor het Hotel staan. Lopen (1km) naar centrum is prima te doen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    parkeergelegenheid

    ...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    4,2
    Door dit hotel hebben wij een nare bijsmaak van onze beleving van florence
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel dat geen engels spreekt. Dan wordt het heel lastig communiceren

    De afstand tot het centrum was goed te doen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,8
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel spreekt geen Engels

    Rustige buurt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,7
    hotel was voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt iets gevarieerder

    was goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    4,2
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed. Ontbijt was slecht, laatste ochtend was bijna alles op. Geen fijne airco.

    Parkeren in de straat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Gratis parkeren + loopafstand centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis parkeren + loopafstand centrum

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,9
    Mijn verblijf is mij goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ligging van het hotel ten opzichte van de bezienswaardigheden in Florence. Ideaal. Prijs/kwaliteit. Personeel altijd vriendelijk...

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    4,6
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Katten die overal door het hotel liepen. Interieur erg gedateerd , niet rolstoel toegankelijk. Nergens binnen t hotel de mogelijkheid om koffie te drinken. Zelfs na t ontbijt weggestuurd terwijl we de behoefte hadden na te tafelen.

    Aardig personeel

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,1
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Medewerkers soms nogal stug.

    Goed ontbijt. Mooie kamer met balkon naar de tuin. Prettig vertoeven in de tuin midden in Florence.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: