Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grande Albergo Ausonia & Hungaria Wellness & SPA 4-sterren

Viale Santa Maria Elisabetta 28, 30126 Venetië-Lido, Italië

#4 van de 35 hotels in Venetië-Lido

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1261 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Prima accommodatie op een toplocatie, lekker dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Prima accommodatie op een toplocatie, lekker dicht bij het strand en dicht bij de waterbussen. Dit was een prima uitvalsbasis om venetie te bezoeken. Ontbijt was goed verzorgd en het personeel erg vriendelijk. Het restaurant Artemisia bij het Hotel was ook goed vertoeven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Stijl van het hotel (art d'eco), ontzettend vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed aan de korte kant (lengte 190) lag met mijn voeten tegen de achterkant van het bed. En je gaat met een ferry over naar het eiland Lido! 36 euro per overtocht 1 auto 2 personen.

    Stijl van het hotel (art d'eco), ontzettend vriendelijk personeel, goed ontbijt. In het hotel boek je voor 20 euro op een privé strand 2 bedjes en een parasol.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Fantastische ligging op het “ rustige “ Lido met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische ligging op het “ rustige “ Lido met topverbinding naar Venetië. Binnen 15 minuten sta je op San Marco of Rhialto , genoeg restaurants op loopafstand. Lekker ontbijt en super vriendelijk personeel. Strand op loopafstand. Heerlijk gewoon !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    10
    Heerlijk !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als de wellness tot 22 u open was geweest, had ik er zeker gebruik van gemaakt

    Voor het eerst op Lido gelogeerd, mede door dit aanbod met zeer scherpe prijs. Sfeervol hotel met Jugendstilelementen, decoratief, geschilderde bloemen op de muren in de gang, sfeer van rond 1910, aangepast aan de huidige tijd. Historische foto's en posters van de badplaats. Prachtige ontbijtruimte met uitgebreid prima ontbijt, personeel zeer vriendelijk en attent, ondanks dat het een groot hotel is voelde ik me als gast gewaardeerd. Goed hotel om de Biennale te bezoeken, de Giardini is 2 boothaltes verderop, Arsenale 3 haltes. Supermarkt vlakbij, strand op loopafstand, daar gebeurt niet veel eind november, wel lekker gewandeld en mooie schelpen gevonden. Het oude Hotel des Bains uit de film Dood in Venetie is richting strand einde van de weg rechts, staat te wachten op verbouwing naar appartementencomplex.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Mooi hotel op prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergelegenheid is klein, je moet ook de autosleutel afgeven voor calamiteiten. Prachtig hotel zo om te zien, maar alles toch wel wat oud, versleten en gedateerd binnen. Geen faciliteiten verder. Er zit een spa in, maar dat is gewoon apart betalen en prijzig. Al met al leuk hotel op een prima locatie maar eerlijk gezegd vindt ik het te prijzig voor wat je krijgt...

    Dit hotel ligt op een apart eiland, je kunt eenvoudig met de waterbus naar venetië. Let op: als je met de auto komt moet je met de veerboot, vooraf boeken hoeft niet, kost wel circa 100€ voor een retour! Erg vriendelijk personeel! Bijzonder hotel qua uitstraling.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    Zeer bijzonder hotel, moet je gewoon een keer geweest zijn!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een prachtige suite (familiekamer) en een heerlijke badkamer. Ontbijtbuffet was uitstekend, ruime keuze broodjes en beleg, lekker veel vers fruit. Zeer vriendelijke medewerkers, denken met je mee en geven extra informatie. Loopafstand van strand en openbaar vervoer. Auto mocht op de uitcheck dag blijven staan toen wij nog naar Venetië gingen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,5
    Prima verblijf indien je niet in het drukke Venetië wenst te overnachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Gebrekkige elektriciteit in de kamers: haardroger werkte enkel indien het licht uitgeschakeld was!! De twee extra bedden waren van een gebrekkige kwaliteit.

    Prachtig gebouw op een prima locatie tussen vaporetto en strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    absolute aanrader in Lido, Venetië
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel helemaal niets tegen

    De ontvangst aan het onthaal was allerhartelijkst. Spreken zeer goed Engels. De Kamer was ruim, heel leuk ingericht, perfecte airco, zaaalige matras! Gordijnen sloten prima (fijn donker, ook als we wilden uitslapen), kamers hebben dubbel glas: geen geluid van buiten. Badkamer allerschattigst en piekfijn in orde. Kortom Perfect. Ontbijt: zeer uitgebreid en heel lekker. Absolute aanrader. We mochten de auto ook laten staan op de dag van de uitcheck tot we effectief vertrokken (in de avond): erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    10
    non plus ultra
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer. Uitstekende service . Prima ontbijt en prettig personeel .I.v.m de twijfelachtige weersvoorspelling voor een vlucht over de Alpen was men bereid een optie op de kamer open te houden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,8
    Heerlijk hotel voor combinatie Venetie en strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hou rekening met extra kosten voor de overtocht met je auto naar het eiland Lido (21 euro enkele reis). Tip: koop bij de overtocht gelijk een 24-uurs of meerdaags ticket. Anders betaal je voor de overtocht 7,50 per euro persoon. Een 24-uurs ticket kost 20 euro en dan kun je gelijk na aankomst Venetië al gaan verkennen

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Spraken goed Engels. Auto kon bij hotel geparkeerd worden. Op eigen initiatief had het hotel voor ons (gezin met 3 kinderen) een 2-persoons en een 3-persoons kamer met tussendeur geregeld. Mooie combinatie van cultuur en stad (Venetië bereikbaar in 15 minuten met de watertaxi) en gratis strand (500 meter lopen). Eiland Lido heeft leuke winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Wat een verademing na de drukte van Venetië. Hotel ademt de sfeer uit van de grandeur en luxe van de jaren 60. Schone hotelkamer en badkamer. Heerlijk ontbijt. In tegenstelling tot eerdere reviews hadden wij wel vers brood. Volop keuze en er hoeft niet bij te worden betaald voor een gekookt ei.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    9,2
    De locatie was ongelofelijk, 100m van het strand en dicht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was ongelofelijk, 100m van het strand en dicht bij de waterbus. Het ontbijt was heel lekker en voor ieder wat wils. De badkamer was zeer ruim en proper.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt, kamer was goed. Het is ook een aanrader om in het hotel te dineren, lekker eten, goede bediening.....

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Het zeer vriendelijke personeel , en de ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was tip top in orde

    Het zeer vriendelijke personeel , en de ideale ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    10
    Het ontbijt was heerlijk en het personeel heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was heerlijk en het personeel heel vriendelijk. Zeer mooi terras met lekkere cocktails.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,8
    Een groene en rustige plek om te logeren ver weg van het drukke toeristische Venetië
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijtbuffet vond ik minder. Ik miste verse granola.

    De bedden zijn heerlijk en het hotel is rustig waardoor we heel goed geslapen hebben

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    De locatie, de voorzieningen, het personeel en de service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, de voorzieningen, het personeel en de service.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    5,0
    Leuk weeekend Venetië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gedateerd. Kwaliteit bedden.

    Locatie op loopafstand van de pont.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Het hotel is iets gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde matrassen, zeer warm in de kamers.

    Grandeur hotel (buitenkant)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,2
    Alles was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd ons aangeraden om met de auto naar het eiland te komen, maar van het eiland afraken op een zondag is niet zo evident.

    Alles was top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    ONTBIJT werd niet optijd bijgevuld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ONTBIJT werd niet optijd bijgevuld. Waardoor je langer moest wachten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    Ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel en kamers zijn gedateerd.

    Ligging van het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    mooie lokatie voor vijf dagen in december
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Tv deed het niet

    Uitstekend personeel heel vriendelijk Leuke eetzaal prima ontbijt. Veel hulp gegeven op vragen over Venetie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    8,8
    Prima, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    tv

    Het ontbijt was prima. Gunstig gelegen, ongeveer 300 m van de vaporetto 1. Gezelliuge winkelstraat recht to de veerboot.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,5
    een mooi hotel op een rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt kon iets beter

    de locatie op het lido

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    6,7
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Extra betalen voor espresso of verse jus bij het ontbijt Middelmatig interessant ontbijt in het geheel (nicht passend bij kwaliteit hotel) Zeer kleine douche

    Ligging Service Spa und Wellness Service (tegen extra betaling, maar toch zeer goed)

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,0
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt, de faciliteiten (geen zwembad en de buitenbar gaat savonds om 11 uur al dicht) het strand is niet zo mooi als de foto's doen lijken en je betaald €25 voor 2 bedjes per dag. Luxe bedjes zou je dan denken... Nee hoor echt oude bedjes.

    De locatie was perfect.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,3
    Het hotel is prachtig gerenoveerd, stijlvol aangekleed en de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De sauna faciliteit is aan de kleine kant.

    Het hotel is prachtig gerenoveerd, stijlvol aangekleed en de kamers zijn comfortabel. Het is gelegen op Lido - een rustig eiland (in maart althans) van waar je binnen 15-20 minuten per boot op het San Marco plein bent. 'S Avonds laat je de toeristenstroom voor wat het is en keer je terug naar de rust. Er zijn een aantal restaurants op Lido en het strand - waar Thomas Mann's roman "Dood in Venetie" is opgenomen - is binnen loopafstand.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    9,6
    Top massage heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt heel jammer hoeft niet zo te zijn even meer aandacht. En doe de broodjes van de dag te voren weg krijg je geen oude harde broodjes.

    Top massage heel vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,2
    prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    8,3
    Prima als familiehotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prima als familiehotel

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    10
    locatie, sfeer, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    locatie, sfeer, ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    10
    Eerdere recensies gaven aan dat WiFi niet goed zou werken,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eerdere recensies gaven aan dat WiFi niet goed zou werken, maar het werkte perfect!

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,5
    Prima hotel, lekker gelegen op Lido eiland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima hotel, lekker gelegen op Lido eiland. Snel te bereiken met Vaporetto. Ideale uitvalsbasis voor Venetie.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,6
    TOP HOTEL VOOR DE STREEK
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    VRIJ WARM IN DE KAMER

    TOP HOTEL VOOR DE STREEK

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: